Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

A za ile jest jeden? Myślałam tak o 3-4 😀

2000-2100equus.
To proszę 4 😉 na lyrosi
Już 😉
Mam na sprzedaż sporo koni do GP i z wysokim PG. Rogi też. Cena rogów: od 1 do 2 kuponów.
Mam w OJ lekcje za 56equss, gdyby ktoś potrzebował boksu to mogę zarezerwować KLIK
Przetrzyma ktoś 158 tys?
Też mam pare milionów na przetrzymanie na zakup kuponu 😁
Ja już kompletnie odpuściłam Howrse..
Gram w sismsy i inną końską grę. Wszędzie mam konie.. tylko na tapecie komputera i telefonu BMW.  🤣
dar, masz jeszcze te stare konie na sprzedaż? A co to za gra o koniach?
Julka ja też potrzebuje przetrzymać to możemy się wymienić 😉 tylko po południu jak będę w domu
Potrzebuję Zestawu Hery- ktoś, coś? :kwiatek:
Jaki masz nick ?
Kermitek 😀 Co chcesz w zamian? 👀
Przestań  😉
TheWunia ok to ja już wystawię 😉 za ile?
344 tysiące  :kwiatek:
Dziękuję :kwiatek: Wystawię Ci drugiego źrebaka z krycia, może być? 🙂 Czy chcesz coś z cr? 😀
Nic nie chce 😉 na zdrowie 🙂
Ja się nie pytam CZY chcesz tylko CO 😁
Wystawiam konia 😉

To teraz potrzebuję boksu dla źrebaka na 3 dni z lekcjami w okolicach 48-50eq(lub więcej jeśli się da :kwiatek: ), wytrenuję go jeszcze dziś i będzie miał UM ok. 2400-2500 :kwiatek: W zamian mogę dać coś z CR czy co tam będzie potrzeba innego :kwiatek:
CzarownicaSa Ja mam lekcje 59 eq 🙂 Zapraszam. -Haffek-
U mnie są za 56 lekcje. Zarezerwować boks z prysznicem?
Haffek ooo, zarezerwowałabyś mi boks? To bym się już za trening zabrała 😀 :kwiatek: :kwiatek:

Safie dziękuję, ale potrzebuję jak najwyższych lekcji :kwiatek:
safie, a mogłabyś mi zarezerwować? :kwiatek:
Fin, jaki nick?

Już jest zarezerwowany 🙂
Wartusia, https://www.starstable.com/pl/

CzarownicaSa , jak to jakiś lepszy koń to napisz do DOLCEVITA, ona jest bardzo miła i chętnie udostępniła mi boks.
Dar to jest to co razem zaczelysmy czy jeszcze jakaś inna ?
dar, gram w nią, ale zastopowałam, bo niestety nie jest za darmo, niekiedy od święta poszczają tak na dwa, trzy dni darmo, żeby ci co przeszli darmowe etapy, mogli sobie pograć dalej. Fajna gra, coś w stylu gry  "Stajni marzeń" 
Ma ktoś może UH na sprzedaż? 🙂
Haffek, ja mam jedno niepotrzebne
Pomoże ktoś?
Sprzedaj jednego konia za więcej niż 10000 Equus.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się