Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Nikt się na Ciebie nie uwziął, tylko większość ma Cie dość. Ciągle coś Ci nie pasuje wiecznie marudzisz, zawyżasz ceny mimo że każdy tutaj chce sobie pomagać i re-voltowy cennik był trochę inny a na wymianach ceny są delikatnie mówiąc zawyżone. Bujasz że ceny podajesz na "pałę" bo nie znasz. Jak dla mnie doskonale wiesz tylko szukasz... sorry... frajerów, którzy kupią coś za Twoją zawyżoną cenę. A jak Ci nie pasuje, taka biedna i pokrzywdzona jesteś to nikt Ci nie każe tutaj wchodzić. Nie jeden pewnie odetchnie z ulgą.
Przestańcie bo to żenujące jest. Żyd to żyd...
Jak komuś żal że ktoś ma więcej albo lepsze to cóż... Usiądź i płacz najlepiej.
Chemik popieram Cie w 100%.
Z całą pewnością masz rację, ChemiK  :winko:
Przecież wiesz lepiej ode mnie czy weszłam i sprawdziłam ceny na wymianach przed napisanem  🤣
Żydzę tak, że nie jeden raz dałam tutaj coś za darmo komuś  😉

Wstawiłam plany na wzbogacanie się,
z wstawionym ciekawym UFO przez innych graczy, m.in. zestaw posejdona, krew meduzy itp.

Żeby było wesoło to chętnie pozbędę się wszelkich Zwojów Plutona, Puszek Pandory, Fortun Krezusa, Wód Młodości w zamian za Liry Apolla.  😜

Jak komuś żal że ktoś ma więcej albo lepsze to cóż... Usiądź i płacz najlepiej.

A tego akurat nie rozumiem bo nie wydaje mi się bym komuś zazdrościła 😉
Po 16 tys ma Liry na sprzedazach jak coś  😉
Howrse bądźcie dla mnie takie wspaniałe jak dzisiaj  🙇
Zaraza (ta zielona) kupiona za 8 kuponów, rozmnożona z RP i z pierwszego krycia dwie klaczuchy z odziedziczoną maścią  🏇
A wiem, że nie zawsze się zdarza nawet za tym 5-tym razem.  🏇
Machowa, gratulacje 🙂

a na com Zarazy chodzą po 10-20 kuponów (do tego 500-1 000 000eq  :ke🙂 i to takie już 5 razy pokryte :/
Machowa, gratulacje 🙂

a na com Zarazy chodzą po 10-20 kuponów (do tego 500-1 000 000eq  :ke🙂 i to takie już 5 razy pokryte :/

Właśnie widziałam, że na com mają wszystko drożej niż na pl/
nie wszystko, ale dużo rzeczy. wczoraj spokojnie kupiłam na pl 2 konie na kupon po 96 000, a dzisiaj na com po 106 000, najtańsze były :/

masakra jest, na com znalazłam 2 klacze Zarazy. obie pokryte 5 razy, jedna za 200 000 + 18, druga za 500 + 13. a na pl już na pierwszej stronie jest ich 9. ceny od 500 do 450 000 i 2 kupony do 13. część to źrebaki od Zarazy tylko, no ale w ogóle są.
TheWunia, a chciałabyś się wymienić na te Liry za coś?
Dar- no pewnie to działa w 2 strony.
Każdy niech sobie wystawia za ile chce, ale proszę zachowajmy kulturę wypowiedzi.

Ja mam na sprzedażach 3 zarazy po 5 kuponów.
Niestety tylko raz mi się udało zdobyć źrebaka zarazy... i to nie dałam różdżki przez przypadek, konia odziedziczyła Thewunia 🙂
Poszło mi tyle różdżek, pkt dorastania i strzał artemidy na te zarazy, a one nie dały potomstwa zarazowego 😀
A ja upadłam na głowę, no miałam zaćmienie umysłowe, 🤔wirek: dałam zarazę wałachowi 😵. Ma ktoś może na sprzedaż tą zarazę bez kryć? ale za ludzką cenę? ( chodzi o kupony) Mogę dać OM lun KK.
A nie idzie zmienić płci piorunem ? 😉
Cirpienie czyli ja mam zarazowe dziecko ?  😀
TheWunia,  niestety wałachowi nie.
Dalej aktualne: Ma ktoś na sprzedaż tę zarazę bez kryć? ale za ludzką cenę? ( chodzi o kupony) Mogę dać OM lub KK.
Przetrzyma ktoś 175 tys?
Safie zaraz konia wystawie 😉
Juz :kwiatek:
Dzięki  :kwiatek: Już wystawiłam zwrotnego 🙂
również szukam zarazy tylko bez kryć najlepiej mniej  niż 2 lata żeby miała, 
TheWunia, niestety - jak już zrobiłaś konia bezpłodnego to raczej odnowić tego się nie da chociaż to tylko gra  🤣
Pomoże ktos sprzedać konia za więcej niż 10 000?
i proszę o 1 gratki 😉
julka177, a jesteś jeszcze ?
dar tak 😉
Jak myślicie, mogłabym go sprzedać? I za ile? 🤔
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=23097807

Potrzebuję PD na com, podrzuciłby mi ktoś? :kwiatek: Niewiele, 2 lub 3 :kwiatek:

Mam też rzeczy na wymianę z com na pl:
Aphrodite's Tears
x 1
Chronos' Timer
x 1
Golden Apple
x 1
Piece of Cloud
x 1
Medusa's Blood
x 4
Fertility Wand
x 3
Hera's Pack
x 2
Achilles' Heel
x 2
Bonus Pack
x 2
Zeus' Lightning Bolt
x 2
Water of Youth
x 10
Philotes' Stroke
x 6
Artemis' Arrow
x 5

W sumie jak ktoś coś potrzebuje to mogę za darmo wysłać 😉 Bo na com prawie nie gram 🙂
I jak zdobędę PD będę też mieć Passa na wymianę 😁
Wyslalam pd na com i mam dwa kupony na wymiane ;-)
Mam jakiegoś nieśmiertelnego konia 😵 zostało mu 4% życia 🤣 Więc wieczorkiem mogę wymienić 😉
Czy Wam też wyświetla się przy ostatnim zadaniu w WW "zdobądź osiągnięcie oglądając film"? Bo jak w to klikam to otwiera mi się okienko i film ani nie działa ani zadanie się nie zalicza 🙁

Dalej proszę o pomoc w sprzedaniu konia za 10 001.  :kwiatek:
Czy Wam też wyświetla się przy ostatnim zadaniu w WW "zdobądź osiągnięcie oglądając film"? Bo jak w to klikam to otwiera mi się okienko i film ani nie działa ani zadanie się nie zalicza 🙁

Dalej proszę o pomoc w sprzedaniu konia za 10 001.  :kwiatek:

Nie.
Zabije konie!
Ale się wkręciłam w te Zarazy.
Wydane: 8k.
Stan: 3 zużyte i jeden źrebol
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się