Jako ,że nie wiem gdzie już szukać to poszukam tutaj 🙂 Czy ktoś posiada ogiera Tennessee Walker z potencjałem genetycznym 1698.28 i zechciałby udostępnić stanówkę ?
Wyźrebiłam 15 klaczy z rogiem i uwaga ........ urodził sie tylko jeden różek 😵 Już zapomniałam jak ja tego nienawidzę ... Ja nie wiem jak się można na rogach dorobić, podziwiam te dziewczyny którym sie udało
Będą inne boskie na sprzedaży ?Nie wiem czy mam brac cokolwiek. Mgła i snow to lekka lipka lepiej kupic gips... Chyba że mgłe mogę pokryc stanówka od kogoś ?? wabankowa potrzebujesz jeszcze RP ?
calore ja mam passa 🙂 i mam dużo rzeczy z cr na com,. a potrzebuje pilnie kuponów na pl i koni 27-30 lat zamierzam zapolować na Snowa i Mgłe, jak już będę miała to będę kryła wszystkim po kolei 🙂
Haffek, jak mi dasz je zaraz to Ci je zrobię na drugim koncie.
Wiecie co, do Dementek mam sto procent zaufania.. trenowała mi konia x czasu temu, potem miałam różne zawirowania i nie korzystałam z Howrse tak za bardzo, tylko od czasu do czasu i właśnie sobie przypomniałam, że dalej mam ustawioną współkę do niej. 🙂 Dementek, zaraz Ci coś sypnę na wymianach 😍
"Pierwszego dnia miesiąca, gdy strona zostaje zaktualizowana, Mróz jest przekazywana jednemu z graczy, którzy odmrozili ją poprzedniego miesiąca." "Pierwszego dnia miesiąca, gdy strona zostanie zaktualizowana, jedna Kaskada jest przekazywana jednemu z graczy, którzy logowali się przez co najmniej 20 dni poprzedniego miesiąca." Komuś się udało ?
Dar jak tylko te konie są do kupiena to średni wybór. Aż nie wiem co brac 😂 Może skusze się na Kaskadę i Deszcz. Tylko pytanie jaka będzie ich cena.
Koka, niby nie - ale ja dostałam Krezusa na drugim koncie więc to działa. 🙂 Krzyczałam na forum, że sprzedaję.. 👀 Wtedy za jakieś 25 kuponów sprzedałam a teraz patrzę na cenę Krezusa na sprzedażach i mnie zatyka.. Nikt za takie kokosy nie kupi, to się naprawdę nie opłaca 😉 [s] Ja zaraz kupię Mgłę[/s], nie chce mi się czekać na Kaskadę a Deszcz już mam 🙂 Już kupiłam, czekam na nią i od razu pokrywam.