Forum konie »

Wpływ treningu na wygląd. ZDJĘCIA.

Ale my to wiemy, cieszę się, że masz zdrowe podejście i trenera 😎 tylko co to ma wspólnego z wpłwem treningu na wygląd?. Gdzie jest ta różnica?
Dobra, może być miło. Super zmiana, widać, że włożyłaś mnóstwo pracy w tego konia, nie poznałabym go na drugim zdjęciu. Lepiej 😎 ? Gdyby nie podpis, że zdjęcia nie są z tej samej jazdy, to nie zorientowałabym się. Ale może ja mało domyślna jestem.
Fusco- sorry, ale co Ty pieprzysz? Chciałabyś mieć konika ciągle wyglądającego jak te, z książkowych schematów? Uu.. To ciężka droga przed Tobą i dużo tajników jeździectwa do odkrycia. - i to już wiemy tylko bądź tak mila nie dzielić się tymi herezjami na publicznym forum bo aż oczy od tego bolą.
A tyle o ganaszowaniu prawdziwym,bo przeganaszowywanie koni nie ma prawa być uznawane z zebranie.

Z taką maestrią pomyliłaś te trzy pojęcia w jednym zdaniu, że aż musiałam je sobie zacytować

PS. Ta pani Borkowska to chyba nie jest ta sama, która dała się odessać?
Przecież napisała, że z G. Borkowską 😉
dobra wiecie co szkoda języka strzępić dla takich komentarzy.też potraficie obrażać nieobecnych ludzi. 🤔wirek:
busch naucz się poprawnie czytać chyba że to zdjęcie to prawda to wtedy wybaczam 🤣
G. Borkowska? Tak, która napisała "Córki Miltona (O krytyce feministycznej ostatnich 15 lat)"?  😜
fusco, gdzie i kto Cię obraził?
ot dzielić się z "koniarzami".to jak głową w mur :emot4:.dobra kończe te pisane bo widzę,że tu same ataki tygrysów są tylko,jednak ten koński świat to drapieżny jest a ja nie wierzyłam.  😜
Oj my drapiezne tygrysy atakujemy takie biedne małe kotki jak Ty.. Świetnie- kolejny dowód na to, że zwyczajnie brak Ci wiedzy. Miau
Czyli nikt Cię nieo braził, a Ty tupiesz nóżką, bo nie pochwaliliśmy spektakularnej zmiany uu Twojego konia. Proszę bardzo. 2 miesiące w 'pracy'.

Jesteś w stanie wskazać mi różnice? Nie? A wiesz dlaczego? Bo jej NIE ma.
Miau Miau tygryski bawcie się same.rewir nie dramatyzuj bo pomyśle że ten opis to rzeczywiście do Ciebie pasuje.Nie mam zamiaru uskuteczniać głupiej wymiany zdań,także żegnam kokietujący bark wiedzy...  👍

Averis nie przesadzaj nie zależy mi na samych pochwałach i ubustwianiu jednak nie spodziewałam się takiego samolubstwa i wyśmiewania bez powodu.i mam już dość przekomarzania i łapania za słówka także się odczep.
Odkąd wiedza ma bark?
Wiemy, że brak Ci argumetów, ale spróbuj chociaż troszeczkę podnieść poziom, ten który reprezentujesz jest żałosny. A- literowki, ortografia.. Pazurki Ci się placza?
fusco, Ej, to było niemiłe.
Averis,  ja tam widzę różnicę ... grzywa jakby krótsza.
🏇

JARA, no tak, bo ścięta. Tak jest bardziej profi. A i ochraniacze są!
Averis jakoś wszyscy tu są dziwnie niemili.Ja nie mam zamiaru się tu z nikim kłócić,lecz wstawiłam zdjęcie konia a nagle wszyscy zaczęli psy na mnie wieszać w sumie bez powiedzenia słowa za samo zdjęcie.Jak wam się nie podoba oki skasowałam.
Mogę Ci to łatwo wytłumaczyć:

Wiecie co? Jesteście jak takie stado harpii. Albo piranii. Siedzi toto cicho po kątach, wątki ledwo się toczą leniwie i nagle BACH !! Żarcie rzucili. Jest Was nagle sto milionów i nadciągacie ze wszystkich zakątków re-volty by dopaść i rozerwać na strzępy w pięć minut..  duży uśmiech duży uśmiech
JARA dzięki za wytłumaczenie z tym żarciem rzuconym  😉 to ja to może zakończę ze swojej strony tym uśmiechem co ,będzie pasowało wszystkim ❓  😀 😀
Averis i brak kantara...  😎
Nadajemy sie?
sierpien 2009

Wiosna 2010

Sierpien 2010
Wow, domiwa, na początku myślałam, że wstawiłaś tylko dwa pierwsze zdjęcia i starałam się dostrzec między nimi jakąkolwiek różnicę...a potem zobaczyłam trzecie zdjęcie  😜 . Szacun!
domiwa pewnie, że się nadajecie! Jakiej koń szyi dostał!  👍
różnica na zdjęciach ok. 4-5 miesięcy.

trening + powered by 'zgadnijcie która pasza" 🙂

😅

przed

po

arimona to ja już go wolę na tym pierwszym zdjęciu...
bo co?  😉

ps: tak tylko dla info, bo nie wiem do czego mozna sie przyczepic na zdjeciu (moze do okropnego wedzidla plastikowego - juz nie wiem  :lol🙂,

lonżowanie w wyższym ustawieniu jest taka sama częścią treningu jak takie lonżowanie
http://re-volta.pl/galeria/moja/foto/17368
http://re-volta.pl/galeria/moja/foto/17369
ale nie polecam stosowac osobam nie znającym sie na lonżowaniu.  😉
Arimona, a jakaś zmiana w ogóle zaszła? Poza tym, że na drugim zdjęciu wygląda jak kogut zaplątany w pessoa?
Nie przesadzajcie znowu, widać zmianę ale na razie to wg mnie początki, ma bardziej umięśniony zad, jest teraz bardziej "związany", chociaż szyji ma jeszcze mało, mięsnie dość ładnie się już zaakrąglają..
Arimona, macie troszkę za nisko zapięty "pasek" na zadzie. Powodzenia w dalszej pracy 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się