W takim razie ja podziękuję za fioletowego, poczekam na zarezerwowane, albo boskie w RO 😵
edit: promocja nazywa się przeklęte piaski. jak na razie zrozumiałam tyle, że klikamy sobie na pole, które chcemy odkopać i dostajemy kość (?). pierwszy szkielet ma 54 kości. albo jest tylko jeden szkielet?
Pogrubienie moje. Czyli teraz będzie pewnie jeszcze więcej kuponów potrzebne.
Ale z drugiej strony, to 70 kuponów to chyba jakoś na początku promocji, nie popatrzyłam na datę 🤦
wyzerowałam diamenty, bo ich mi nie szkoda i mam 8 kości i 20 wazoników 🙂 póki co nie szaleję, aż nie wejdą jakieś bonusy (pewnie w weekend). szkoda tylko, że nie wiadomo, czy nastawiać się na kupony, RO, czy WT. chociaż WT było ostatnio często 👀
czy ktoś mi podpowie jak podnieść prestiż zawodów? bo to co się dzieje z moim EC to masakra jakaś, wszystko fajnie i super, tylko te zawody cały czas poniżej 10% 😵
Kaprioleczka napisz mi jaki zakres UM w poszczególnych zawodach trzeba mieć i nazwę ośrodka, spróbuję swoje konie pozapisywać i może coś ruszy 🙂
Piszę, może to oczywiste, ale ja się prawie pomyliłam 😁 Jak wymieniacie ekwipunek na taki dający więcej ruchów to najpierw wykorzystajcie te, co macie- bo po zatwierdzeniu ekwipunku stare ruchy mogą "zniknąć" i będą te nowe(np. przy masce nurka miałam 10pkt na dobę, zostały mi dwa, wymieniłam maskę na kolejny sprzęt- i nagle miałam 15 na dobę, czyli teoretycznie dwa ruchy w plecy).
Chce ktoś kupić 5-ty Żywioł za 2 OM? Może być też za eq 😉
bajaderka-zorro, to nie lepiej poczekać jak będą na zarezerwowanych? Gdzieś tu ktoś pisał że będą po 15 k, czyli ty już przepłaciłaś, a do boskiego daleko. Kupon to trzy bomby, tyle że nie masz pewności że trafisz na choćby jedną kostkę 🤔. Ja też mam pięć bościaków z tej serii tęczy i mam nadzieję że uda mi się zdobyć wszystkie, ale tę promocję sobie daruję, jeżeli chodzi o wydawanie kuponów, czy diamentów.
boszsz, co za ludzie. miałam wystawionego konia za kasę + kupon i laska chciała, żebym jej go sprzedała, ale najpierw dała mu orchideę bo ma niby 0% zdrowia (no weźcie, tak się praktycznie nie da przy normalnym użytkowaniu konia :icon_rolleyes🙂 miał 0%, ale energii, ale miał piętę ahillesa, więc to w niczym nie przeszkadza przecież. a ona do mnie z pretensjami, że dlaczego chciałam sprzedać konia z 0% zdrowia, tak się nie robi 😁 już bym mu dała tę orchideę, ale teraz to niech spada 😁
Miyako, chyba nie, mi dzisiaj nie dał, ale może jeszcze się zaktualizuje coś
CzarownicaSa, najlepsze jest to, że koń był wystawiony za kupon, a ona mi zarzucała, że kupujący będzie musiał zużyć kupon na orchideę i że ona go kupi za samą kasę 😁 czyli ja miałabym stracić i orchideę i jeszcze kupon 🤔wirek: