[s]chciałam kupić konia i przez przypadek wcisnłeam zamiast ok to "nie pokazuj więcej okien dialogowych na tej stronie " i nie moge teraz wcale kupować koni, jak to przywrócić ??[/s] już się naprawiło
wabankowa, mogę odsprzedać klepsydrę. ale jedną, za jeden kupon bo za tyle kupiłam.. A teraz chodzą dużo drożej bo susza z nimi..
Czy ktoś się bierze za hodowlę lipców ? Osobiście zaczynam sobie dla siebie je hodować, na razie na małym poziomie blup bo przecież teraz walka o miejsce w rankingu jest z pg więc na spokojnie. A jak ta afera opadnie to będzie można normalnie blupować.
Da się teraz powiększyć boks? Czy trzeba kupić już większy? 🤔 Bo nie mogę znaleźć opcji powiększenia już posiadanego boksu.
Potrzebuję jeszcze jednego konia z UM powyżej 1800(a najlepiej jakąś umiejętnością bliską najwyższej 😉 ) do ośrodka, mógłby ktoś się zarejestrować? :kwiatek: Ośrodek o nazwie ' Stajnia "Flash" ' 🙂
Kayri, i ja mam upominek więc się odzywaj na przyszłość 😉 A za co dostałaś bana ?
CzarownicaSa, za prezent bardzo dziękuję. jeśli będziesz jeszcze chciała to przypomnij mi, żebym przedłużyła przed końcem pobytu. tylko tak ze dwa dni wcześniej przypomnij bo naprawdę rzadko używam koni w howrse. 😉
No ale jak to sprawdzili ? Chyba Cię ktoś jednak musiał podkablować bo ja mam dwa i spokój, nigdzie nie piszę nazwy drugiego konta, ani tu na forum ani na howrse. A jak już to tylko na PW na re-volcie 😉
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 26 grudnia 2014 20:41
Podobno multikonta nie można zgłaszać, gdzieś na forum howrse pisali, że wyświetla się komunikat, że mają sposób wykrywania. W mojej hodowli są mama i córka i jedna miała bana niby za multikonto 🙄
Ooo, widzę, ze sporo revoltowiczów gra, jeśli ma ktoś ochotę dodawajcie mnie do znajomych mój nick to ApplePie Co do samej gry, ostatnio się odcinam ale nadal loguje się chociażby dla tego stażu, chociaż teraz dosyć poważnie wzięłam się za plansze. Mam lodowy labirynt i dopiero pierwszy klucz. Liczę, że dam radę ugrać coś😉