Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

A czy jest jakakolwiek sznasa na coś lepszego ? Czy on ma w swojej gamie takie przedmioty ustalone ?

Edit : ma ktoś jakąś zbędną krew meduzy ? Bo mam w zadaniu, a oczywiście jak coś potrzebne to ni ma  🙄
TheWunia KM masz na wymianach :3
Dziękuje  :kwiatek: :kwiatek:  a Tobie może czegoś nie potrzeba ? 🙂
Nie potrzebuje i tak chwilowo nie gram  🤣
rozleniwiłam się, nawet nie chcę mi się postarzać koni na kupony.  Może na święta, o ile będzie jakiś ciekawy boski. W co wątpię. :P
Taa, teraz howrse nas rozpieszcza tymi boskimi, szczytem była gwarancja, że raz na jakiś czas znajdzie beczke tłuszcu, no ludzie  😀iabeł:
Czy ktoś może czegoś potrzebuje ? :

kuciaczek:

7 x zestaw harmonii
7 x krew meduzy
5 x pięta achillesa
5 x zestaw posejdona
4 x różdżka płodności
3 x złote jabłko
3 x objęcia morfeusza
2 x zestaw hery
2 x kamień filozoficzny
2 x łzy afrodyty

=====================

drugie konto:

11 x promień heliosa
10 x chmurka
5 x piorun zeusa
3 x objęcia morfeusza
3 x zestaw bonusowy
1 x upominek hestii

najchętniej wszystko za eq.
Jaka cena ZJ i PZ? 🙂
nie potrzebuje ktoś może CRIOLLO  jasnosiwego ??  klacz czystej krwi, bo mam i moge sprzedać  😜
sprzedam 2xOM za 3 kupony. Inne rzeczy z cr też chętnie sprzedam za kupony 🙂
Szukam kogoś kto uśmierci mi 10 koni dziś albo jutro 🙂
Tianma i Longma na sprzedażach po 10 i 20 kuponów 😂 ale! mam nadzieję, że to oznacza, że Qilin też będzie do kupienia, bo brakuje mi go do kolekcji chińskich 😉
Ma ktoś na sprzedaż jednorożce?
Myślicie że będą jeszcze inne boskie na sprzedażach.
Kayri a jakiego szukasz ?
Wszystkich ras oprócz Appaloosa, Huntera, Knabstrupa, Andaluza, Araba, Szetlanda, Pinto i Tennessee 🙂
Mogę prosić aż o 6 gratulacji ? 🙂
Myślicie że będą jeszcze inne boskie na sprzedażach.
Kayri a jakiego szukasz ?

20.11 do 21.11 - Tianma i Longma
22.11 do 23.11 - Huanglong i Qilin
24.11 do 25.11 - Shenma i Pixiu
o kurcze, to ja w takim razie zbieram kupony, mam aż 1 🙂 nie chce ktoś kupić jakiegoś szj ??🙂
Kayri mam szetlanda cremello za 1 kupon na sprzedażach wystawionego 🙂  i zaraz jeszce jakieś powystawiam ale szj  i zj 🙂
karla158
Dziękuję, szetlandy już mam 🙂
Kayri, http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3451725 zakładka boskie 😉 nie mają jakiś super um czy coś, no takie zwykłe 😉 Niektóre mają szj
Ma ktoś na sprzedaż konia z gp powyżej 1928 i umiejętnościami po łzach afrodyty? Najlepiej by po blupie miał ponad 2700 pkt umiejętności.

Zapłacę w kuponach 😉
ma ktoś na zbyciu promień heliosa? Nie mam już wolnych wymian, by zakupić za eq
Ile potrzebujesz?
Już notarialna mi podesłała  :kwiatek:
U mnie one schodzą jak szalone i wiecznie brak 🙂
Wystawiłam wymiane 🙂
Cierp1enie, chcesz kilka? :P Trochę ich mam.
Promień Heliosa
x 41
Jak są naliczane konie oporządzone przy bonusie od Hrímfaxi? Dostaje się pd za tyle koni ile zostało oporządzone przed nazbieraniem danej ilości kropli, czy wszystkie oporządzone w tym dniu? I jak często mniej-więcej się je dostaje?
Poratuje ktoś chmurkami i punktami dorastania na nick: Torqoise ?

Odwdzięczę się czymś innym 🙂
budyń - pewnie, że chcę 🙂 na rosolowa
który z tych chińskich koni daje najlepszy bonus ?? mam 10 kuponów i zamierzam kupić któregoś ale nie wiem którego, czy tą Tianme, czy czaić sie na Quilina czy jakiegoś innego
karla158, one chyba nic ciekawego nie dają :/ ale jak kupisz Longmę (o ile będzie) to możesz ją pokryć, więc będziesz wtedy miała dwa boskie 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się