W labiryncie będzie do wygrania ta niebieska klacz. Czy Shiny Yellow może oferować pokrycia innym graczom czy może to robić tylko w obrębie swojego konta? Bo w sumie jakbym się wysiliła to mogłabym zawalczyć o żółtego, ale chyba większy sens byłoby wydać kupony na klacz i wyhodować źrebaka 😉 Czyli zyskać dwa bościaki
TheWunia, pozostałe boskie ogiery mogą kryć obce klacze, więc Żółty na pewno też 😉 a wygrywając Żółtego, po drodze zgarniesz Graniego - więc ostatecznie trzy w jednym 😉
Nie ogarniam takich cen. Jeden kupon w przeliczeniu na kupno 30 letniego konia to jakieś 170 tys. wiec skąd cena dwa razy taka? Rozumiem jakby rogów nie było na czarnym rynku, no ale są 🙄
no, ale chyba się coś dostawało za całą kolekcję, czy nie??
Nie wiadomo ale coś czuję, że tym razem będą kupony, tak jak w planszówkach
Czarownica - dopiero będzie
Libeerte, ale dostaje się przypomnienie czy nie? W sumie brakuje mi tylko Speipnira palomino który jest na sprzedażach ale za 120 k, więc nie realne do kupienia 😀
Cierp1enie, Raz w swojej grze, jeśli posiadasz co najmniej po jednym żywym każdego rodzaju, pierwszego dnia miesiąca, będziesz mógł zamienić jednego z nich w Sleipnir Palomino na jego stronie. - tak jest napisane przy granim 😉 ja tego nie robilam, mam az jednego Graniego 🤣
z ciekawości: na której piniacie jesteście? bo ja ledwo na 12. Przegapiłam sporo klików jak byłam we Wrocławiu i już chyba nie mam żadnych szans na te piniaty 🙁