Nie potrzebuje i tak chwilowo nie gram 🤣 rozleniwiłam się, nawet nie chcę mi się postarzać koni na kupony. Może na święta, o ile będzie jakiś ciekawy boski. W co wątpię. :P
7 x zestaw harmonii 7 x krew meduzy 5 x pięta achillesa 5 x zestaw posejdona 4 x różdżka płodności 3 x złote jabłko 3 x objęcia morfeusza 2 x zestaw hery 2 x kamień filozoficzny 2 x łzy afrodyty
=====================
drugie konto:
11 x promień heliosa 10 x chmurka 5 x piorun zeusa 3 x objęcia morfeusza 3 x zestaw bonusowy 1 x upominek hestii
Tianma i Longma na sprzedażach po 10 i 20 kuponów 😂 ale! mam nadzieję, że to oznacza, że Qilin też będzie do kupienia, bo brakuje mi go do kolekcji chińskich 😉
o kurcze, to ja w takim razie zbieram kupony, mam aż 1 🙂 nie chce ktoś kupić jakiegoś szj ??🙂 Kayri mam szetlanda cremello za 1 kupon na sprzedażach wystawionego 🙂 i zaraz jeszce jakieś powystawiam ale szj i zj 🙂 karla158
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 20 listopada 2014 21:50
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 20 listopada 2014 21:53
Jak są naliczane konie oporządzone przy bonusie od Hrímfaxi? Dostaje się pd za tyle koni ile zostało oporządzone przed nazbieraniem danej ilości kropli, czy wszystkie oporządzone w tym dniu? I jak często mniej-więcej się je dostaje?
który z tych chińskich koni daje najlepszy bonus ?? mam 10 kuponów i zamierzam kupić któregoś ale nie wiem którego, czy tą Tianme, czy czaić sie na Quilina czy jakiegoś innego