Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Po ile chodzą Zwoje Plutona lub na co można się wymienić ? Bo chciałabym ich troche kupić, ale nie wiem zbytnio jak one stoją cenowo 😉
TheWunia, ja Ci mogę dać 1 😉
:kwiatek: :kwiatek:
A może czegoś potrzebujesz ?
mam wszystko i mało już zaglądam na howrse, bo i tak nie mam czasu 😉 ale dzięki :kwiatek:
TheWunia, jesteś lyrosi? zaraz ci dwa wystawię, nie oddawaj nic 😉

ludkowie, co mają dobre konie, boskie itp! macie zawody, w które jest zgłoszone więcej niż 1 koń? albo w ogóle jakieś? coś się porobiło z zawodami, są prawie same puste  🤔
Jestem Thethe 😉

Strasznie wam dziękuje  :kwiatek: :kwiatek:
ok, poszło
Czy znalazłaby się jaka dobra dusza, która mogłaby pożyczyć 3 kupony? Brakuje mi do konia, a graczka potrzebuje sprzedać go dziś... Oddałabym pewnie już jutro, bo trzeba by mi tylko sprzedać OMki ;/
konirka, ja mogę 😉 wystaw na majgaa
Libeerte - dziękuję ci pięknie :kwiatek: Od razu wystaw mi jakiego zwrotnego, to pewno jutro już go odkupię.

ludkowie, co mają dobre konie, boskie itp! macie zawody, w które jest zgłoszone więcej niż 1 koń? albo w ogóle jakieś? coś się porobiło z zawodami, są prawie same puste  🤔

podbijam~!!
Cierp1enie, Gejzer ma dużo zawodów 😉 przynajmniej u ChemiK, u siebie jeszcze nie sprawdzałam
najgorzej jest z Io, reszta nie musi mieć tyle zawodów do wyboru. jutro wstawię skrina jak to wygląda. kiedyś mogłam wybierać zawody, żeby trafić drugie miejsce, a teraz wszędzie zgłaszam się jako pierwsza 🤔 i widzę to tylko na pl, na com jest normalnie.
Wygrywasz!
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...

3 000 Equus
3*** Klasyczna uzda
500 x Pasza
3 x Marchewka
3 punkty dorastania
Znalazłeś Huanglong, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!

UMARŁAM!
Pierwsze otwarte RO (i to uzbierane z podków) i mam pierwszego boskiego...  😅
Zaczęła się już loteria?
Tak, chyba popołudniu 🙂
Haha tez mam tego paskudnego konia 😀
calore - najgorsze, że ja nie wiem jak to się stało 🙁(( nic nie zmieniałam, na howrse wchodzę tylko oporządzić dzikusy i spadam, bo czasu brak. Nie mam pojęcia jak to naprawić 🙁
No szok, ponad 30 RO i bościaka nie ma  😵
dobrze, że mi się szybko trafił na początku wyzwania
teraz otworzyłam sobie 3
w jednym zestaw harmonii, w drugim woda młodości, w 3 chmurka
Ja otworzyłam jedno RO z WW i dostałam rozdzke. Ani konia, ani dostępu do Grand Prix :/
Więcej nie otwieram bo musiałabym kupić a kupony postanowiłam zbierać. Tak szczerze mówiąc to nie mam pojęcia jak te boskie konie zdobyc bez wydawania fortuny i kupy kuponów. A na to sobie nie mogę pozwolić.  🙁
Wygrywasz!
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...

Objęcia Morfeusza
2 000 Equus
100 x Owies
2 x Marchewka
🏇

Ktoś chętny do wymiany losami ?
Hehe, jaki fart - pierwsze losowanie i mam 2 UH ^^

edit. Byłby kto chętny uśmiercić 5 koni za kupon? Albo 10, za 2k?
Ja jestem chętna 🙂
Oki 😉 To ile koni mam powystawiać?
Szukam sittera do ponad 200 koni.
2 000 Equus
2** Nauszniki
50 x Owies
3 x Marchewka
3 punkty dorastania

Znalazłeś Huanglong, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut! 🏇

W końcu coś mi się udało znaleźć w rogach 😁
O której można jeszcze teraz dostać maści z ZJ z limitem 100 ? 🤔wirek:
Chętnie wymienię się losami. Sama jednak nie wyslę pierwsza ponieważ kilka razy wysłałam wszystkim a nie dostałam nawet połowy
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3cce65a26f10bfc4.html

tak wyglądają zawody teraz :/ w każdej dyscyplinie tak jest. u góry Jowisz, na dole Io. resztę koni wrzucam automatycznie, więc nie wiem, jak tam sprawa wygląda.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się