TheWunia, jesteś lyrosi? zaraz ci dwa wystawię, nie oddawaj nic 😉
ludkowie, co mają dobre konie, boskie itp! macie zawody, w które jest zgłoszone więcej niż 1 koń? albo w ogóle jakieś? coś się porobiło z zawodami, są prawie same puste 🤔
Czy znalazłaby się jaka dobra dusza, która mogłaby pożyczyć 3 kupony? Brakuje mi do konia, a graczka potrzebuje sprzedać go dziś... Oddałabym pewnie już jutro, bo trzeba by mi tylko sprzedać OMki ;/
ludkowie, co mają dobre konie, boskie itp! macie zawody, w które jest zgłoszone więcej niż 1 koń? albo w ogóle jakieś? coś się porobiło z zawodami, są prawie same puste 🤔
najgorzej jest z Io, reszta nie musi mieć tyle zawodów do wyboru. jutro wstawię skrina jak to wygląda. kiedyś mogłam wybierać zawody, żeby trafić drugie miejsce, a teraz wszędzie zgłaszam się jako pierwsza 🤔 i widzę to tylko na pl, na com jest normalnie.
Wygrywasz! Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
3 000 Equus 3*** Klasyczna uzda 500 x Pasza 3 x Marchewka 3 punkty dorastania Znalazłeś Huanglong, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
UMARŁAM! Pierwsze otwarte RO (i to uzbierane z podków) i mam pierwszego boskiego... 😅
calore - najgorsze, że ja nie wiem jak to się stało 🙁(( nic nie zmieniałam, na howrse wchodzę tylko oporządzić dzikusy i spadam, bo czasu brak. Nie mam pojęcia jak to naprawić 🙁
Ja otworzyłam jedno RO z WW i dostałam rozdzke. Ani konia, ani dostępu do Grand Prix :/ Więcej nie otwieram bo musiałabym kupić a kupony postanowiłam zbierać. Tak szczerze mówiąc to nie mam pojęcia jak te boskie konie zdobyc bez wydawania fortuny i kupy kuponów. A na to sobie nie mogę pozwolić. 🙁
tak wyglądają zawody teraz :/ w każdej dyscyplinie tak jest. u góry Jowisz, na dole Io. resztę koni wrzucam automatycznie, więc nie wiem, jak tam sprawa wygląda.