Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

juhuuuu ostatni jaki mogłam otworzyć, za skrzydlatą laskę

Wygrywasz!
Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6...
Poziom 1
Palcat
4 punkty dorastania
80 x Marchewka
Poziom 2
15 000 Equus
Poziom 3
Łzy Afrodyty
Poziom 4
700 punktów do całkowitego rankingu
Poziom 5
5-ty Żywioł
Poziom 6
Znalazłeś Pixiu, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!

safie, jakie hodowli i na jakich zasadach? 🙂
Cierp1enie, że Ci nie szkoda kuponów/diamentów na to ;p

Mam na sprzedaż 4x OM, gdyby ktoś chciał :kwiatek:
A co to ten przywilej afrodyty ?  😲
el_infierno, za ile OM sprzedasz?
standardowo, 4k za 2 sztuki  😉
[quote author=el_infierno link=topic=49169.msg2193623#msg2193623 date=1412250306]

Cierp1enie, że Ci nie szkoda kuponów/diamentów na to ;p

[/quote]
po to gram 🙂

Koka - przywilej afrodyty to takie coś, że co miesiąc dostajesz łzy, przez ok 6-12 m.
Cierp1enie racja. Myślałam że to coś bardziej nadzwyczajnego.
Cierp1enie z czystej ciekawości używasz na to realnej kasy czy raczej boskie, wymiany, promocje itd?

przetrzyma mi jakaś Dobra Dusza 700tys? :kwiatek:
el_infierno, ja mogę 😉 Tylko za chwilkę wychodzę, więc jak postarasz się szybko, to zdążę teraz, a jak coś to mogłabym dopiero później odkupić konia, żeby CI kase oddac 😉
Libeerte dziękuje, wystawiłam zwrotnego 🙂
kupiony 😉
Dziewczyny, jak wygląda Wyzwanie Tytanów "od kuchni"?
Nigdy nie miałam okazji go przechodzić, a jestem ciekawa 🙂
Przywilej Afrodyty to co innego niż mówi Cierpienie 🙂 Dostajesz na miesiąc łzy( nieograniczona ilość) i możesz je dać dla każdego konia z konta 😉 Przydatne to w hodowlach 😀
skąd to wziąć? 🤣
Chyba na siódmym poziomie WT można trafić 😉
Kupię UH. Proponuję 2 kupony lub 140tys -Haffek-
Wydałam 30 kuponów na WT  😂 😂 😂 W tym 3 Pixo, raz byłam na 7 miałam SS i mnie wywaliło 😤
konirka, i przez ciebie otworzyłam 2 WT, ale nic fajnego nie znalazłam 🤣 a miałam RO, a potem laskę hermesa :/
Haffek chętbie sprzedam i 4 sztuki 😉
calore - sama pytałaś XD Ja nigdy tak wysoko ni mierzę, nie ufam swemu szczęściu 🤣
e tam, pikselowych pieniążków mi nie szkoda 🤣
Jeśli ktoś chciałby zabić 10 moich emerytów, to proszę o kontakt na howrse - ArinStreal 🙂 Płacę 2 kupony 🙂
Przywilej Afrodyty to co innego niż mówi Cierpienie 🙂 Dostajesz na miesiąc łzy( nieograniczona ilość) i możesz je dać dla każdego konia z konta 😉 Przydatne to w hodowlach 😀

aaa no tak, mój błąd 🙂

[quote author=el_infierno link=topic=49169.msg2193791#msg2193791 date=1412264097]
Cierp1enie z czystej ciekawości używasz na to realnej kasy czy raczej boskie, wymiany, promocje itd?

przetrzyma mi jakaś Dobra Dusza 700tys? :kwiatek:
[/quote]

raz na jakiś czas kupuję kupon, jak lata mi +2, wcześniej więcej kasy inwestowałam. Teraz może raz na kilka miesięcy kupić kupon.
Haffek, ja mam UH.
Jak możecie to wszyscy co mają uh proszę napiszcie swoje nicki z howrse lub napięcie do mnie -Haffek-  :kwiatek:
Przetrzyma ktoś 152 tys?
Haffek, ja mam Uh, nick boniowata
Jest ktoś chętny do zaliczenia zadania ze sprzedażą konia za więcej niż 10 tyś ?
Na sprzedaż sporo koni z KM, dużą ilością CR.
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/commerce?id=2441506
ale ktoś miał szczęście

17 minut temu, gracz wiolentynek wygrał na poziomie 7!
Fortuna Krezusa
6 punktów dorastania
60 x Marchewka
Łzy Afrodyty
Róg Obfitości
5-ty Żywioł
Skrzydlata Laska Hermesa
Pixiu
Skrzynia Skarbów

a ja jak zawsze
Szkoda...
Nie znalazłeś niczego na poziomie 3!
Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...

Zestaw Posejdona
3 punkty dorastania
50 x Marchewka
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się