Secret Rainbow nie ma jeszcze dostępnego. Gdy dodadzą go do gry, powinien pojawić się automatycznie u graczy, którzy maja wszystkie konie tęczy. Zmienność pogody, chyba sprawdzało się w OJcie. 👀
Secret Rainbow nie ma jeszcze dostępnego. Gdy dodadzą go do gry, powinien pojawić się automatycznie u graczy, którzy maja wszystkie konie tęczy. Zmienność pogody, chyba sprawdzało się w OJcie. 👀
jest dostępny, bo dużo osób już go ma 😉 a żeby go dostać trzeba oporządzić 7 koni tęczy podczas dnia kiedy jest zmienna pogoda 😉
[quote author=bajaderka-zorro link=topic=49169.msg2389085#msg2389085 date=1436427898] Secret Rainbow nie ma jeszcze dostępnego. Gdy dodadzą go do gry, powinien pojawić się automatycznie u graczy, którzy maja wszystkie konie tęczy. Zmienność pogody, chyba sprawdzało się w OJcie. 👀
jest dostępny, bo dużo osób już go ma 😉 a żeby go dostać trzeba oporządzić 7 koni tęczy podczas dnia kiedy jest zmienna pogoda 😉 [/quote]
widzisz, nie sprawdzałam czy ktoś ma tęczaka 😀 i tak brakuje mi indigo :P
Hermes dodaj mnie do znajomych, nie kojarzę żebym wcześniej wysyłała do ciebie zaproszenie (MiyakoKuchiki). Podesle pd. ^^
W dużym prezencie udało mi się złapać RO. Nie najgorzej, bo wszystko chętnie bym przyjęła, chociaż z KF najmniejsza uciecha. Mój ogier ma największe PG na sprzedażach, jak ktoś mieszanki hoduje to zapraszam. 🙂
mam troche koni na ubicie ale nie mam czasu tego zrobic 🙁 8 moge ubic ehh Zal mi teraz tych wszystkich diamentow i 15 kuponow co mialam na koncie. Musze skonczyc ta promocje, z nastepna daje sobie spokoj, musze sie odkuc.
Cierp ja mam na razie 1 kupon, chyba mogę jeszcze 1 konia ubić, jak dasz mi współdzielenie i napiszesz jakie to Twoje też poubijam. I będziesz miała dodatkowe 8 kuponów 😉 A jak masz dojście do kupców to mogę jeszcze cr Ci poprzerzucać, żebyś sprzedała- lub napisz mi, do komu ja mam wystawić :kwiatek:
CR mam sporo ale nie mam osób do kupna. Jeszcze taki pech ze wirek nie odebrała om ode mnie i przepadła mi wymiana do niej i w tym tygodniu nie będę miała kuponów od niej. Co do ubijania to ciężko bo moje konie mają po 20 lat więc mega dużo pracy z nimi a ja na necie jestem 2x dziennie na chwile
kurde, teraz wymyśliłam, że skoro w tej planszówce drugim boskim jest Falka, to w zimowej też może być. a to oznacza, że nie będzie Granich. a nam z Cierp brakuje po jednym właśnie 😵 😁 no a ogólnie Grani są bardziej opłacalne