Ale po wysłaniu Grani do nieba dostaje się 2 diamenty i 20 tys. Wtedy można jeszcze mu dać puszkę? I znów sobie żyje 30 dni idzie do nieba i dostaje diamenty i kase i puszka i tak w kółko? Czy on się odradza sam kiedy ma KF? A tak to do widzenia raz dostane diamenty i eq i koniec? Bo z opisu nic nie rozumiem,. 🤔
Ale po wysłaniu Grani do nieba dostaje się 2 diamenty i 20 tys. Wtedy można jeszcze mu dać puszkę? I znów sobie żyje 30 dni idzie do nieba i dostaje diamenty i kase i puszka i tak w kółko?
dokładnie tak 😉 tylko trzeba go samemu zdychać, tak jak każdego normalnego konia. bo nie dostaje się Graniego z KF. można mu go dać, tylko po co 😉
Tak zupełnie z innej beczki. Kto z re-voltowiczów pamięta jeszcze czasy kiedy do gry powoli wchodził pierwszy koń boski (to był chyba mróz)? No i diamentowe jabłka były wtedy czymś normalnym, codziennym. A ja głupia byłam zdania że ZJ są lepsze... cóż, wyniesiono je z powodu, że nie dopracowano metdy używania DJ... szkoda 😕 👿
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6... Poziom 1 Zestaw Posejdona 4 punkty dorastania 70 x Marchewka Poziom 2 Piorun Zeusa Poziom 3 14 punktów dorastania Poziom 4 Zestaw Hery Poziom 5 5-ty Żywioł Poziom 6 Znalazłeś Deszcz, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
2
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3... Poziom 1 10 000 Equus 3 punkty dorastania 50 x Marchewka Poziom 2 Różdżka Płodności Poziom 3 Wyzwanie Tytanów
3 odpadłam na 3 poziomie i dostałam śmieci
Na dziś koniec, choć pewnie wiecie jak mnie korci, by otworzyć za wszystkie diamenty 😀
Ale teraz szybko mi się ogarnia konie 😀 Karmienie z automatu, a jak kliknę oporządź to od razu jest już położony spać 😀 więc tylko 2 kliknięcia i koń zrobiony 🙂
Dzięki kontowi VIP mam automatyczne karmienie i automatyczne zapisywanie na zawody.
a boskie dają dodatkowe bonusy do konta VIP, ja mam takie
Bonusy boskiego konia Wiosna : Skróć maksymalny okres zakwaterowania w ośrodkach jeździeckich do jednego dnia Lato : +50 podków na początku każdego Wielkiego Wyzwania (nie można łączyć z innymi ofertami) Jesień : +1 wymiana handlowa tygodniowo (nie można łączyć z innymi ofertami) Zima : filtruj zawody z nagrodami w postaci podków Tianma : 4 pokrycia zamiast 3 dla osiołków Shenma : +1 dostępny dodatek dla konta VIP (nie sumuje się) Huanglong : wygraj 10% dodatkowych podków za każdym razem, gdy wygrywasz zawody z przedmiotami (nie sumuje się) Pixiu : pokryj jednorożce 6 miesięcy po tym, jak urodzą, zamiast 10 Longma : może rezerwować boksy zaraz po ich zakupie Deszcz : Połóż konie spać automatycznie, gdy zostaną oporządzone
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 6! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
Zestaw Posejdona 3 punkty dorastania 90 x Marchewka
5 wyzwanie
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 4... Poziom 1 9 000 Equus 4 punkty dorastania 90 x Marchewka Poziom 2 Róg Obfitości Poziom 3 10 punktów dorastania Poziom 4 Skrzydlata Laska Hermesa
6 Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 4! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
9 000 Equus 5 punktów dorastania 50 x Marchewka
niech mnie ktoś powstrzyma! W 1 wyzwaniu miałam boskiego, po co ja dalej otwieram...
Na dziś koniec, choć pewnie wiecie jak mnie korci, by otworzyć za wszystkie diamenty 😀
jeeeny, zawsze tak mam, ale mówię sobie, że otworzę dopiero, jak będę mieć równą liczbę diamentów (10, 20 itd), a nigdy nie mam, więc nie tracę tyle ;p
Cierp1enie ty się weź ciesz, że możesz sobie na to pozwolić. Ja ze swoim stanem kuponów i eq oraz 0 liczba diamentów ciągle walczę z pokusą otwierania RO za kupon i WT. Czekam zdobędę pierwszego boskiego dającego diamenty. 😉 Najgorzej chyba zdobyć tego pierwszego niestety 🙁
Cierp1enie gdy ostatnio były boskie na sprzedażach to były tez takie co dawały diamenty jak Jadeit np., jestem wściekła, że nie starczyło mi kuponów. Swoją drogą, będzie jeszcze taka akcja?