calore - szczęściara z Ciebie, ja chodzę różnymi końmi i nic kupiłam specjalnie konia z um prawie 2300 za kupony i nie miałam ani jednych zawodów z podkową... bu
Bo to nie chodzi o poziom umiejętności. Najwięcej zawodów udaje mi się znaleźć w okolicy 23😲0-24😲0, ale różnymi końmi - i tymi "byle jakimi" trzymanymi tylko na kupon, i tymi lepszymi. Robię tak, że wchodzę na przykład na skoki, zmniejszam powoli poziom zawodów i zwykle jakieś się w końcu znajdują, bo na poziomie 0.96km już jest więcej wolnych niż na 2.0km.
Dziewczyny uważajcie na gracza fun-horse to oszustka 🙁 [s]mam pytanie. Wymieniłam punkty z dogry na kupon, ja go teraz aktywować? dostałam 4 cyfrowy kod na tel 🙂[/s] Udało się 🙂
Nancy, zobacz na sprzedażach, zaznacz rok i miesiąc 2014/maj. powinien się jakiś trafić 😉 Libeerte, mam te 2 kupony, co kiedyś pisałyśmy. wystaw mi konia na pl, a ja wystawię na com 🙂
Szukam kogoś, kto mógłby się zająć moim kontem. Nie ma dużo do roboty, chodzi mi o codzienne logowanie, zajęcie się 34 końmi (boskie i dzikusy, żeby diamenty pozbierać, i 7 koni do rejestracji w GP). Naprawa boksów w OJ i zmiana łąk, żeby żyzność była. Zapłata do dogadania (eq, coś z CR? 😉 ). pracuję teraz bardzo długo, z internetem też różnie 🙂 byłabym mega wdzięczna 🙂
Potrzebuję pomocy z OJ. Prestiżu zawodów nie podniosę, bo nie mam dobrych koni, ale chciałam chociaż podnieść żyzność i prestiż boksów. Tylko nie wiem- to zależy ogólnie od samej ilości boksów(nie ważne jakich) czy jednak ich jakości? Tak samo z łąkami- mam po prostu mieć ich bardzo dużo czy jednak stawiać na jakość? Nie wiem 🙁 Ośrodek http://www.howrse.pl/centre/fiche?id=114037 No i spadła mi o 1eq lekcja, nie wiem dlaczego :/ Wcześniej miałam 55eq... jak to naprawić? :kwiatek: