Niestety koń jest goły jak nuddysta na plaży 😡 Jedyne co mogę dać mu to MF. Jeżeli masz czas to możesz go przez te 10 dni po prostu powoli BLUPować, a ja później zapłacę za wszystko. Jeżeli nie - mogę poszukać kogoś innego 🙂
Nie no luz, jak chcesz to mam jakieś objęcia w zanadrzu, mogę mu teraz dać a Ty mi później oddasz po prostu 😉 Tylko nie mam już tyle przedmiotów, żeby go obdarować, mogę mu na razie dać bonusy i to co znajdę.
Zrobiłam sobie dziś konia, był pierwszy w kryciach, bardzo długo się nim nacieszyłam- całe pół godziny 😁 Już jest koń z 0,3 punktami wyżej w tej samej cenie 🤣 Pokrył 6 razy, zostało jeszcze 24. Nie wiem, czy czekać do jutra, czy już dziś go wystawić na sprzedaż 🤔
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 18 grudnia 2014 10:04
CzarownicaSa, mnie ktoś też konia wystawił za dużą kase, zero jakiejkolwiek informacji. Odrzuciłam. Albo się ktoś pomylił, albo szukał frajera
nareszcie dobiłam do 3 planszy, ale nadal mam kliki co 8 godzin :/ jak tylko wejdą zestawy klikania, to wyzeruję diamenty, bo już mi się nudzi taka zabawa 😁
TheWunia masz ode mnie mały prezent z innego konta 😉 Rzucaj u mnie 2 raz zawsze śmiało jak nic ciekawego nie wypada :kwiatek: Mam w końcu 3 planszę 🙇 tylko ten żółty teleport...
O matko, mam moje ulubione zadanie "złap ufo z PD" 😵 Ma aż jeden kluczyk na 3 planszy, jak w końcu złapię to durne ufo to będą 3 kliki. Ale teraz już chyba tylko prezenty zbieram. edit: latało ufo z pd. A ja z rozpędu zamknęłam kartę................. 😵
CzarownicaSa, podałaś link: rozumiem, że to BYŁ ogier.. Ale teraz mi powiedz po co zrobiłaś mieszankę ? Zarobić na pokryciach można na 100% rasy. A tak, nie sprzedawaj, wystawiaj sobie te pokrycia tylko za tańszą stawkę i tyle.
Zapomniałam kliknąć jednej osobie ostatnio.... SOBIE ! Nie wierze po prostu, teraz rzucilam kostką, wypadło 2, a potrzeba mi jak najwiecej, wiec klikam jeszcze raz i 1 ! No co za porażka, jak ja zdobede tego Graniego to ja nie wiem, już tyle hajsu wydałam, że nie chce odpuścić