Dobra, może być miło. Super zmiana, widać, że włożyłaś mnóstwo pracy w tego konia, nie poznałabym go na drugim zdjęciu. Lepiej 😎 ? Gdyby nie podpis, że zdjęcia nie są z tej samej jazdy, to nie zorientowałabym się. Ale może ja mało domyślna jestem.
Fusco- sorry, ale co Ty pieprzysz? Chciałabyś mieć konika ciągle wyglądającego jak te, z książkowych schematów? Uu.. To ciężka droga przed Tobą i dużo tajników jeździectwa do odkrycia. - i to już wiemy tylko bądź tak mila nie dzielić się tymi herezjami na publicznym forum bo aż oczy od tego bolą.
dobra wiecie co szkoda języka strzępić dla takich komentarzy.też potraficie obrażać nieobecnych ludzi. 🤔wirek: busch naucz się poprawnie czytać chyba że to zdjęcie to prawda to wtedy wybaczam 🤣
ot dzielić się z "koniarzami".to jak głową w mur :emot4:.dobra kończe te pisane bo widzę,że tu same ataki tygrysów są tylko,jednak ten koński świat to drapieżny jest a ja nie wierzyłam. 😜
Miau Miau tygryski bawcie się same.rewir nie dramatyzuj bo pomyśle że ten opis to rzeczywiście do Ciebie pasuje.Nie mam zamiaru uskuteczniać głupiej wymiany zdań,także żegnam kokietujący bark wiedzy... 👍
Averis nie przesadzaj nie zależy mi na samych pochwałach i ubustwianiu jednak nie spodziewałam się takiego samolubstwa i wyśmiewania bez powodu.i mam już dość przekomarzania i łapania za słówka także się odczep.
Wiemy, że brak Ci argumetów, ale spróbuj chociaż troszeczkę podnieść poziom, ten który reprezentujesz jest żałosny. A- literowki, ortografia.. Pazurki Ci się placza?
Averis jakoś wszyscy tu są dziwnie niemili.Ja nie mam zamiaru się tu z nikim kłócić,lecz wstawiłam zdjęcie konia a nagle wszyscy zaczęli psy na mnie wieszać w sumie bez powiedzenia słowa za samo zdjęcie.Jak wam się nie podoba oki skasowałam.
Wiecie co? Jesteście jak takie stado harpii. Albo piranii. Siedzi toto cicho po kątach, wątki ledwo się toczą leniwie i nagle BACH !! Żarcie rzucili. Jest Was nagle sto milionów i nadciągacie ze wszystkich zakątków re-volty by dopaść i rozerwać na strzępy w pięć minut.. duży uśmiech duży uśmiech
Wow, domiwa, na początku myślałam, że wstawiłaś tylko dwa pierwsze zdjęcia i starałam się dostrzec między nimi jakąkolwiek różnicę...a potem zobaczyłam trzecie zdjęcie 😜 . Szacun!
Nie przesadzajcie znowu, widać zmianę ale na razie to wg mnie początki, ma bardziej umięśniony zad, jest teraz bardziej "związany", chociaż szyji ma jeszcze mało, mięsnie dość ładnie się już zaakrąglają..