Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Zwój Plutona 1 000 Equus 10 rzep 3 mieszanki kaloryczne 5 punktów dorastania Znalazłeś Falabella, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
Ja mam 5 falabelli (sypały się z rogów jak głupie), ale w tym 3x 小さな, 1xPetit, 1xTiny... Jakby ktoś z Was miał podwójne pozostałe, to może wymiana? :kwiatek:
"Rzuciłam" ten pożeracz czasu już dawno, ale dziś przypadkowo weszłam w ten wątek, potem na howrse, otworzyłam parę RO- wpadła Falabella i 2 x nyx, heh. Swoją drogą podziwiam Was calore,CzarownicaSa,Cierp1enie, że wam się ta gra nie znudziła jeszcze! Pamiętam Was z tego wątku jeszcze za "moich" czasów 😀
No ja to mama szczęście w RO że klękajcie narody 👿 😵 otworzyłam 5 RO z zapasów, straciłam 60 diamentów i wygrałam same śmieci, żeby chociaż jakiś przedmiot fajny, ale nie. Pozbyłam się RO i diamentów, nosz kurde!
Mi jednak udało się zdobyć na pl 1 Falkę, ale szkoda mi tych RO na com, bo miałam 3 i guzik 🙁 Aha, widzieliście? Zmienili już wygląd niektórych koni, luzytany mi się kompletnie nie podobają 🤔
Ja mam 5 falabelli (sypały się z rogów jak głupie), ale w tym 3x 小さな, 1xPetit, 1xTiny... Jakby ktoś z Was miał podwójne pozostałe, to może wymiana? :kwiatek:
ja bardzo chętnie wymienię się za Chiquitin na 小さな 😜
[quote author=aniapa link=topic=49169.msg2052524#msg2052524 date=1396006991] Ja mam 5 falabelli (sypały się z rogów jak głupie), ale w tym 3x 小さな, 1xPetit, 1xTiny... Jakby ktoś z Was miał podwójne pozostałe, to może wymiana? :kwiatek:
ja bardzo chętnie wymienię się za Chiquitin na 小さな 😜 [/quote]
ja tez chętnie wymienię Petit na 小さな :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
i to nie są chińskie znaki tylko japońskie 🤣 小さな - chiisana czyli mały 😉
Otworzyłam kolejne 2 rogi xD
Wygrywasz!
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
Kaloszki 3 000 Equus 10 rzep 5 mieszanek energetycznych 3 punkty dorastania Znalazłeś Falabella, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
Zestaw Hery 1 000 Equus 15 rzep 5 mieszanek kalorycznych 5 punktów dorastania Znalazłeś Falabella, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!