Na sprzedaż mam: 4 x Kamień Filozoficzny 1 x Objęcia Morfeusza 2 x Zestaw Hery 9 X Krew Meduzy 3 x Zestaw Harmonii 1 x Złote Jabłko 17 x Puszka Pandory 18 x Woda Młodości 1 x Zestaw Posejdona
W piątek, 11. kwietnia, wystąpiły problemy z serwerem gry. Niestety, część postępu gry z tego dnia została bezpowrotnie utracona. Czynności dokonane pomiędzy ok. 12😲0 i 21😲0 zostały przywrócone do stanu sprzed godziny 12😲0.
Przykro nam, że problemy dotknęły naszych graczy, w tym Ciebie.
W ramach przeprosin, chcielibyśmy ofiarować Ci Kupon.
Czy 5000eq/sztk za fiorda gulblakk i rodblakk (mogłam pokręcić maści, ale wiecie o co chodzi :P) to mało, duzo, czy OK? Bo mi się to wydaje bardzo mało, ale może mam nieaktualne info :P
Watrusia, wystawiłam dwie, nie musisz nic oddawać 😉 i jeszcze jedną wystawiłam dla Matuzaalem, nie wiem, czy jeszcze potrzebujesz, ale ja na pewno nie 😉 o, i chętnie wymienię się piętą ahillesa na to samo na com 🙂
calore dzięki wielkie :kwiatek: Stwierdziłam że wytrenuję jeszcze jednego konia więc potrzebuję kolejne 20 😁 Jakby ktoś miał na sprzedaż chętnie kupię.
Owijek i nauszników na pl. chyba jeszcze nie można zakładać, przynajmniej ja nie widzę takiej opcji. Ściągać z konia chyba też tego sprzętu nie można.....
No to poczekam, bo na com. nie ma problemu. To chyba jednak na chromie nie działa, zainstalowałam Operę i jest ok. Większość ludzi ma chrom, więc mam nadzieję że naprawią.