Średnio to się sprawdza, że mało losów = lepsze nagrody, ja regularnie mam 2-4 i najlepsze co mi wpadło, to jedna puszka pandory. I to jak miałam wyjątkowo szalone 9 losów : P
Ja na tym drugim koncie nie staram się o losy i najlepsza to uh ale to też jednorazowa sytuacja. No i te szalone złote jabłko przy 27 losach!
Niedługo skończy mi się vip. Zastanawiam się czy go w ogóle przedłużać - wiadomo, sprawa super przydatna ale chyba mi trochę szkoda tych kuponów na to konto no i właśnie raczej brak możliwości rozwinięcia gry ponownie na tym koncie i jakoś tez przestałam mieć ochotę piąć się do góry, starać się o miejsce w jakiejś drużynie..
Dziś o 20 jest ostatnie losowanie a mój stan nagród wygląda tak. 🙁 Ogólnie najgorsze nagrody dostaję ostatniego dnia. Na boskiego jak zwykle nie mam szans.
Na ostatnie losowanie puszczam mało losów z nadzieją, że cała reszta wysle więcej a to może mi uda się coś ugrać. Losowe, losowe.. Nie wiem jak jest losowe skoro nic fajnego i użytecznego nie wpadło.
Nawet na zdrapce z Biedronki mam "spróbuj ponownie" hah 😵
tu masz wszystkie kolory 😉 to do mnie pytanie, czy to wszystko z loterii? 😁 na pewno nie, ale w sumie nie wiem, na pl tylko zdycham konie na kupony sobie ;p