Mógłby ktoś pożyczyć mi 3 kupony? Chciałabym jeszcze skończyć promocję zanim znikną zestawy, a pewnie cr nie zdążę sprzedać do 10, bo dopiero wystawiłam
edit: oddam jutro lub pojutrze, w zależności od tego kiedy konie za przedmioty mi zejdą ze sprzedaży
pomocy 🙂 dostałam złotego jokera, i nie wiem co wybrać, czy ostatnią karte indygo (łzy afrodyty) czy ro, czy objęcia morfeusza, ?🙂 braskuje mi jeszcze wielu kart szczególnie diamentowych więc nie wiem czy nie rzucić tych kolekcji i zbierać cr ?🙂
Mi brakuje tylko 2 złotych i 5 diamentowych do końca :/ Codziennie za logowanie i zawody dostaję brązową i srebrną :/ Myślicie, że jeszcze będą zestawy?
Libeerte - będą na pewno, ale czy Zestawy Jokerów czy Zestawy Kart - tego nie wiadomo ;p Jaki jest wasz rekord kuponów/diaxów? (w sensie najwięcej zgromadzonych w jednym czasie)
Można się nieźle obłowić teraz ;p Ludzie wyprzedają wszystko by mieć kupony ;p Ja kupiłam 5xOM za 5 kupony i 70 tysięcy 2xZestaw Harmonii za 1 kupon 4xSLH za 5 kuponów i takie tam 😀 😀 😀
Można się nieźle obłowić teraz ;p Ludzie wyprzedają wszystko by mieć kupony ;p Ja kupiłam 4xOM za 4 kupony i 50 tysięcy 2xZestaw Harmonii za 1 kupon SLH za 1 kupon i takie tam 😀 😀 😀
Kaprioleczka prościej: Hodowla Ośrodek Jeździecki Handel Społeczność (widzisz to?)---> Społeczność--> Moja Strona---> Zjedź na sam dół--> wybierz zakładkę--> kliknij konia i po lewej stronie jest jabłko 🙂
Kaprioleczka prościej: Hodowla Ośrodek Jeździecki Handel Społeczność (widzisz to?)---> Społeczność--> Moja Strona---> Zjedź na sam dół--> wybierz zakładkę--> kliknij konia i po lewej stronie jest jabłko 🙂
UDAŁO SIĘ! 😅 😅 😅 w zyciu bym na to nie wpadła a mam jabłek od zaj...abłkowania, bo mi się wysypało ze 100 z rogu obfitości 👿 tak jakby coś zajebistego nie mogło wypaść zamiast nich, mesze chociażby.