Watrusia, 2 OM, zapomniałam dopisać 😉 Możesz tylko wystawić i czekać, ja robię to prawie co tydzień i zawsze jest ok 🙂 Ewentualnie jak widzę, że się loguje, a nie zagląda na wymiany, to wtedy piszę do niej.
Libeerte, aha ok, tzn. wystawiam jej te OM, i konia za 500 i 3 k? Ona tak bierze z marszu? czy mogę powołać się na ciebie? Sorry za te pytania, ale chyba nigdy tak nie sprzedawałam.
Watrusia, dokładnie tak - 2x OM jako prezent i koń 🙂 Myślę, że aż tak, to nie będzie mnie kojarzyć, ale ona nawet w swojej prezentacji ma informację, że skupuje 🙂
Chce się ktoś ze mną pobawić w hodowlę Lipicanów? 😉 Ktoś z dobrym OJ mile widziany, bo u mnie kiepsko 🙁 Ewentualnie czy ktoś mógłby mi na stałe(za opłatą oczywiście- w kuponach, cr czy eq) zarezerwować boks z lekcjami wysokości 58-60eq? :kwiatek: (Teraz na chwilę i tak szukam boksu, chcę konia wytrenować :kwiatek: )
CzarownicaSa, ja hoduję lipicany z drużyną Tureckie Kamienie, mamy pierwsze miejsce w rankingu (co miesiąc darmowe OM). Jeśli chcesz to możesz do kogoś napisać w sprawie rekrutacji.
Mysle raczej o swojej wlasnej, bo robie to bez spiny i nie zawsze bede wchodzic codziennie- dlatego nie chce wchodzic w wieksza hodowle, zeby potem nie bylo spiny ze cos trzeba robic a ja nie mam czasu 😉 Ale jesli moze to byc na luzie to chetnie.
Szukam sittera na 65 koni. Jego obowiązki to karmienie,oporządzanie, lekcje i kładzenie spać, czasami zakwaterowanie na 60 dni w moim ośrodku. Płacę w Equus, CR lub w kuponach.