porażka te zmiany :/ jakbym chciała się bawić w takie głupoty, to grałabym w farmeramę. dobrze, że boksy mam tylko dla siebie i nie zależy mi na prestiżu itp, ale z drugiej strony szkoda mi tracić kasę na łąki i boksy. a jeszcze te żłoby czy inne dziadostwa trzeba kupić :/
a co w końcu zastąpiło wyjście na łąki albo do boksu? bo w sumie po kij mi tyle pastwisk, skoro konie na nie nie wychodzą. a wstawianie do boksu zawsze mnie ratowało, jak brakło mi kilku % energii. wiedziałam, że dobrze robię ogarniając konie zanim weszły zmiany.
Oh not what have you done, I don't want this, I don't want to have to spend a minute longer in my EC working than I have to. Im here for the horse side not gardening or whatever.....I think you have got this very very wrong.
At the beginning there was was good, old Howrse. Then came the tendency to oversimplify the game, so they took many things away. Now there's a tendency to make it too complicated by adding more and more updates.
w skrócie - było sobie fajne howrse, uprościli je na maksa, a teraz z kolei utrudniają 🤔wirek:
CzarownicaSa, tyle wygrać, to prawie jak 1/6 kuponu 😂
ehh zakupiłam jeszcze 40 pryszniców bo są po 50tys eq.... jestem bankrutem.. na ośrodek dziś wydałam 3 miliony, a jeszcze 3 miliony potrzebuję na poidła.
kurcze ja to się całkiem pogubilam, mam dużo boksów 1 * a chce 3 * jak tozrobić, ten zniszczyć a zbudować drugi ? czy da sie ulepszyć ? i gdzie łąki kupić ??
Powiedzcie mi dziewczyny, w tej chwili nie ma opcji zatrudnienia siebie jako stajenne, instruktora itp.? Rozumiem, że zarabianie teraz na lekcjach, sprzedawaniu źrebaków i zarządzaniem ośrodkiem?
Bardzo dawno nie grałam i z tego co widzę, bardzo dużo się pozmieniało.. Nawet wczoraj jakieś nowości się wgrały.
A grrr... kiedyś właśnie można było się zatrudnić.. Się pozmieniało.. A czy można wygrać w jakiś konkursach, czy np. jakieś rogi obfitości też skaczą jeszcze po monitorze, jak marchewki i jabłka? Kiedyś pamiętam latały 😀 (kiedyś z jakieś 6-7 lat temu xD)