Cierpienie spokojnie, nic ci nie przepada 😉 dzis rano wreszcie trafiłam u Ciebie na teleport, wiec już blisko wyjścia, a wczoraj rano nawet prezent pingwina Ci zebrałam 🙂
Cierpienie spokojnie, nic ci nie przepada 😉 dzis rano wreszcie trafiłam u Ciebie na teleport, wiec już blisko wyjścia, a wczoraj rano nawet prezent pingwina Ci zebrałam 🙂
teleport teraz miałam o 12😲0, sama w niego trafiłam wcześniej stałam 4 oczka od teleportu
ja próbuje wymienić z harmonii na 2 zj, kiedyś mi sie udało ale chyba nie da rady 🙂 da się tak jak kiedyś było ulepszyć boksy ?? czy musze zniszczyć 1* i kupić 3 * ??? kiedyś dało się ulepszyć
Ja ostatnio chciałam ulepszyć boks ale za cholerę nie mogłam znaleźć. Do tego nawet w pomocy chyba o tym nie ma. Zapomniałam... Na 1 planszy 1 zadanie to wyślij 40 koni na zawody nagroda to rzut co 6h.
Musze się pochwalić mam już 4 Falkę 😜 Mam na wymianę Petit na niebieską, pomarańczową lub fioletową/różową tj. Tiny. Ktoś coś z cr potrzebuje? Szukam na wymiane kk, zj ew. pięty.
No, no Cierp1enie szacun ! Ja to mam 31k (8k właśnie wydałam), 82 diamenty, 20 RO, 2 wagi do nyksów = 12 RO 🙂 Całe szczęście mam dzikusy, sprzedam trochę cr i zabije za parę dni konie.
Proszę cię cierpienie, ile razy wchodzę do ciebie to mam załamke. Ja nie mam pomysłu jak się dorobić, bo jak by kasa była to chociaż konie na kupon bym kupowała 😉