Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Ja cały czas żadnego chochlika nie widzę cholerka. Ba dodam że nawet na drugiej nie widzę. Ciągle próbuje ustrzelić ufo z RO ale to chyba nie możliwe.
calore  :kwiatek:

Jeszcze mogę Eq z com oddać w dobre ręce w zamian za Eq na pl 🙂 130 tys mam
wabankowa, nie ma sprawy 🙂 mogę się wymienić 100tys eq 🙂
O to chętnie 😀
Czy jak znajdę na innym koncie pd następnie przeloguje się do siebie to mogę złapać pd na moim koncie ? Czy za bardzo chce przekombinować ?
wabankowa, zaraz sprobuje kupic i wystawic, ale nadaje z telefonu wiec nie wiem, jak mi pojdzie 😉 w razie co, ogarne temat rano
Edit. Udalo sie 😉

Koka, probowalam tak. Niestety nie dziala 🙁
Więc muszę się pożegnać z dodatkowymi rzutami.
Mój ośrodek zaprasza boskie konie, obecnie 167 miejsce w rankingi i z dnia na dzień pnie się w górę 🙂
Ej ludzie, co ile godzin macie rzuty? Kojarzę, że Cierp1enie ma co 6h, tak? Jakie bylo zadanie?

TheWunia jak rozumiem jesteś na 3 planszy? 😀 A ja jak pewnie widzisz na drugiej kluczyki zbieram 😵 😉
Zaczęłam grać od nowa 🙂 Kogo mogę zaprosić do znajomych  👀 :kwiatek:
TheWunia dziękuję za ustrzelenie kluczyka  😀
Jak będzie trzeba to rzucaj ponownie kostką, a jak daleko od klucza, w ogóle w d. to nie musisz (chyba, że trafisz na 1  😁 )
Chuda na poprzedniej stronie bodajże jest lista graczy.
No i lecę biedactwo spod samych drzwi po jeden najdalszy kluczyk  😎
Koka u ciebie jeszcze jest w miarę, najlepiej jest u ArinStreal chyba nie wiedziała, że nie wystarczy zebrać jeden kluczyk bidulka i teraz się wracamy po 3 ominiete  😉
A ja mam 10 kuponów, ubije sobie 10 koni czyli będzie 20 to jeszcze musze jakoś trochę wykombinować i będzie szansa na Graniego 😀
TheWunia czyli nie jestem sama 🙂 A gdzie już jesteś ?

Nie wiecie kto kupuje nyks za dobrą cenę ?
Właśnie weszłam na trzecią plansze. Kasy bule mnóstwo, ale grani ma być mój i koniec :p
Kto skupuje OM ? Mogę sprzedać dwa za 3 kupony i trochę equus, albo za konie na kupon
Ja bym się nie obraziła odnośnie KK.
Czy ktoś ma KK ? Czy ktoś będzie łaskaw sprzedać ? Dam kupon..
Ja cały czas żadnego chochlika nie widzę cholerka. Ba dodam że nawet na drugiej nie widzę. Ciągle próbuje ustrzelić ufo z RO ale to chyba nie możliwe.

właśnie wlazłam dzięku TheWuni na 3 plansze, jest 1 prezent Chochlika 🙂
Wiesz jakiego miałam stresa, żeby trafić w drzwi 😀
Ja dzięki TheWuni jestem już na drugiej planszy 😀 Jest nadzieja 😁
Mi brakuje dwóch kluczy do trzeciej.
Czy tylko u mnie tak jest, że wystawiając ofertę pokrycia ogierem mającym na dana chwilę np. 15 BLUP, wyświetla się cały czas 15 niezależnie od rzeczywistej zmiany tej wartości? Koń którym pokrycia oferuję miał właśnie 15 BLUP. Dalej go trenuję i ma teraz 21, a w ofercie widnieje dalej 15. To się zmieni czy nie? Dodatkowo gdy kliknęłam, że chcę nim pokryć moją klacz nie wyskoczyło mi 21 tylko to 15. Mam nadzieję, że nie zmarnowałam energii konia w ten sposób :/
Thewunia wystaw 2x objecia za 3 kupony na wirek, na pewno kupi
julka177 to tak nie działa. To nie jest błąd. To samo tyczy się zawodów- koń jest zarejestrowany z umiejętnościami jakie miał w chwili kliknięcia, nie możesz sobie niczego w tej grze później podwyższać.
Szkoda 🙁 myslałam ze będę bystrzejsza od howrse. 🙁
Ubiję 10 koni za 2 k!

I nadal szukam kogoś do hodowli rogów 🙂
TheWunia  coś mi się zepsuło z netem i gdzieś mi howrse nie idzie, kliniesz??? 🙂 jak dasz rade to przed 22 bo nie dałam rady po 16, no i o 22 i po 4 jak będziesz, a jak nie to trudno 🙂 polujemy na klucze wyzwania a wyzwanie w razie coś możesz zrobić i prezent chochlika 🙂 rozliczymy się w sobote 🙂
czy jakaś niedobra dusza zdechnie mi 10 koni na com? :kwiatek:  😀iabeł: niestety w zamian mogę dać tylko konia w wieku 24 lat na pl  🤔
Ja mogę 😉 ale na Twoim koncie? Bo u mnie chyba tyle pd nie ma 🙁
calore, ja też mogę chyba, zaraz sprawdzę 😉

edit: wymagany jest jakiś staż czy coś? mam 99 pd i nie zabijałam jeszcze tam koni, więc chyba mogę 🙂
Pilnie szukam KK, ktoś coś? :kwiatek:

I dobrego ośrodka dla źrebaka, jeszcze dziś będzie wytrenowany :kwiatek: W zamian dam coś z cr 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się