Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Kermitek 😉 Na razie normalnie, za 500eq. Koń ma objęcia? Czy jeszcze nie?

Czy Rokokoko to ktoś stąd...? Mam od tego użytkownika konia wystawionego za 50tys na prywatnych 🤔
Niestety koń jest goły jak nuddysta na plaży  😡 Jedyne co mogę dać mu to MF.
Jeżeli masz czas to możesz go przez te 10 dni po prostu powoli BLUPować, a ja później zapłacę za wszystko. Jeżeli nie - mogę poszukać kogoś innego 🙂
Nie no luz, jak chcesz to mam jakieś objęcia w zanadrzu, mogę mu teraz dać a Ty mi później oddasz po prostu 😉 Tylko nie mam już tyle przedmiotów, żeby go obdarować, mogę mu na razie dać bonusy i to co znajdę.
Nie no OM nie jest potrzebne, a i tak mnie nie stać  😁
Wystawiony.
Dobra 🙂

Zrobiłam sobie dziś konia, był pierwszy w kryciach, bardzo długo się nim nacieszyłam- całe pół godziny 😁 Już jest koń z 0,3 punktami wyżej w tej samej cenie 🤣
Pokrył 6 razy, zostało jeszcze 24. Nie wiem, czy czekać do jutra, czy już dziś go wystawić na sprzedaż 🤔
calore, ubite 😉 wystaw zwrotnego :kwiatek:
CzarownicaSa, mnie ktoś też konia wystawił za dużą kase, zero jakiejkolwiek informacji. Odrzuciłam. Albo się ktoś pomylił, albo szukał frajera
Ja też.mam czasem takie akcje. Z nikim na nic się nie umowilam ani nic.. A kon na zarezerwowanych stoi i to za niezłą sumkę.
Zeby trafić na kluczyk musiałam wyrzucić 1,3 lub 5. Rzucam.. wypada 6, kupuje drugi rzut- 4. Nosz kurde  👿
nareszcie dobiłam do 3 planszy, ale nadal mam kliki co 8 godzin :/ jak tylko wejdą zestawy klikania, to wyzeruję diamenty, bo już mi się nudzi taka zabawa 😁
4 kluczyk na 3 planszy zdoboty🙂
Ja od 3 kolejek krece sie wokół jednego, poszłam do wyzwania to mam nagrode teleport pod drzwi, no wspaniale  🙄
Czekać, aż się skończą pokrycia(zostało 6, ale już jest koń z wyższym pg) czy sprzedawać?

http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=23481739
CzarownicaSa - ja myślę, że chyba lepiej już sprzedać, bo jak jest lepszy koniuch, to pewnie się na jego krycia rzucą.
karla - ale masz szczęście wow! ja na 2 planszy, a Ty już 3 kończysz
ja wczoraj weszłam na 2 plansze 🙂
Cierp1enie  jeszcze nie kończe, nie upolowałam chochlika;/ i nie wiem czy odpuścić i lecieć po reszte kluczy
TheWunia masz ode mnie mały prezent z innego konta 😉 Rzucaj u mnie 2 raz zawsze śmiało jak nic ciekawego nie wypada  :kwiatek:
Mam w końcu 3 planszę  🙇 tylko ten żółty teleport...
O matko, mam moje ulubione zadanie "złap ufo z PD" 😵 Ma aż jeden kluczyk na 3 planszy, jak w końcu złapię to durne ufo to będą 3 kliki. Ale teraz już chyba tylko prezenty zbieram.
edit: latało ufo z pd. A ja z rozpędu zamknęłam kartę.................  😵
CzarownicaSa, podałaś link: rozumiem, że to BYŁ ogier..
Ale teraz mi powiedz po co zrobiłaś mieszankę ? Zarobić na pokryciach można na 100% rasy.
A tak, nie sprzedawaj, wystawiaj sobie te pokrycia tylko za tańszą stawkę i tyle.
Poszedł za 6 kuponów 😜

Wiadomo, kiedy mogą wreszcie wejść te rzuty za kupony? 👀
Utknęłam na 2 planszy. Nosz..... Ani wte ani we wte. :/
Jest już na com zestaw elfów? Na PL jest klikalny ale wykupić jeszcze nie można :/
Zapomniałam kliknąć jednej osobie ostatnio.... SOBIE ! Nie wierze po prostu, teraz rzucilam kostką, wypadło 2, a potrzeba mi jak najwiecej, wiec klikam jeszcze raz i 1 ! No co za porażka, jak ja zdobede tego Graniego to ja nie wiem, już tyle hajsu wydałam, że nie chce odpuścić
TheWunia ile masz kluczy i jaka plansza?
3 plansza, 4 klucze. Teraz znowu dwa rzuty i dalej stoje w miejscu, czekając na teleport
1 zadanie na 3 planszy to hoduj konia do 35 lat.

Wiadomo, kiedy mogą wreszcie wejść te rzuty za kupony? 👀

już do 22.12

w końcu jestem na 3 planszy.
Kupiłam 4 zestawy i ugrzęzłam na złap pkt dorastania w ufo, a godzinę temu złapałam :/
Myślicie że będą jeszcze elfy potem ? Bo nie wiem czy teraz iść w opór i kupić ich za wszytskie kupony czyli 15 czy może zaczekać
Pewnie będą jeszcze raz.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się