Ja ponownie, mam ktoś jeszcze uh na sprzedaż? 😀 :kwiatek:
Ja mam UH jestem narazie tu cały czas więc zapraszam.
ma ktoś zj ? mam zadanie dać koniowi maść fioletową z zj, chętnie kupię w trybie natychmiastowym, nie mam już wymian, więc najlepiej za equus (jako prezent i koń na sprzedasz za tą kwote 🙂
Haffek, ja mam cały czas UH na sprzedaż. karla158, mam złote jabłko.
Koka oddawaj moją klacz 😉
dar podaj nick albo napisz na karla158 napisz od razu ile chcesz 🙂
karla, a nie wolalałabyś zestaw harmonii w sumie? 😉 bo mam wolną wymianę właśnie na drugim koncie - sprzedam za 120 tys.
ChemiK 😁 Ktoś coś z cr potrzebuje ? Mam wolne wymiany jeszcze więc mogę się wymienić.
kurde ale na wymianach zestawy są po 75 000 e 🤔 🤔 🤔 wystaw za 100 i będzie git , odbije sie jakoś ;/ wystaw konia na karla158 i zestaw jako prezent
Nie wiedziałam za ile chodzą, dałam cenę na pałę.. bo skoro 3 kupony kosztuje sam zestaw to wydaje mi się, że to była sluszna cena. zaraz wystawię.
Ile są warte te z pieczęcią? Mogłabym w sumie za equusy same ze 2 kupić 😉
A sprawdź sobie po ile co chodzi ;] wystawiłam już na karla158 😉
dziękuje bardzo 🙂 konia oddać na ten sam nick ??🙂
dar, Jakbym wiedziała, że już są to bym sprawdziła. 🙄 🙄
Notarialna z tego co widze to ten wychudzony tylko za 1 kupon reszta ok 200 tyś pewnie chodź jest teraz jeden z peleryną za 144 tyś. Ktoś pomoże sprzedać konia za więcej niż 10 tyś ?
Ja próbuję kupić tego ogniowego za ludzką cenę, ale chyba mi się nie uda 🤔
Macie jakieś sposoby na konie Wiatru ? Jakiś plan żeby ugrać jak najwięcej punktów ?
Koka, kiedyś wklejałam 😉 Wyczyść/boks 3h/1h przejażdżki/marchewka/1h przejażdżki/nakarm : 16 pasza, max owsa/ 5h przejażdżki/pogłaszcz/mieszanka/1h przejażdżki/pogłaszcz/napój/1h przejażdżki Boks musi mieć prysznic 😉 edit: Koń musi mieć piętę i musnięcie, zapomniałam 😡
kurde potrzebuje na teraz 3 kupony, nie chce nikt kupić konia z SZJ??
k[b]arla158 [/b] może ja.Libeerte dzięki :kwiatek:
Koka zobacz w sprzedaże na karla158 jak coś to napisz na priv może jakiś inny się podoba i akurat się dogadamy 🙂
Koka, a za ile kupujesz konie z SZJ? Mam rożka z SZJ
klik
Nie wiedziałam za ile chodzą, dałam cenę na pałę.. bo skoro 3 kupony kosztuje sam zestaw to wydaje mi się, że to była sluszna cena. zaraz wystawię. harmoniii? no chyba po 2 kosztują
Kto skupuje teraz OM za 2 kupony? Bo wirek juz nie :/
julka177 teraz baardzo trudno znaleźć kogoś za 2 kupony. Ceny om spadły. Ja dla wirek sprzedaję x3 sztuki za 5k
Chętnie odkupię muśnięcia filotes i chmurki. 🙂
Libeerte mam ją. Kupon lub Eq.
ZJ za 120 😲 Ja ostatnio za 70 sprzedałam..
TheWunia, Zestaw Harmonii, ale wciąż... Dar znalazła kolejną "ofiarę", bo karla chciała kupić jabłko, a Dar wcisnęła jej ZH za cenę wyższą niż jest on warty... 🤔