Wystawiłam falkę, bo mi zbędna, a potrzebuję kasy, dostałam wiadomość o tytule "Chiński koń": Kupię go jak chcesz za 2500. Chcesz tyle? Koń wystawiony za milion i 5 kuponów... 😵
Hej dziewczyny 🙂 Prawie po roku wracam do gry z nowym kontem, więc zaczynam zbierać wszystko od nowa. Z tego powodu mam do wymiany przedmioty z com
Performance
Philotes' Stroke x 7 Piece of Cloud x 2 Philosopher's Stone x 1
Reproduction
Zeus' Lightning Bolt x 10 Fertility Wand x 2 Artemis' Arrow x 1 Hera's Pack x 1
Customization
Medusa's Blood x 9 Helios' Ray x 8 Apollo's Lyre x 4 Golden Apple x 2 Harmony Pack x 1
Bonus
Black Orchid x 12 Ploutos' Parchment x 11 Croesus' Fortune x 6 Pandora's Box x 6 Achilles' Heel x 4 Bonus Pack x 3 Poseidon's Pack x 2 Water of Youth x 2 Hypnos' Blanket x 1
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 15 grudnia 2014 09:41
julka177, aktualnie najłatwiej kupić paszę za 1equus i sprzedać za tyle samo 😉 ale jak coś to mogę przetrzymać 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 15 grudnia 2014 10:10
calore, milionów nie mam, jak się dorobię to będę się martwić 😉
Cierp1enie, to ja :/ zauważyłam ten klucz u góry właśnie. musiałam pomylić sobie ze swoją planszą na com 😁 wolisz najpierw iść po tamten klucz czy najpierw zebrać te pozostałe?
dar - ja bym chętnie ubiła na twoim koncie 10 koni. Pytanie czy koniecznie musi to być 2k... Jeśli nie to może 1k + dwie chmurki? Wiem, że pilnie potrzebujesz 👀
Okej, podaj loginy 😉 Jak coś to mogę trochę później wystawić te konie, ponieważ trochę im brakuje do 30 lat, ale za to mają OM, 8 koni będą z konta koleżanki (tam je postarzam bo ma automat do karmienia i Deszcz) i 2 koniki ode mnie.