Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

chodzi o to, żeby mieć równo połowę zajętą. To akurat też bez sensu moim zdaniem.

No właśnie tyle rozumiem, ale nie wiem czemu tak ma niby być
z 91 miejsca w rankingu ośrodków na 529 miejsce
😤
odechciewa mi się grać
z 91 miejsca w rankingu ośrodków na 529 miejsce
😤
odechciewa mi się grać

Nie tylko tobie...
Kupię muśnięcia
ale do zmiany nazwy też trzeba kasować konto? ej, żeby w ogóle zmienić łąki trzeba kilka razy więcej klikać niż wcześniej :/ czyli jak połączą kasę z ośrodka z kasą hodowcy, to już nie usunę ośrodka? tzn musiałabym usuwać całe konto? bo chciałam na pl zgarnąć kasę OJ i go olać zupełnie.

[quote author=Libeerte link=topic=49169.msg2201486#msg2201486 date=1413303254]
chodzi o to, żeby mieć równo połowę zajętą. To akurat też bez sensu moim zdaniem.

No właśnie tyle rozumiem, ale nie wiem czemu tak ma niby być
[/quote]

bo tak nie jest, to tylko genialny tłumacz

Ensure that your occupancy is at least 50% of your boxes.
konie opuszczając ośrodek zabierają uzdy i siodła  🤔
A ja swój ośrodek zresetowałam i będę go mieć tylko dla swoich koni. Ewentualnie kilka boksów publicznych dla koni z wysokimi UM.
Cierp1enie, bo zapomnę, daj jakieś tło Topazowi 🙂

julka177, i tak najlepiej. ja zostawię boksy dla siebie i dla dwóch osób z którymi pisałam.

skoro tyle osób zamyka ośrodki, to ciekawe co będzie potem. bo howrse raczej opinii graczy nie weźmie pod uwagę :/
zrobione 🙂
taki biedny był, bez tła tyle czasu
info z zagrody skopiowane gdzieś z howrse czy tama skąd oni biorą te informacje o przyszłych wydarzeniach

"Zapasy i fundusze hodowcy oraz ośrodka jeździeckiego zostały połączone.

Fundusze ośrodka jeździeckiego zostały dodane do funduszy hodowcy.
    Ekwipunek ośrodka jeździeckiego oraz hodowcy został połączony: takie same przedmioty są zbierane w razem.
    Sklep ośrodków jeździeckich i hodowcy zostały połączone.
    Nie ma już możliwości usunięcia ośrodka jeździeckiego, bez usuwania bądź zresetowania całego konta.
    Ranking funduszy ośrodków jeździeckich przestał spełniać swoje zadanie i zostanie zamieniony na coś innego."
Szukam kogoś, kto ma wolną wymianę  😡 najlepiej dwie :kwiatek:
calore, "Upewnij się, że masz nie mniej i nie więcej niż 50% zajętych boksów"
przeczytaj jak jest po angielsku. tłumaczenie nawaliło. nie po raz pierwszy zresztą.
Rozumiem jak to jest napisane po angielsku 😉 Tak czy inaczej - bez sensu
po polsku jest bez sensu, ale jeśli chodzi o to, że przy min. połowie koni w boksach jest wyższy prestiż to w sumie nic dziwnego 😉 pamiętacie kapot, który był nausznikami? 😁 chyba oszczędzają tam na tłumaczeniu 😁
Dunkaa ja mam nawet 3 😉
Nick taki jak tu?  :kwiatek:
TheWunia, wystawisz mi te 2 RO? 😀
Mogę prosić o 4 gratulacje na lyrosi?
Dobre żarty z cenami za ośrodek. Bardzo zabawne, bardzo. 😉
Poczekam aż się unormuje ta sytuacja bo coś czuję, że długo jednak tak nie będzie.

Mróz i jego okrycie pewnie teraz jak najbardziej w cenie. 😉
Libeerte zapomniałam ze ty 4 chciałaś 😉 dziś wystawie

Mój nick to Thethe
Sprzedam 3 passy za coś z pl
pożyczy ktoś osła na pl? :kwiatek: najlepiej nieoporządzonego, potrzebuję do zadania 😉
Ja mogę. Na calore tak?

Wystawiłam 😉
dzięki! :kwiatek: wystawiłam go od razu, żeby nie zapomnieć i jeszcze prezencik 😉
Nie chciałaby któraś z was ZJ? Mam na 8 dni, a nie mam zamiaru użyć.  🙂
ja mogę chcieć 😀
To napisz na Howrse, masz mnie w znajomych, nick ten sam 🙂

Edit: Właśnie przegrałam w WT Skrzydlatą Laskę i kolejne WT ; - ;
Ja wydałam 6 kuponów i 20 diamentów, nie chce wydawać więcej.
A Pixiu ani widu ani słychu  👀
Zaczęła się loteria i mam tylko dwa losy. Jeden od znajomych i jeden kupiony. A w WW wygrałam 4, gdzie one są?  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się