drabcio, jeżeli ocb oznacza o co biega 🙂 z tymi perszeronami, to objaśniam, to nowa rasa koni pociągowych, ma tylko 3 krycia, tak jak osły i tyle. A że nowa rasa, to przynajmniej przez kilka dni będzie trudno o ogólne krycia, a na razie można całkiem dobrze na nich zarobić. Na mapce wyżej jest zaznaczone , gdzie w tym labiryncie można go dostać.
Tak 😀 (a tak w ogóle co to znaczy IMO?) już kupiłam klacz i ogiera. Czy na nich można stosować te różdżki płodności etc? Chyba w te pare dni nie uda mi sie ich postarzyc bo nie mam tylu piramidek 🙁 Po ile chodzi takie krycie?
calore - dziękuję, że mi się poruszasz po mapce, ja na telefonie nie ogarniam tego i nie wchodzę nawet na howrse bo tylko się denerwuję. Wystaw mi konia za kupon na com
Sprzedaję konie takie za 35 tys, ale nie zmieniam imienia więc o co chodzi. Trzeba być debilem żeby wierzyć teraz w taką cenę. A sprawdzić można samodzielnie. 😎
dar, z 3ma pokryciami, czy z imieniem, że ma 3 wolne pokrycia? 😎 Dużo osób już się nabrało? screen z facebookowej grupy
Sprzedaję konie takie za 35 tys, ale nie zmieniam imienia więc o co chodzi. Trzeba być debilem żeby wierzyć teraz w taką cenę. A sprawdzić można samodzielnie. 😎
drabcio, chodzi o to, że jak miał imię "3 wolne pokrycia" to nie zmienia imienia na inne, kiedy już tych pokryć nie ma. Na screenie jest jej koń, który był na sprzedażach.
Mi się też czasami zdarza nie zmieniać imion np. osiołków. Każdy ma swój rozum, trzeba sprawdzać i uważać co się kupuje. Ja zawsze tak robię, więc trochę nie rozumiem tego najazdu na dar. Wzbogacamy się dzięki graczom, którzy nie wiedzą ile co kosztuje. Jak którejś z Was uda się kupić konia z towarzyszem biedronką albo Falabellę za grosze to takich akcji nie ma. 😉