Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

noo, zwłaszcza, że do końca kolekcji brakuje mi tylko 2 Granich 🙂

calore zajrzyj na wymiany 🙂
dzięki! 🙂
to jeszcze rok i będziesz mieć komplet 😁
A ten Grani co robi?
zdycha i daje diament + 20 tys eq co 30 dni 😉 tzn jak zdechnie to możesz go wskrzesić puszką oczywiście 😉
Czyli warto się o niego bić.  😉 Spróbuję, może w końcu mi się uda.  😁

Wymieni się ktoś 2 kupony - 2 konie na kupon (30+)? Potrzebuję kuponów a konie mogę zdechnąć dopiero w grudniu :/
Może 1 grani mało daje, ale komplet 12 szt to już sporo 😀D
bo wychodzi 12x 20tys i 12x 2diamenty 🙂
Ale po wysłaniu Grani do nieba dostaje się 2 diamenty i 20 tys. Wtedy można jeszcze mu dać puszkę? I znów sobie żyje 30 dni idzie do nieba i dostaje diamenty i kase i puszka i tak w kółko? Czy on się odradza sam kiedy ma KF? A tak to do widzenia raz dostane diamenty i eq i koniec? Bo z opisu nic nie rozumiem,.  🤔
Ale po wysłaniu Grani do nieba dostaje się 2 diamenty i 20 tys. Wtedy można jeszcze mu dać puszkę? I znów sobie żyje 30 dni idzie do nieba i dostaje diamenty i kase i puszka i tak w kółko?

dokładnie tak 😉 tylko trzeba go samemu zdychać, tak jak każdego normalnego konia.
bo nie dostaje się Graniego z KF. można mu go dać, tylko po co 😉
Jak dasz mu kf to w ogóle nie będzie umierał  😉
julka musimy złapać te grani to sie odkujemy  🤣
calore dzięki.
nancy tak właśnie myślałam ale nie byłam pewna.  😉
TheWunia trzeba o nie walczyć! To dzięki nim będziemy w pierwszej 10 rankingu  😁  😀

także w następnej promocji gdzie będzie Grani bardzo prosiłabym o pomoc!  :kwiatek:
Tak zupełnie z innej beczki. Kto z re-voltowiczów pamięta jeszcze czasy kiedy do gry powoli wchodził pierwszy koń boski (to był chyba mróz)?
No i diamentowe jabłka były wtedy czymś normalnym, codziennym. A ja głupia byłam zdania że ZJ są lepsze... cóż, wyniesiono je z powodu, że nie dopracowano metdy używania DJ... szkoda  😕  👿
A jak ma się 12 Granich, po 1 z kazdego gatunku, to mozna jednego konia zamienic na Sleipnira, o ile dobrze zrozumiałam 😉
Libeerte - tak 🙂😉

w 1 wyzwaniu 🙂
ale mam szczęście 🙂

Wygrywasz!
Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6...
Poziom 1
Zestaw Posejdona
4 punkty dorastania
70 x Marchewka
Poziom 2
Piorun Zeusa
Poziom 3
14 punktów dorastania
Poziom 4
Zestaw Hery
Poziom 5
5-ty Żywioł
Poziom 6
Znalazłeś Deszcz, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!

2

Wygrywasz!
Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3...
Poziom 1
10 000 Equus
3 punkty dorastania
50 x Marchewka
Poziom 2
Różdżka Płodności
Poziom 3
Wyzwanie Tytanów

3 odpadłam na 3 poziomie i dostałam śmieci

Na dziś koniec, choć pewnie wiecie jak mnie korci, by otworzyć za wszystkie diamenty 😀
Sprzedaje ktoś starsze konie na kupon ?
Mam OM, KF, ZJ, Zestaw Harmonii, Zestaw Hery.
Wszystko na sprzedaż, najchętniej za equus.

TheWunia, w zakładce "szkapy" powinnaś znaleźć takie konie, napisz mi na howrse którego chcesz i ile proponujesz.
Sprzedaje ktoś starsze konie na kupon ?

