Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

julka177 ja wspomniałam tylko o tych udanych  🤣
Wzbogacam się też na moich konikach ze Zwojem. Jest ich 100, więc lekcja+120 equus zamiast łajna daje mi z nich dziennie 15 tysięcy.
Za wysyłanie boskich koni na zawody też się uzbiera 10 tysięcy.
Z Grand Prix dostaję 16 tysięcy.
Dodatkowo mam wszystkie pory roku (w tym 2xLato)- z tego też wyciągam 5 tysięcy dziennie
Jednorożce to też dobra inwestycja- często przelewam swoje fundusze na konto znajomego, bym miała jak najtańszą opłatę za weterynarza. Płacę zazwyczaj 600 equus za całość, a jak urodzi się bezrożek to wysyłam go do schroniska za 2 tysiące  😉
46 000 equus piechotą nie chodzi. Już nie mówiąc właśnie o inwestycjach kup-sprzedaj drożej, łajnie i tym, że oporządzając koniki nie tylko dostaję equus, ale także PD. Koniki się starzeją i starzeją, aż mogę dostać z nich kupon za posłanie do nieba lub wystawić na sprzedaż za +- 100 tysięcy/szt
nie no, jaki bezczel! jakaś panna wystawiła mi wymianę zarezerwowaną bez żadnej konsultacji ze mną. 2 krwi meduzy od niej za laskę hermesa ode mnie 🤔 dobrze, że spojrzałam na nick, bo już myślałam, że może Cierp1enie mi krew wystawiła i chciałam zaakceptować 😵 napisałam jej pw, mam tylko nadzieję, że nie wyjedzie mi z pretensjami, że jestem niemiła. ludzie na com strasznie sobie słodzą :/
Witaj, Koka,

Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 4 losami.
Wygrywasz:

1 x  Róg Obfitości

1 los na następne losowanie

5 x  Marchewka

1 x  2** Owijki

Gratulacje i udanej gry!

Zespół Howrse
Chyba polubię tą loterię  😁
calore, Za to na pl są bezczelni. 😁

Dostaję mnóstwo wiadomości od małolat, niektóre tak kuriozalne, że aż się wierzyć nie chce, że były pisane całkiem serio 😵

A w loterii mam za kazdym razem powyżej 20 losów na losowanie i co? Dupa, tylko raz wyskoczył mi Zestaw Hery, a tak to same śmieci.
Notarialna, mi ktoś na com napisał, że już po samym opisie na mojej stronie uważa, że jestem uczciwa  😂 🥂
Witaj, safie,

Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 7 losami.
Wygrywasz:
5 losów na następne losowanie

z 3 losami

2 x  Punkt dorastania
400  Equus
5 x  Marchewka
1 x  2** Owijki

Gratulacje i udanej gry!

Zespół Howrse

edit:
Witaj, safie,

Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 7 losami.
Wygrywasz:
1 x  Chmurka
1 x  Kaloszki
4 losy na następne losowanie

z 3 losami

2 x  Punkt dorastania
400  Equus

Gratulacje i udanej gry!

Zespół Howrse
Zatrudnię sittera. Płatność co tydzień w CR lub w equus.
jakby ktoś podesłał los na Safonowa byłabym bardzo wdzięczna :kwiatek: oddam oczywiście

[s](btw, wysłałam niby smsa na kupon (tak, odbija mi) i nie ma tej ikonki że dotarło, mam się awanturować czy czekać 🤔 bo kurde taaak sie nakręciłam na tą PA :zemdlal🙂[/s]dobra przyszedł 😁
Ta loteria to jakaś kpina zbieram same śmieci pomimo techniki małej ilości losów  🙁
Moje wygrane:
1 x  Woda Młodości
1 x  Ostrogi
1 x  Lonża
8 x losów do następnego losowania
16 x  Punkt dorastania
7 800 Equus
1 x  2** czaprak do jazdy Western
2 x  3*** Klasyczna uzda
3 x  2** Nauszniki
To nie tak źle.
Ja ostatnio w RO dostałam...
Jabłka marchewki owies i grosze...
Szkoda gadać.
PS
Pierwszy raz wątku, mój nick to Tercja.pl
Ma ktoś może hodowlę Higlandów? Dopiero zaczęłam ich hodowlę,  ale mam wielkie ambicje a poza tym 5-letnie doświadczenie (obecnie po rocznej przerwie gry, dlatego staż na 4 lata). Szukam kogoś/grupy ambitnego/ej. Nick: Tercja.pl
nowy boski-wodny koń na howrse nazywa się Rain - Deszcz. to klacz, którą można pokryć Gejzerem i wyjdzie Chumra (Cloud).
jej umiejętności zmieniają się codziennie i każdego dnia jest dobra w innej dyscyplinie. zwiększa zbiory w ośrodku o 5% (tylko dla upraw rozpoczętych już po otrzymaniu Deszczu). dla VIPów - koń kładzie się spać w momencie wyczyszczenia go.

Rain is a divine mare that can switch its skills around.

Her skills change each day. One day she is great at galloping, the next day she has great stamina...

She can breed, once, with Geyser in order to give birth to a unique foal Cloud.

Rain increases your crops by 5% (effective for crops planted after receiving Rain).
Game:
improve the equestrian center crops by 5% (does not apply to crops that are already growing when the horse is obtained)
VIP:
Bed horses automatically when groomed

http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=42039520
Ale ma duże umiejętności !
No to trzeba zbierać kupony 😁
pytanie od siostrzenicy: o co chodzi z grupami hodowców? młoda dostała wiadomość/propozycję dołączenia do jakiejś grupy hodowców i odpisała, że się zgadza no i nie wie co dalej.
Czy ktoś tutaj trenuje konie ?
ja trenuje 🙂
Mam Ducha już 2 tydzień i ani razu nic nie przyniósł.
Rozważam wymienienie go na dynię..... 👿
CzarownicaSa byłabym chętna 😉
Znacie może kogo, kto na Howrse mógłby chcieć kupić 2 sztuki OMek za 3k i 50 tysi?
Może zapytaj wirek? Akurat skupuje za 4 kupony, może wymieni na kupony+equus, albo odkupi za 4 jak wolisz 🙂
Wirek? Jak ja nie tak dawno do niej pisałam, to za więcej niż 3k nie była zainteresowana. Chyba mam pecha XP
A interesuje kogoś zestaw Hery, OM, RP,?  Potrzebuje equus.
Po ile Zestaw Hery?
Ja z wirek mam co tygodniowy układ 3x objęcia za 5k.

Jakby ktoś szukał OM, to tak sprzedaję 🙂
Wiadomo jaka teraz bedzie promocja ? Bo nudno z tą loterią tylko 😉
ktoś tu obstawiał maszyny, ale na moje to będzie dopiero jakaś planszówka na święta :/
Nie obraziłabym się za kalendarz adwentowy jak 2 lata temu :hih:
planszówki nie lubię, bo wiecznie krążyłam by przejść na pole :P
ale jednak fajny klimat świąt i może być 🙂
no dokładnie, ma klimat, a do tego zwykle jest do wygrania boski + Grani więc dobry interes 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się