safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 26 października 2014 15:04
Komu rzucać słodycze?
Nie ogarniam od czego tera zależy cena lekcji. Miałam prestiż 42% i lekcje 52equus, teraz mam prestiż 50% i lekcje 51 equus
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 26 października 2014 15:44
Nancy, ale mam zarejestrowane konie z wyższymi umiejętnościami niż miałam 👀
a dokladie od najwazniejszej umiejetnosci konia w stosunku do najwiekszej tej umiejetnosci na serwerze czyli jesli masz araba w umiejetnosciami ok 1800 i predkoscia 611 a najwyzsza predkosc na serwerze to 790 to ten kon zaniza cene lekcji
dawno mnie nie było 🙂 wkońcu jest nowy laptop 🙂 na howrse nadal widze promocja za promocją? ;/ pokusiłam się na dynie i mam kościotrupa na zbyciu, może ktoś szuka ?🙂 no i zamienie kupony z com za kupony na pl
92-100tys? po tyle chodzą na com. oczywiście te bez kamienia 😉 chociaż w wyjątkowych przypadkach chodzą po kupon (jak są zadania w jakiejś promocji, żeby zabrać róg jednorożcowi, wychodzi się wtedy na zero)