juhuuuu ostatni jaki mogłam otworzyć, za skrzydlatą laskę
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6... Poziom 1 Palcat 4 punkty dorastania 80 x Marchewka Poziom 2 15 000 Equus Poziom 3 Łzy Afrodyty Poziom 4 700 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 5-ty Żywioł Poziom 6 Znalazłeś Pixiu, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
el_infierno, ja mogę 😉 Tylko za chwilkę wychodzę, więc jak postarasz się szybko, to zdążę teraz, a jak coś to mogłabym dopiero później odkupić konia, żeby CI kase oddac 😉
Przywilej Afrodyty to co innego niż mówi Cierpienie 🙂 Dostajesz na miesiąc łzy( nieograniczona ilość) i możesz je dać dla każdego konia z konta 😉 Przydatne to w hodowlach 😀
Przywilej Afrodyty to co innego niż mówi Cierpienie 🙂 Dostajesz na miesiąc łzy( nieograniczona ilość) i możesz je dać dla każdego konia z konta 😉 Przydatne to w hodowlach 😀
aaa no tak, mój błąd 🙂
[quote author=el_infierno link=topic=49169.msg2193791#msg2193791 date=1412264097] Cierp1enie z czystej ciekawości używasz na to realnej kasy czy raczej boskie, wymiany, promocje itd?
przetrzyma mi jakaś Dobra Dusza 700tys? :kwiatek: [/quote]
raz na jakiś czas kupuję kupon, jak lata mi +2, wcześniej więcej kasy inwestowałam. Teraz może raz na kilka miesięcy kupić kupon.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 03 października 2014 06:49
17 minut temu, gracz wiolentynek wygrał na poziomie 7! Fortuna Krezusa 6 punktów dorastania 60 x Marchewka Łzy Afrodyty Róg Obfitości 5-ty Żywioł Skrzydlata Laska Hermesa Pixiu Skrzynia Skarbów
a ja jak zawsze Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 3! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
Zestaw Posejdona 3 punkty dorastania 50 x Marchewka