Libeerte, - Liczba boksów w ośrodku – optymalna wartość to 100 boksów - Liczba zajętych boksów wobec liczby dostępnych boksów. Optymalnym stosunkiem jest 50%.
dar, ja nie pamiętam po którym 😡, po prostu jak otwieram WT, albo RO i nic, tona dole strony wyświetla mi się napis, że tyle i tyle już dałam, że mogę kupić bosciaka za kupony. 5 kuponów, to minimalna kwota, za mniej już nie można.
calore, nie, nie tylko dla VIPów, ale ja mam konto pegaza, więc może dla tych co nie maja VIPa lub pegaza, to jest nie dostępne... Co do boksów, to masz całe informacje o zmianach na głównej stronie, po lewej koło małpki 😉 Konkretnie "Prestiż ośrodka jeździeckiego"
Mogłabym ubić te konie, jeśli chcesz i nikt nie zgłosi się na howrse. Bo teraz rzadko gram i dzisiaj mnie podkusilo na wydawanie kuponów.. :/
Stanowczo przestaje grać. 54 losy i najlepsze co to ostrogi? No żal by im dupe scisnal gdybym chociaż uh dostała za tyle losów. Mam dosyć!. Nie gram, nie gram, nie gram. Chce ktoś sobie na moich kontach pograć?
A na drugim koncie z 7 losami zestaw harmonii i co? Ostrogi.
Czym mniej się starasz tym więcej dostajesz. Można kupować po 2-3 losy i koniec. Bez sensu więcej.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 17 października 2014 21:15
Policzylam wartość mojego konta. I licząc kupon i każde 100 tys wychodzi mi jakieś 100zl, nie Policzylam w ogóle jeszcze stażu i boskich ale wychodzi na to, że wyjdzie więcej niż 100zl tylko kto to za tyle by kupił.
Laski, odzywajcie się na howrse, bo ja tu zapomniam wchodzić 😂 Napiszcie mi nicki, na które mam wystawić szkapy. O nie, znów postarzanie koni, które mają 23 lata 😁
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 18 października 2014 13:03
Dunkaa, nie wiem jaki masz nick na howrse Ja mam taki jak tutaj 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 18 października 2014 13:34
Machowa, przypomnisz nick na com? 🙂 tylko teraz sobie przypomniałam, że mam limit wymian, więc RO wystawię w poniedziałek dopiero. możemy się umówić, że wtedy też oddasz te passy. koni nie musisz nawet postarzać, wystarczy, że obudzą się jutro i same zdechną 😉
ChemiK, szczerze ? za jakiś czas przewieje to echem tym bardziej, że z tego co wiem to w Connemara Pony Team są teraz problemy właśnie odnośnie Dominiki, która wkurza sporo osób. Czyli jednak to nie tylko ja taki diabeł ale taki co przynajmniej mówi głośno 😀iabeł: Po za tym i tak handel jest, więc bez problemu 😉 Na zagrodę mgły też nie wchodzi nawet połowa howrsowiczów 😉 Boże no i po za tym, serio mam się tym przejąć ? Ja nie odczuwam tego, nawet po całej sytuacji byłam w drużynie tych najlepszych mustangów (z dzikiej prerii , syn prerii, syn dzikiej prerii ? jakoś tak) ale mało aktywnie było. Teraz się rozleniwiłam i mi się nie chce w ogóle..
Dunkaa, swoją drogą - masz sprawę to możesz sama do mnie napisać na howrse - kuciaczek. Jest loteria więc staram się na bieżąco wchodzić.
ponarzekałam ale za to mam lepsze nagrody 😀iabeł:
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 21 losami. Wygrywasz: 1 x Zestaw Hery 1 x Woda Młodości 1 x Czarna Orchidea 1 x Ostrogi 8 losów na następne losowanie 13 x Punkt dorastania 600 Equus 5 x Marchewka 1 x 3*** Westernowe siodło 1 x 2** Owijki
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 19 losami. Wygrywasz: 1 x Różdżka Płodności 1 x Woda Młodości 1 x Lonża 9 losów na następne losowanie 3 x Punkt dorastania 1 200 Equus 10 x Marchewka 1 x 3*** Westernowe siodło 1 x 3*** Klasyczna uzda 2 x 2** Owijki
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 37 losami. Wygrywasz: 1 x Zestaw Harmonii 1 x Kamień Filozoficzny 1 x Złote Jabłko 1 x Chmurka 1 x Lonża 15 losów na następne losowanie 18 x Punkt dorastania 2 600 Equus 15 x Marchewka 1 x 2** czaprak do jazdy Western 1 x 3*** Klasyczna uzda 1 x 3*** Westernowa uzda 1 x 2** Nauszniki
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 7 losami. Wygrywasz: 1 x Zestaw Harmonii 1 x Ostrogi 3 losy na następne losowanie 1 x Punkt dorastania 200 Equus 1 x 2** czaprak do jazdy Klasycznej 1 x 3*** Klasyczne siodło
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 9 losami. Wygrywasz: 1 x Różdżka Płodności 1 x Kaloszki 2 x Lonża 3 losy na następne losowanie 2 x Punkt dorastania 200 Equus 1 x 3*** Westernowe siodło
a sama sobie średnio kupuję chyba cztery losy, do tych 5400 equus 😉 A dwa ostatnie to są z drugiego konta właśnie całkowicie bez spiny.