safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 10 lipca 2014 09:18
Jeden z moich koni otrzymał dziwny bonus: KOLOR wytrzymałość: +2, prędkość: +2, ujeżdżenie: +2, galop: +2, kłus: +2, Skoki: +2
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 10 lipca 2014 13:48
Społeczność-> katalogi i tam w przypadku graczy jest opcja z wyświetleniem osób, które mają urodziny
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 11 lipca 2014 07:12
może je jakoś połączą? że ogólnie zrobią kategorię koni mitologicznych. na com już coś takiego jest, są tam: Xanthos, Balios, Grani, Krezus, Sleipnir i Gulfaxi. nie ma Ozyrysa, ale jego nigdzie nie ma 😁
czy mógłby mi ktoś pożyczyć RO na pl :kwiatek: dam za to ZJ lub zestaw Posejdona albo oba, jeśli to nie będzie pożyczka, tylko wymiana 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 11 lipca 2014 12:29
calore, mogę pożyczyć, albo się wymienić na ZP (to akurat u mnie schodzi) 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 11 lipca 2014 12:50
Krew Meduzy 2 000 Equus 10 rzep 5 mieszanek kalorycznych 2 punkty dorastania Energia Burzy z Piorunami, Premia na Grand Prix: Zmniejsza koszt energii zużytej w zawodach z 99% do 55% Wygrasz również 12 punktów dla piniaty #13!