Beznadzieja 🤔 Twoje wygrane... 1 x Laury Dafne 2 x Punkt dorastania 240 x Jabłko 60 x Rzepa 34 x Mieszanka energetyczna 1 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia 9 losów na następne losowanie
Witaj Primochówna, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 3 losami. Wygrałeś... 6 x Mieszanka kaloryczna 2 losy na następne losowanie . Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse Przynajmniej losy były... 🙄
1 x Zwój Plutona 1 x Punkt dorastania 120 x Jabłko 16 x Rzepa 12 x Mieszanka energetyczna 10 x Mieszanka kaloryczna 2 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia 4 losy na następne losowanie . Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse 😅
u mnie nawet losów nie było 🙁 🤔 ■ 28 x Rzepa ■ 8 x Mieszanka energetyczna ■ 8 x Mieszanka kaloryczna ■ 1 x 20% energii dla wszystkich Twoich konia . Gratulacje i udanej gry! Zespół Howrse
Wysłałam losy: alekkk caira dzieckohappysadu EwuśCa gllosia grzesiek1993zag hermesia Hodowca Husaria -licja- medea12 Misskiedis MsCarmen paciaworo rideau seba0690 xxflygirlxx Bardzo proszę o oddawanie na Maanja Staram się uzbierać na 30 000 i brakuje mi jeszcze 50 😵
[quote author=GaluSka_98 link=topic=49169.msg956853#msg956853 date=1301479855] deidre - a mi nie wysłałaś ? o.o [/quote] Bardzo chętnie wyślę, ale nie znalazłam Cię w znajomych.
Jasne że chcę 🙂 Skoro zamierzasz mi wysyłać tyle losów i nie chcesz nic w zamian, to chętnie odwdzięczę się czymś fajnym na główne. Wyślę Ci uzdę szytą na miarę na foxi, może być?