safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 15 października 2014 13:00
chodzi o to, żeby mieć równo połowę zajętą. To akurat też bez sensu moim zdaniem.
No właśnie tyle rozumiem, ale nie wiem czemu tak ma niby być
ale do zmiany nazwy też trzeba kasować konto? ej, żeby w ogóle zmienić łąki trzeba kilka razy więcej klikać niż wcześniej :/ czyli jak połączą kasę z ośrodka z kasą hodowcy, to już nie usunę ośrodka? tzn musiałabym usuwać całe konto? bo chciałam na pl zgarnąć kasę OJ i go olać zupełnie.
[quote author=Libeerte link=topic=49169.msg2201486#msg2201486 date=1413303254] chodzi o to, żeby mieć równo połowę zajętą. To akurat też bez sensu moim zdaniem.
No właśnie tyle rozumiem, ale nie wiem czemu tak ma niby być [/quote]
bo tak nie jest, to tylko genialny tłumacz
Ensure that your occupancy is at least 50% of your boxes.
info z zagrody skopiowane gdzieś z howrse czy tama skąd oni biorą te informacje o przyszłych wydarzeniach
"Zapasy i fundusze hodowcy oraz ośrodka jeździeckiego zostały połączone.
Fundusze ośrodka jeździeckiego zostały dodane do funduszy hodowcy. Ekwipunek ośrodka jeździeckiego oraz hodowcy został połączony: takie same przedmioty są zbierane w razem. Sklep ośrodków jeździeckich i hodowcy zostały połączone. Nie ma już możliwości usunięcia ośrodka jeździeckiego, bez usuwania bądź zresetowania całego konta. Ranking funduszy ośrodków jeździeckich przestał spełniać swoje zadanie i zostanie zamieniony na coś innego."
po polsku jest bez sensu, ale jeśli chodzi o to, że przy min. połowie koni w boksach jest wyższy prestiż to w sumie nic dziwnego 😉 pamiętacie kapot, który był nausznikami? 😁 chyba oszczędzają tam na tłumaczeniu 😁