safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 lipca 2014 09:50
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 lipca 2014 10:04
Co? Gdzie? Ja? Nie 🙂 Kupowałam w poniedziałek ostatni raz i jeszcze nie zużyłam, więc to nie ja 😉
Może mi ktoś wyjaśnić jak zdobyc podkowy w WW w zakładce "zawody"? Wystawiam konie na zawody, część wygrywa część zajmuje 2,3 miejsce, a podków żadnych nie dostałam. Mam takiego pecha czy co? 🙂
bo to muszą być zawody z podkowami zamiast nagrody w equus. jak się ma VIPa to można od razu ich szukać, a jak nie to trzeba mieć szczęście i trafić. podobno słabymi końmi można znaleźć 😉
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 lipca 2014 14:08
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 lipca 2014 19:14
Dzięki wielkie :kwiatek: Zwrotny konik wystawiony 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 31 lipca 2014 11:57
[s]dar, mam jeden wolny boks 3*** z prysznicem, ale lekcje tylko 54 equs[/s]
calore, maść jest śliczna, a z tłami kombinowałam ile wlezie. Dominika mi robi konia i u niej jak ja ustawiam to lata w chmurach a jak ona to wg. mnie.. Jakiś pomysł, czemu tak jest? Rozdzielczości inne ekranów ? Tak czy siak, maść pikuś.. UMIEJĘTNOŚCI 2470 ! 😀iabeł: Chcę nim Vipa odblokować.
Dobra informacja: wystarczy Vipa odblokować raz i ma się możliwość jego wykupu na stałe.