Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Cierp1enie, kupiłam chyba 2 albo 3 za diamenty, ale tylko 1 kość więcej wpadła :/

jak wrócę do domu, to poszukam co pisaliśmy o poprzednich wykopaliskach. pamiętam tylko, że wtedy się poddałam :/
Z rozmowy o przeklętych piaskach

gościu ma ozyrysa i pisał mi, że wydał 70 kuponów

W takim razie ja podziękuję za fioletowego, poczekam na zarezerwowane, albo boskie w RO  😵

edit:
promocja nazywa się przeklęte piaski. jak na razie zrozumiałam tyle, że klikamy sobie na pole, które chcemy odkopać i dostajemy kość (?). pierwszy szkielet ma 54 kości. albo jest tylko jeden szkielet?

Pogrubienie moje. Czyli teraz będzie pewnie jeszcze więcej kuponów potrzebne.

Ale z drugiej strony, to 70 kuponów to chyba jakoś na początku promocji, nie popatrzyłam na datę 🤦
Czy za każdym razem coś odkrywamy czy czasem odkrycia są puste?
CzarownicaSa, puste nie, ale czasem są przeszkody i trzeba zrobić zadanie, żeby się tego pozbyć
Weszłam w historię zdobyć i dostałam nagrodę: ostrogi, zawsze coś  😉
wyzerowałam diamenty, bo ich mi nie szkoda i mam 8 kości i 20 wazoników 🙂 póki co nie szaleję, aż nie wejdą jakieś bonusy (pewnie w weekend). szkoda tylko, że nie wiadomo, czy nastawiać się na kupony, RO, czy WT. chociaż WT było ostatnio często 👀
sprzedam za kupony OM, Nyksy, 5 żywioły i UH
Szukam pilnie osoby do ubicia jednego konia
Nancy, ja mogę 😉 nick majgaa
Znalazłam skrzynkę z 5-tym Żywiołem 😲 Prawie kawę na laptopa wylałam z szoku 😲
forest green daje diamenty jako źrebak?
jak zrobić z konia wałacha?  🙄
Kaprioleczka, Rozmnażanie -> Informacja -> Kastracja. koń musi być między 2,6 a 6 lat (chyba, nie umiem teraz sprawdzić 😉)
JEST  😅 dzięki  :kwiatek:
powiem wam, że to jest jakaś masakra
nic nie ma z tej promocji, a kuponów idzie masa

Już wolę boskie w wyzwaniu albo promocje z RO
tam dodatkowo masz jakieś drobiazgi, a tu nic.
Nancy, ja mogę 😉 nick majgaa

Nie wiedziałam czy masz kupon na koncie, więc wystawiłam za 500 i drugiego za kupon 🙂 Dzięki 🙂
Przygarne  wszystkie puszki na rosolowa  :kwiatek:
czy ktoś mi podpowie jak podnieść prestiż zawodów? bo to co się dzieje z moim EC to masakra jakaś, wszystko fajnie i super, tylko te zawody cały czas poniżej 10%  😵
Kaprioleczka napisz mi jaki zakres UM w poszczególnych zawodach trzeba mieć i nazwę ośrodka, spróbuję swoje konie pozapisywać i może coś ruszy 🙂

Piszę, może to oczywiste, ale ja się prawie pomyliłam 😁
Jak wymieniacie ekwipunek na taki dający więcej ruchów to najpierw wykorzystajcie te, co macie- bo po zatwierdzeniu ekwipunku stare ruchy mogą "zniknąć" i będą te nowe(np. przy masce nurka miałam 10pkt na dobę, zostały mi dwa, wymieniłam maskę na kolejny sprzęt- i nagle miałam 15 na dobę, czyli teoretycznie dwa ruchy w plecy).

Chce ktoś kupić 5-ty Żywioł za 2 OM? Może być też za eq 😉
powiem wam, że to jest jakaś masakra
nic nie ma z tej promocji, a kuponów idzie masa

Już wolę boskie w wyzwaniu albo promocje z RO
tam dodatkowo masz jakieś drobiazgi, a tu nic.

masz racje, wywaliłam 40 kuponów i mam tylko 38 kości ;/ kurde nie chce, aż tyle wydawać, a szkoda, żeby boski mi przepadł skoro mam już 5 🙁
no niestety, mam nadzieję, że później kopanie będzie często i będzie ich więcej, może bomb będzie więcej za kupon......
bajaderka-zorro, to nie lepiej poczekać jak będą na zarezerwowanych? Gdzieś tu ktoś pisał że będą po 15 k, czyli ty już przepłaciłaś, a do boskiego daleko. Kupon to trzy bomby, tyle że nie masz pewności że trafisz na choćby jedną kostkę 🤔. Ja też mam pięć bościaków z tej serii tęczy i mam nadzieję że uda mi się zdobyć wszystkie, ale tę promocję sobie daruję, jeżeli chodzi o wydawanie kuponów, czy diamentów.
No ja chyba też sobie podaruję 🙁 mam nadzieje, że faktycznie będą na zarezerwowanych.
Będą na zarezerwowanych, tak jak inne konie.  Przecież nie odpuszczą sobie wyciągania kasy za pixele.  😉
boszsz, co za ludzie. miałam wystawionego konia za kasę + kupon i laska chciała, żebym jej go sprzedała, ale najpierw dała mu orchideę bo ma niby 0% zdrowia (no weźcie, tak się praktycznie nie da przy normalnym użytkowaniu konia :icon_rolleyes🙂 miał 0%, ale energii, ale miał piętę ahillesa, więc to w niczym nie przeszkadza przecież. a ona do mnie z pretensjami, że dlaczego chciałam sprzedać konia z 0% zdrowia, tak się nie robi 😁 już bym mu dała tę orchideę, ale teraz to niech spada 😁
Calore dobre 😁

Chce ktoś Haflingera? Właśnie wygrałam, hodowli raczej nie zacznę, a na gwizdek mi koń z PG 350 😁 nie mam co z tym zrobić 😉
Miyako, chyba nie, mi dzisiaj nie dał, ale może jeszcze się zaktualizuje coś

CzarownicaSa, najlepsze jest to, że koń był wystawiony za kupon, a ona mi zarzucała, że kupujący będzie musiał zużyć kupon na orchideę i że ona go kupi za samą kasę 😁 czyli ja miałabym stracić i orchideę i jeszcze kupon 🤔wirek:
Możecie mi powiedzieć, które z boskich coś dają za pogłaskanie, pogratulowanie itp? Topaz, Ksantos, Mróz i coś jeszcze?
calore miałabyś interes życia.  🤣
Mi dzisiaj dał diament. O_O  Bardziej jako żebak mi się podoba i tak bym go zostawiła.  😉

CzarownicaSa gardzisz biednymi haflingerami z niskim pg? jak tak możesz..  🤬
Miyako, no właśnie mi potem też, ale na com to się później odświeża

jamjesttys, ja właśnie te trzy "robię" (5 Topazów i Ksantosów i 1 Mróz)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się