Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

no bez przesady. Ochrzan za zaproszenie?
wabankowa, no z młodych kont niestety mam na jednym objęcia x2 więc trochę poczekamy :/ ale jeden kamień wysłałam już 😉 to jak pokryje mi dziś ktoś? :kwiatek: wymienię żywioł na objęcia x3 ewentualnie ostatnie objęcia zamienimy na coś innego o tej samej wartości 🙂 
Dostałam właśnie wiadomość, że jak wyślę dyrektorowi ośrodku rzecz z CR to dostanę królika  😂
niektórzy gracze dają ochrzan 🙂
Ma ktoś punkt ? Jeden ! Oddam :kwiatek:
konik to jedne możesz wysłać na madziara121 a drugie na zosiaczek121 a ja je już sobie wyślę 😉
Jakoś, wyślij konika  😂 😂
Wabankowa okkk 🙂
Ale troszkę później 😉
oki 😉
Na prawde nikt nie ma punktu ? Oddaam !
Dunkaa- tak wyglądała ta wiadomość :

Chcesz mieć królika w boksie ?
Od dziś promocja daj mi 1 przedmiot z C R o wartości 1 kuponu (nie chce czarnych orchidei , strzał artemidy , puszek pandory ) a twój koń dostanie królika do boksu ( jeśli masz więcej niż 1 konia zakwaterowanego w moim ośrodku te pozostałe też dostaną króliczka )
Promocja ważna do 15 marca 2011 r.

Po 2 minutach:

Nie chce również chmurek    😂
z tym szczęściem do rogów to faktycznie trzeba mieć szczęście 😉 moja rożka na 12 kryć miała tylko 1 raz roga, zapowiedziałam sobie dzisiaj, że jak nie urodzi roga to przerobię ją na ogiera 🤣, a któregoś ogiera na kobyłę , to może wtedy będę miała więcej szczecią do rogów.
Żałosne, ludzie maja coś z głową 😂

Już lecę i daję jej całą kolekcję 😁
Pilnie sprzedam RO. Pisac na pw
moja kolekcja która zaraz straci zestaw Hery 🙂 dlatego jeśli ktoś ma zestaw a chce coś z moich rzeczy to pisać ! 😉
Ja czasami mam tak skrzynke zawaloną jakimiś śmiciami że masakra więc wolałabym żeby wysłał ktos zaproszenie i bym najwyżej odrzuciła, lepsze to jak każdy miałby mi pisać czy może mnie zaprosić 😀
Wystawi ktoś krycie rogiem Connemarkiem na klacz Coś Tam ?  🏇
Jakoś ja  😅
Potrzebuję punktu na Centuriowa, ma ktoś ? :kwiatek: Oddam !
Moja klaczka ma śmieszne potomstwo: bezróg-róg-2 bezrogi-róg-3 bezrogi-? Teraz powinien być róg 😁
To u mnie było 6 bezrogów, róg, 10 bezrogów... Mam nadzieję, że będzie róg
10 minut !  🏇
libeerte na jaki nick ?
Na Centuriowa :kwiatek:
Oddam z brillantx :kwiatek:
poszło zapro od nomkon, oddaj na florcik
jakby kto miał to żeby mi szybko krycie wystawił na klacz andaluzyjską Andaluzia i Pinto Carmen oczywiście rożkami  😉
Florcik, Zaakceptowane 🙂
To ponawiam kupie rożka innej rasy niż walijska za rzeczy z CR.
Dzisiaj pokryłam  😅
uf 8 klaczy pokrytych 7 sprawdzę 🙂 ciekawe czy się dzisiaj uda ?
Florcik, poszło zaproszenie z brillantx, dzięki :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się