no właśnie widzę, zobacz sobie u mnie na jakimś koniu, jak to działa, świetna sprawa 😉
a jak działa to:
Usuń kary konkursu skoków i western pleasure ?
albo to
Remove the skill penalty when your horses don't have 100% health ?
okazuje się, że mam oba zaznaczone, a nawet nie wiem, co to robi 😁 jak nic pożytecznego, to chyba zmienię, na obliczanie maksymalnych umiejętności konia.
Cierp1enie nie, a co to ma do rzeczy? X miesięcy temu zawsze cos z CR wpadało, w większości pierdoły typu Fortuna czy Zwój, a teraz normą są 2-3tys eq czy części ekwipunku :/ Przynajmniej ja tak mam.
Cierp1enie nie, a co to ma do rzeczy? X miesięcy temu zawsze cos z CR wpadało, w większości pierdoły typu Fortuna czy Zwój, a teraz normą są 2-3tys eq czy części ekwipunku :/ Przynajmniej ja tak mam.
to że teraz tylko co mają vipy mogą zdobyć boskiego w ro
Calore no faktycznie super z tym jedzeniem. A co do tego z karmą, to nie mam pojęcia co to daje 😀 dałam od tak ehehehe
to że teraz tylko co mają vipy mogą zdobyć boskiego w ro
Dlaczego? Nie jestem VIPem, a na stronie wyzwania mam napisane:
Gdy rozpoczną się uroczystości świąteczne, możesz zdobyć Tianma: poprzez zebranie największej liczby podków w Wielkim Wyzwaniu poprzez zebranie ostatniej podkowy w Wielkim Wyzwaniu jako kumulację w loterii Z Rogiem Obfitości
fin, teraz jest zbieranie podków, uroczystości zaczną się jak ta ogólna liczba podków zostanie uzbierana, wtedy wszyscy będą mogli zdobywać boskiego w RO. Teraz mogą tylko VIPy.
Ale mi ogolnie chodzi o to, ze minpraktycznie zaden cr nie wpada w ro :/ juz nie mowiac o boskim.
no ale nie opłaca Ci się teraz otwierać ro, bo boski i tak Ci nie wpadnie tylko vipy mają na niego szansę, reszta ma szansę dopiero jak wszystkie podkowy zostaną uzbierane
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 lipca 2014 08:41
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 lipca 2014 08:48
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 30 lipca 2014 09:27