Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Sprzedam OM, KF, SLH, zestaw posejdona, hery ew. harmonie łzy, piorun, różdżka 1 kupon za 2 szt.
Mogę prosić losy na lyrosi?  Wysłałam już większości znajomych 😉

Niestety u mnie nie sprawdza się metoda mało losow-dobre nagrody. Mam zazwyczaj około 5,6 losów i ciągle mam ostrogi :/ a z CR tylko 1 Chmurka i 1 Zestaw Harmonii...

Kupię Muśnięcia!
A ten Pixiu kryje? jakoś nie rozumiem jego opisu  🤔
Watrusia - nie, on nie kryje. Tylko jak twoja rożka urodzi, to nie musisz czekać 10 miesięcy, by ją pokryć, tylko 6 🙂 Nie wiem, czy to zrozumiałe 🤣

No nie wierzę, chyba pierwszy raz wygrałam boskiego w loterii 🏇 W sumie niepotrzebnie, bo i tak trafił się w pierwszym WT, no ale narzekać nie będę XD

Witaj, Nefra01,

Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 13 losami.
Wygrywasz:
Pixiu
1 x  Ostrogi
2 losy na następne losowanie
5 x  Punkt dorastania z 2 losami
3 400  Equus z 6 losami
5 x  Marchewka
1 x  3*** Klasyczne siodło
konirka, ok. dzięki  :kwiatek:
4 losy i mam KF i Piorun Zeusa  😎
Ja na razie zawiesiłam OJ. Dałam wysoki poziom umiejętności, i max cenę. Nikt nie powinien się kwaterować. Będę zbierać ekwipunek, robić zapasy paszy jedzenia i potem otworzę OJ na nowo.
You've won!

Find out what you have won with the Horn of Plenty...

2 000 Equus
    3*** Classical Saddle
    100 x Fodder
    5 x Carrot
    2 aging points
    You've found Longma, who will be added to your account within a few minutes!  😅

z tego, co wyczytałam wynika, że kiedy aktywuje się bonus Longmy, jest 100% szans na znalezienie beczułki tłuszczu jak się umieści konia w boskie, a dla VIPów jest możliwość rezerwowania boksu zaraz po jego kupieniu. poszaleli  🤔wirek:

aha, no i faktycznie można ją pokryć Tianmą i wyjdzie Chitu
Jeszcze nikomu nie odsylalam losów ale wezmę się za to kiedy na dłużej niż na 5minut usiade do kompa

Jestem w szoku bo przy jedenastu losach wygrałam om, pp, co!  ;o
Ja właśnie oddałam wszystkim losy 🙂
dar w tym czasie, w którym to napisałaś już dawno bym miała wiadomość na howrse 😉 Jakby nie patrzeć ty też masz interes - zarabiasz 2 kupony.

Nadal szukam osób, które chciałyby zabić mi emerytów, płacę 2 kupony i proszę o pisanie na howrse - ArinStreal.
Chce ktos Gejzera do ośrodka? Muszę go gdzieś zarejestrować, może komuś się przyda do prestiżu, 3000um ma 😉
Chce ktos Gejzera do ośrodka? Muszę go gdzieś zarejestrować, może komuś się przyda do prestiżu, 3000um ma 😉

Możesz u mnie...
Asiulla, zarezerwujesz mi na nick majgaa? 😉
Ma ktoś może na sprzedaż PZ i RP? 🙂
Ja mam 4 PZ 🙂
Dostałam takiego e- maila, dostał ktoś jeszcze takie cuś?
Hello friend,

Several days ago we wrote you about the changes in our game.
We have an offer that you can't pass - rejoin the game and you will receive 2000 credits!
That means you can finally buy the magic horse you always wanted, or get helpful magic items.
Give it a try and you won't regret it!

Not convinced? Check out our presentation movie, before rejoining our game:

Rejoin the game!

We do not like spam, so if you wish to be removed from our emailing list, go to the following URL:
http://www.avirtualhorse.com/unsubscribe/dencia92@gmail.com
Thank you!
AVH - www.avirtualhorse.com
You've won!

Find out what you have won with the Horn of Plenty...

2 000 Equus
    3*** Classical Saddle
    100 x Fodder
    5 x Carrot
    2 aging points
    You've found Longma, who will be added to your account within a few minutes!  😅

z tego, co wyczytałam wynika, że kiedy aktywuje się bonus Longmy, jest 100% szans na znalezienie beczułki tłuszczu jak się umieści konia w boskie, a dla VIPów jest możliwość rezerwowania boksu zaraz po jego kupieniu. poszaleli  🤔wirek:

aha, no i faktycznie można ją pokryć Tianmą i wyjdzie Chitu

w którym ro był?
Haffek, ja mam, możesz śmiało napisać na howrse: kuciaczek , jutro mogę wystawić. zaproponuj cenę bo szczerze nie wiem za ile chodzą.
Wygrywasz!
Dowiedz się już teraz, co wygrałeś...

Poziom 1
Róg Obfitości
3 punkty dorastania
70 x Marchewka
Poziom 2
Czarna Orchidea
Poziom 3
Złote Jabłko
brać czy ryzykować ??
Cierp1enie, chyba w 12 :/ 3 otworzyłam za diamenty, jeden się zwrócił i wpadło mi wyzwanie i zestaw hery, więc nie narzekam za bardzo 😉
Wygrywasz!
Dowiedz się już teraz, co wygrałeś...

Poziom 1
Róg Obfitości
3 punkty dorastania
70 x Marchewka
Poziom 2
Czarna Orchidea
Poziom 3
Złote Jabłko
brać czy ryzykować ??

doszły mi łzy i na 6 ...  :/
Szkoda...
Nie znalazłeś niczego na poziomie 5!
Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...

Ostrogi
6 punktów dorastania
80 x Marchewka
A mnie howrse postanowilo obdarować wielką ilością promieni heliosa i ostrog. Ta loteria to jakaś masakra.
Mam na sprzedaż 6 chmurek (mogę sprzedać po 3 szt.)
safie, za ile zestaw 3 chmurek ? Przypomnę tylko, że zestaw 20 chmurek kosztuje 5 kuponów.
dar, 3szt/ kupon
safie, no to drogoooo i podziękuję.

20 chmurek : 5 kuponów = 4 chmurki/kupon
taniej mnie wykupić w ten sposób.

Pamiętacie moje dziwne ceny? :
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2349463
On skupuje RO za kupon i 15 tys, a dwa RO za 2 kupony i 35 tys 😉
dar, i na zdrowie. Z tego co widzę to chmurka jest za kupon
👍
dar, tylko widzisz... my tu mamy ten wątek, żeby sobie pomagać, a nie sprzedawać przedmioty po najwyższych cenach, albo szukać jelenia, który kupi co powyżej wartości...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się