Mam 1 konia 21 lat.
Ale teraz szybko mi się ogarnia konie 😀 Karmienie z automatu, a jak kliknę oporządź to od razu jest już położony spać 😀
więc tylko 2 kliknięcia i koń zrobiony 🙂
Cierpienie potwierdzam, wspaniale się je oporządza 😀
Cierp1enie, W jaki sposób tak prosto robisz konie?
To ja odpowiem, dzięki Deszczowi 😀
Dzięki kontowi VIP mam automatyczne karmienie i automatyczne zapisywanie na zawody.

a boskie dają dodatkowe bonusy do konta VIP, ja mam takie

Bonusy boskiego konia
Wiosna : Skróć maksymalny okres zakwaterowania w ośrodkach jeździeckich do jednego dnia
Lato : +50 podków na początku każdego Wielkiego Wyzwania (nie można łączyć z innymi ofertami)
Jesień : +1 wymiana handlowa tygodniowo (nie można łączyć z innymi ofertami)
Zima : filtruj zawody z nagrodami w postaci podków
Tianma : 4 pokrycia zamiast 3 dla osiołków
Shenma : +1 dostępny dodatek dla konta VIP (nie sumuje się)
Huanglong : wygraj 10% dodatkowych podków za każdym razem, gdy wygrywasz zawody z przedmiotami (nie sumuje się)
Pixiu : pokryj jednorożce 6 miesięcy po tym, jak urodzą, zamiast 10
Longma : może rezerwować boksy zaraz po ich zakupie
Deszcz : Połóż konie spać automatycznie, gdy zostaną oporządzone
nie wytrzymałam wrrr

4 wyzwanie

Szkoda...
Nie znalazłeś niczego na poziomie 6!
Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...

Zestaw Posejdona
3 punkty dorastania
90 x Marchewka

5 wyzwanie

Wygrywasz!
Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 4...
Poziom 1
9 000 Equus
4 punkty dorastania
90 x Marchewka
Poziom 2
Róg Obfitości
Poziom 3
10 punktów dorastania
Poziom 4
Skrzydlata Laska Hermesa

6
Szkoda...
Nie znalazłeś niczego na poziomie 4!
Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...

9 000 Equus
5 punktów dorastania
50 x Marchewka

niech mnie ktoś powstrzyma!
W 1 wyzwaniu miałam boskiego, po co ja dalej otwieram...

6 wyzwań = 120 diamentów
Cierpienie wdech i wydech 😉 ja też gdybym miała tyle diamentów to tez by mi było mało 😉 do następnej promocji się odkujesz 🙂
Libeerte - tak 🙂😉

Na dziś koniec, choć pewnie wiecie jak mnie korci, by otworzyć za wszystkie diamenty 😀

jeeeny, zawsze tak mam, ale mówię sobie, że otworzę dopiero, jak będę mieć równą liczbę diamentów (10, 20 itd), a nigdy nie mam, więc nie tracę tyle ;p
Cierp1enie ty się weź ciesz, że możesz sobie na to pozwolić. Ja ze swoim stanem kuponów i eq oraz 0 liczba diamentów ciągle walczę z pokusą otwierania RO za kupon i WT. Czekam zdobędę pierwszego boskiego dającego diamenty. 😉  Najgorzej chyba zdobyć tego pierwszego niestety 🙁
Ja teraz otworzę kolejne wyzwanie jak będę miała ponad 100 diamentów 🙂

Julka - tylko teraz nie ma boskich co dają diamenty 🙁
Ja sobie pluje w brodę że przestałam grać na starym koncie. Tyle co ja tam boskich miałam... swoją drogą szkoda, że jak się nie gra to się dezaktywuje
Cierp1enie gdy ostatnio były boskie na sprzedażach to były tez takie co dawały diamenty jak Jadeit np., jestem wściekła, że nie starczyło mi kuponów. Swoją drogą, będzie jeszcze taka akcja?
[s]Moge prosić o gratulacje na Thethe ? 🙂[/s]  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się