safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 29 października 2014 10:09
Mam w OJ lekcje za 56equss, gdyby ktoś potrzebował boksu to mogę zarezerwować KLIK
Ja się nie pytam CZY chcesz tylko CO 😁 Wystawiam konia 😉
To teraz potrzebuję boksu dla źrebaka na 3 dni z lekcjami w okolicach 48-50eq(lub więcej jeśli się da :kwiatek: ), wytrenuję go jeszcze dziś i będzie miał UM ok. 2400-2500 :kwiatek: W zamian mogę dać coś z CR czy co tam będzie potrzeba innego :kwiatek:
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 października 2014 11:48
U mnie są za 56 lekcje. Zarezerwować boks z prysznicem?
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 października 2014 13:26
dar, gram w nią, ale zastopowałam, bo niestety nie jest za darmo, niekiedy od święta poszczają tak na dwa, trzy dni darmo, żeby ci co przeszli darmowe etapy, mogli sobie pograć dalej. Fajna gra, coś w stylu gry "Stajni marzeń"
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 października 2014 15:42