Cierp1enie- zmotywowałaś mnie do kupna WT. Otworzyłem 4WT(miałem tylko 60podków w WW, bo mi się nie chciało robić 😀) Proszę: Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6... Poziom 1 Zestaw Posejdona 4 punkty dorastania 70 rzep Poziom 2 13 000 Equus Poziom 3 13 punktów dorastania Poziom 4 1100 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 Zestaw Nyks Poziom 6 Znalazłeś Zima, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 23 lipca 2014 07:31
Przy losowaniach pojawiają się ufa z dodatkowymi kuponami (w sensie +1 itp.)?
Nancy, raczej wszyscy z czołowych hodowli. Możesz sama poszukać informacji. Wydaje mi się po prostu, że wirek skupując za 2 kupony od sztuki ma dobrą cenę i do tego jest juz "zaufana".
ja z nudów otwierałam RO za diamenty, a przecież ten nowy koń nic nie daje 😁 ale już się opamiętałam, diamenty zbieram na karty. a karty pewnie wejdą tak jak piniaty, równolegle z wyzwaniem i loteriami :/ :/ ej, może to jest działanie na zasadzie "było ludziom za dużo promocji to dopiero im pokażemy, co to jest dużo"? 😁 już nawet na tym ich blogu nic nie piszą. ostatni wpis z marca!
hahhaa 😂 miałam 30 diamentów, więc stać mnie było na jedno
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6... Poziom 1 Pięta Achillesa 5 punktów dorastania 100 rzep Poziom 2 Promień Heliosa Poziom 3 Klepsydra Kronosa Poziom 4 1000 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 300 000 Equus Poziom 6 Znalazłeś Zima, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
3 Zima 😀 a korciło by kliknąć dalej 😀
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3... Poziom 1 Lonża 4 punkty dorastania 100 rzep Poziom 2 14 000 Equus Poziom 3 Wyzwanie Tytanów
a w trzecim miałam ro na 3 poziomie i przeszłam dalej, dostałam śmieci
za kupony Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 4... Poziom 1 Zwój Plutona 3 punkty dorastania 90 rzep Poziom 2 11 000 Equus Poziom 3 17 000 Equus Poziom 4 Wyzwanie Tytanów
zkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 6! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków...
Cierp1enie zazwyczaj się nie udzielam w tym wątku, ale zasłynęłaś z otwierania dużej ilości WT. Twoje nagrody zachęcają do otwierania 🤬 U mnie koszt sezonowych był taki: (obliczyłam to co wydałam by wygrać pierwszego konika z każdej pory- to, że otwierałam później w dzikim hazardowym szale to inna historia 🤔wirek🙂 Wiosna- 17 RO Lato- 2 WT Jesień- 5 RO Zima- 4 WT
Ta loteria to jakaś masakra, wygrywam takie nagrody, że szkoda gadać. Otworzyłam już kilka RO bo chcę brać udział w Grand Prix i tez nic nie ma, a na poprzednim koncie otworzyłam pierwszego i od razu znalazłam... Nie mam szczęścia w tej grze 😉
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 24 lipca 2014 21:03
el_infierno, loteria kończy się 27go, a WW chyba ... na razie nie będzie miało końca 😵
otworzyłam sobie dziś jedno wyzwanie za diamenty, a tam... nie uwierzycie 😂 4 Zima 😀
Wygrywasz! Dowiedz się już teraz, co wygrałeś...
Poziom 1 Pięta Achillesa 5 punktów dorastania 80 rzep Poziom 2 Krew Meduzy Poziom 3 Krew Meduzy Poziom 4 800 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 Objęcia Morfeusza Poziom 6 Znalazłeś Zima, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!