Kupię 2 kupony za equus i szukam kogoś, kto mógłby kupić pakiet kuponów na moim koncie (odblokowanie vip), dla pewności mogę podać tej osobie moje hasło, jeżeli samodzielne kupienie i odebranie kuponów będzie dla niej lepszym rozwiązaniem. Oczywiście pod warunkiem, że będę miała jakieś potwierdzenie uczciwości tej osoby (znany gracz, wysoko w ranking etc)
Diament w każdą środę oraz dla vipów prawdopodobnie, o ile moje tłumaczenie nie jest błędne (a nie spodziewałabym się aż takiej hojności), 2 razy mniej zużytej energii podczas treningu prędkości
Diament w każdą środę oraz dla vipów prawdopodobnie, o ile moje tłumaczenie nie jest błędne (a nie spodziewałabym się aż takiej hojności), 2 razy mniej zużytej energii podczas treningu prędkości
Tylko w ten sam dzień co daje diament, więc nie tak hojnie 😉
otworzyłam sobie za diamenty i bałam się iść dalej, falki mam wszystkie i tak 🙂
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 5... Poziom 1 zestaw posejdona Zestaw Posejdona punkt dorastania 6 punktów dorastania marchewka 60 x Marchewka Poziom 2 Łzy afrodyty Łzy Afrodyty Poziom 3 punkt dorastania 11 punktów dorastania Poziom 4 wyzwanie tytanów Wyzwanie Tytanów Poziom 5 objęcia morfeusza Objęcia Morfeusza
Nancy, ja tylko cytowałam zagrodę 😉 ale dzięki za info 🙂 drabcio, poleciało zapro 🙂 Koka, powtórki są zawsze, a jak się kupi zestawy teraz, to jest więcej czasu na odrabianie strat przed piniatami Machowa, poleci zaraz pw
sprzedam zestaw hery za kupon, ktoś coś ?:P zamienie pass na kupon 🙂 a na com, sprzedam najlepiej za kupony: 2x harmony pack 2x golden apple 1x hera's pack 7x Achilles heel 2x poseidon pack 21x diament, mogę dać koniowi jakieś zj za diamenty czy coś,
O kurczę a ja taka bidulka. Chyba będę zbierać eq na zakup diamentowej bo po 6 zestawach zero takowej w zbiorach. Próbuję jeszcze jednego to tak wciąga...
Mam skompletowaną kolekcję. Kosztowało mnie to 28k i 20 diamentów (+300 tysięcy eq na wymiany) Nagrody w tej edycje SŁABE! Ale chociaż 3xOM wpadło 🙂 Nawet jak te konie będą potem po 10k to i tak się opłacało 🏇
Machowa, co jest w górnym rzędzie w diamentowej i 3 złotych kartach? mam na razie laskę hermesa i piętę ahillesa (w złotej karcie 🤔wirek🙂. domyślam się, że pewnie RO, OMki i co jeszcze? 🙂