Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Machowa, tak, jeszcze przez 15 min. wysłałam zapro, zaakceptuj to dam współdzielenie 😉
Komu rzucać słodycze?

Nie ogarniam od czego tera zależy cena lekcji. Miałam prestiż 42% i lekcje 52equus, teraz mam prestiż 50% i lekcje 51 equus
Od umiejętności koni, które korzystają z lekcji 🙂 Tak samo jak wcześniej
Komu rzucać słodycze?

Nie ogarniam od czego tera zależy cena lekcji. Miałam prestiż 42% i lekcje 52equus, teraz mam prestiż 50% i lekcje 51 equus

Mi możesz 😉
Nancy, ale mam zarejestrowane konie z wyższymi umiejętnościami niż miałam  👀

Asiulla , jaki nick? 🙂
Nancy, ale mam zarejestrowane konie z wyższymi umiejętnościami niż miałam   👀

Asiulla , jaki nick? 🙂

Asia818
safie

Rzuciłam podkową.
>

a dokladie od najwazniejszej umiejetnosci konia w stosunku do najwiekszej tej umiejetnosci na serwerze czyli jesli masz araba w umiejetnosciami ok 1800 i predkoscia 611 a najwyzsza predkosc na serwerze to 790 to ten kon zaniza cene lekcji
Watrusia. U mnie też się znajdą starsze konie, potrzebujesz jeszcze może?
dawno mnie nie było 🙂 wkońcu jest nowy laptop 🙂 na howrse nadal widze promocja za promocją?  ;/ pokusiłam się na dynie i mam kościotrupa na zbyciu, może ktoś szuka ?🙂
no i zamienie kupony z com za kupony na pl
Szukam kogoś, kto ma prawie w pełni wytrenowane boskie i chciałby mi dać współ  🤣 Potrzebuje do pchania podków, a brak mi dosłownie jednego boskiego  🙁
Dunkaa  wejdź sobie w moje konto zakładka Uni i GP i zobacz czy ci pasuje
nick to karla158
Za ile można sprzedać roga 29 lat?
92-100tys? po tyle chodzą na com. oczywiście te bez kamienia 😉 chociaż w wyjątkowych przypadkach chodzą po kupon (jak są zadania w jakiejś promocji, żeby zabrać róg jednorożcowi, wychodzi się wtedy na zero)
Dzięki,ja swoją Berettę (róg na kupon) wystawiłam na aukcję za 110 000eq.
Sprzedam za 10 001 konia do WW :kwiatek:
poratujecie orchideami na com? :kwiatek:
calore, zajrzyj na wymiany 🙂
Watrusia, dzięki! :kwiatek: podwoiłaś moje zapasy 😁 😉
Chętnie kupię konie z OM lub w wieku 28+
🏇
Sprzedam za 10 001 konia do WW :kwiatek:

Może mi ktoś pomóc w zadaniu? Będę bardzo wdzięczna :kwiatek:
julka177, możemy się wymienić końmi w tej kwocie 😉
jak macie podkowy w żelkach to podsyłajcie na rosolowa
Dziewczyny, ma któraś pożyczyć 78 537 Equus na pl do WW?
calore o to właśnie mi chodziło 😉 juz wystawiam 😀
julka177, wystawiłam zwrotnego 😉 nie miałam akurat tego zadania, a myślałam, że może ktoś się znajdzie z takim, ale spoko 😉
Muszę pozbyć się koni po rogach na sprzedarzach,nie chciał by ktoś kupić jest ich troche... ❓ 🙂
Asiulla ja mogę kupić kilka.  😀 Nie muszą byc jakieś super, będą do PD i kuponów 😉
Asiulla ja mogę kupić kilka.  😀 Nie muszą byc jakieś super, będą do PD i kuponów 😉

Ile chcesz koni?Są w wieku koło 2 miesięcy.
A za ile jest jeden? Myślałam tak o 3-4 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się