safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 25 lipca 2014 10:42
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 5... Poziom 1 Chmurka 3 punkty dorastania 90 rzep Poziom 2 Puszka Pandory Poziom 3 Czarna Orchidea Poziom 4 Łzy Afrodyty Poziom 5 Skrzydlata Laska Hermesa Chyba jeszcze spróbuje 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 26 lipca 2014 11:11
Przez wzgląd co tutaj czytam, wybieram mało losów i mam całkiem ok nagrody - zwłaszcza, że się nie staram. Nie wiem ile łącznie losów kupiłam ale wpadły mi takie nagrody jak Kamień, Krew, Promień, Piorun no i tzw. "śmieci". A średnio na losowanie mam do 6 losów.
Byłam na wyjeździe - odesłałam losy wszystkim, którzy mi wysłali z re-volty. Bardzo dziękuję. 🙂
Ogarnia ktoś zawody w OJ? Mam rozetę w ujeżdżeniu. Poszukuje osoby która pozostałe dyscypliny wyciągnie do rozet (obecnie: wyścigi 56/57%, biegi 32%, skoki 26%). Za każdą dyscyplinę daje kupon🙂
no i WW, zaczynam z 803 pkt, więc nie muszę zbierać pkt, bo już mam wyzwanie tytana i róg 2 otwarte 3 gratis ;d
chyba wykupię Vipa i otworzę RO 😀
8 otworzyłam i nie ma boskiego, wpadła kk, 2x zj, pięta i śmieci w 4. szkoda że vip nie daje darmowego ro :/ bezsensu to jest
9 ro Wygrywasz! Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
2 000 Equus 3*** Klasyczne siodło 15 rzep 150 jabłek 3 punkty dorastania Znalazłeś Tianma, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
także promocja zakończona, czas robić zapasy, bo nie miałam diamentów i otwierałam ro z zapasów, no i muszę zbierać diamenty na karty 🙂