Powiem Ci że nawet loginu nie zapamietałam bo od razu po przeczytaniu usunęłam ta wiadomość, nawet nie zamierzałam odpisywać 😀 Uwielbiam dzieci po 8 lat grajace w ta gre i ich poprawna polszczyzne , uhhh 😀
A wiecie co jest najlepsze? Że ja tego swojego jednoroga angola mam narazie na lewym i ja nie mam pojęcia skąd ona wiedziała że mam ?:> 🤔
Potrzebuję pokryć jednorogów anglików! wabankowa? :kwiatek: i kogoś kto mi dzis roga/rogi pokryje bo normalnie tylko ze 3 dni w tygodniu mi pasuje godzina... 🙁 😵 a może znów florcik? :kwiatek:
ja mam, +6 passów, ale tak łatwo nie oddam... :P na polskim tez nic nie masz? dużo ludzi na promocji kupiło objęcia, i chcą coś z pl za to. ja dostałam objęcia od Emy6 za kupon.
Husaria nie strasz mnie 😀 😀 Nie no jestem pełna podziwu dla tych dzieci 🙂 A dziewczyna miała nick cos tam z "aga.." i jakies cyferki więc strzezcie się 😀 Ide z psem na spacer i mam nadzieje że jej nie spotkam 😀 🙂
wabankowa jednen przedmiot wysłałam a reszty nie da rady masz chyba limit na odbieranie 🙁 a dasz pokrycie? :kwiatek: chyba że ktos pomoże przerzucić? Liczymy na was! 😉
pokrycie już czeka 😉 kurcze a to z takich lewych " młodych " kont chciałaś wysyłać ? bo jak tak to z nich mogę dostawać tylko jak jeszcze nic nie dostałam 🙁 a od tych z większym stażem mogę po parę bo ostatnio dostałam 5 przedmiotów 🙂
zachowujecie się jak jakieś dzieci, przez jedną stronę usiłując ironicznie wskazywać na dziecko pewnie młode. (ps- nick aga+liczby ma tutejsza aga020595 :wysmiewa🙂
Może nie chce dostać ochrzanu za wysyłanie zaproszenia bez zgody. Nawet na tym forum widać, że gracze są bardzo różni i niektórzy tylko czekają na okazję żeby kogoś zjechać czy się ponabijać, zapominając że to często dzieci piszą te wszystkie śmieszne wiadomości.