Wszystkie maści mi się podobają 😉 Ale chyba najlepsza będzie zaraza bo będzie bum na to więc można kupić maść, być może się uda a potem te pierwsze zrebaki sprzedać 😉
No cóż, ja na loterii zrobiłam 4 kupony. Z nagród mam Uh i Ro jako najlepsze. Uh sprzedam za 2 kupony, na Ro mam już wymianę zaklepana na om.. No to, chyba jednak coś mi się udało na loterii.
WW miało być zamiast promocji, a teraz mamy po dwie promocje jednocześnie. bo nie oszukujmy się, jak komuś zależy na dużej liczbie podków, to musi wydawać kasę (equus) albo tracić przedmioty na WW (promienie heliosa, zabieranie rogów jednorożcom, przekazywanie fantów nowym graczom). a do wygrania i tak jest koń = promocja. a im więcej podków tym łatwiej o konia. a po WW wchodzi loteria. a po loterii WW, a po WW albo nawet w trakcie jest normalna promocja (piniaty, karty). teraz tego nie znajdę, ale potem poszukam tego tekstu z bloga howrse, o tym jak to gracze byli zmęczeni ilością promocji itp. i WW miało być odmianą 🙄
Mi WW nie przeszkadza wcale. Jak nie mam czasu/nie chce mi się to nie robię, a jak codziennie zrobie te łatwiejsze zadania to mam prawie darmowe RO/OM 😉 Więc mi się podoba
Przypominam, że WW ani żadna promocja na Howrse nie jest obowiązkowa. Moim zdaniem WW to spory ukłon do graczy dający możliwość wygrać fajną rzecz - nie trzeba usuwać rogów, płacić za wykonanie zadania lub oddawać przedmioty innym. Wystarczy robić to, na co ma się ochotę lub możliwość by móc zyskać jakiś przedmiot i dostęp do loterii. Czyli za darmo otrzymujemy przedmiot (taki, na który się postaralismy).w loterii też nie trzeba brać udziału ale wygrywając zawody mamy dwa darmowe losy więc przy okazji też coś wpadnie choćby to miały być marchewki. Dla mnie WW jest super. Jasne, że się nudzi - ale swoją drogą nie ma co narzekać.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 01 października 2014 21:23
Nie chciałby ktoś dołączyć do hodowli koni luzytańskich? 🙂
200 diamentów i jedno wyzwanie tytana i nie mam boskiego... dostałam tylko 3 zestawy posejdona i to
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3... Poziom 1 Róg Obfitości 6 punktów dorastania 60 x Marchewka Poziom 2 Złote Jabłko Poziom 3 Zestaw Bonusowy
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 5... Poziom 1 10 000 Equus 6 punktów dorastania 80 x Marchewka Poziom 2 Promień Heliosa Poziom 3 20 000 Equus Poziom 4 Wyzwanie Tytanów Poziom 5 Skrzydlata Laska Hermesa
tragedia...
za to Wirek szaleje
wirek 8 minut temu, gracz wirek wygrał na poziomie 8! 8 000 Equus 5 punktów dorastania 70 x Marchewka Łzy Afrodyty Zestaw Harmonii Zwój Plutona 5-ty Żywioł Pixiu 2 x Promień Heliosa 3 x Krew Meduzy 3 x Róg Obfitości Piorun Zeusa 2 x Różdżka Płodności Chmurka Woda Młodości Złote Jabłko Czarna Orchidea Rubin
wirek 12 minut temu, gracz wirek wygrał na poziomie 7! Fortuna Krezusa 3 punkty dorastania 100 x Marchewka Złote Jabłko Róg Obfitości 1400 punktów do całkowitego rankingu Zestaw Hery Pixiu Skrzynia Skarbów
a wcześniej też na 7 widziałam i miała przywilej afrodyty 🙂