Forum konie »

Wpływ treningu na wygląd. ZDJĘCIA.

Bo to brzmi bardziej profi- "idę na trening", niż "idę na jazdę", nie?
Koń jest w treningu. Wow!! Ale czad ! Od razu cały świat zazdrości. Trening to coś co może wywoływać zazdrość. Jazda brzmi tak...pospolicie.
Ale- jak zwał tak zwał. Ważne by pracować nad koniem i sobą, nie?  😉
Nie no błagam, po prostu "idę na jazdę" to ja generalnie mówię jak wsiadam Do reno clio i jadę L-ką na miasto  😉

Szkoda, że wszystko się sprowadza do tego, że są tacy co jeżdżą profesjonalnie i tacy, którzy myślą, że "jeżdżą profi". Ale w sumie szkoda o tym dyskutować.

No to, czekam na kolejne foty!
tunrida, dosłownie !!!  😂 Teraz w stajniach rekreacyjnych nawet, jazda z instruktorem lub samodzielnie to TRENING :>

Tak, a zwykła jazda rekreacyjna z instruktorem, a nie trenerem, to klepanie tyłka i tuptanie w kółko. 😁
Też się już z tym spotkałam.
MargaritkaKonisko wygląda o niebo lepiej, ale chyba dlatego ze jest odkarmione, a nie wytrenowane...
Margaritka nie masz lepszego zdjęcia z teraz?
to ja odkopię cos sprzed 2 lat.
listopad 2007

czerwiec 2008

jutro cykne lepsze
hmm...wiekszość wtawia fotki jak ze "szczupaka" robi się "kawał konia"...
A czy można wrzucić fotke jak ze spaślaka robi się coś podobnego do konia? 😡
Brzask ale zmiana  😲
akzzi dawaj  😅
coprawda nie w tych samych fazach kłusa, ale pierwsze foto ukazuje jaki był gruby...

EDIT: zapomniałam o galopie..
okres w którym tak siię koń odchudził to 1,5mc.

EDIT 2: nie napisałam, ze oczywiscie kon nie moj, ja go tylko jezdziłam. i że oba zdjecia są z 2008roku (pierwsze z konca kwietnia, drugie z początku czerwca)
akzzi o wiele lepiej wygląda.😉
akzzi, zmiana naprawde spora. dieta cud. Tylko siodło na szyi niemalże 🙁
A co o tym sądzicie? W dobrą stronę idzie(my)?
W sumie mega różnicy chyba nie ma  🤔 jak na taką rozpiętość czasu, ale to przez przerwy (wypadek i różne rzeczy nie zależne ode mnie).
dla mnie to dobrze i Ty i koń na lepsze ; ) no i zadek widzę bardziej umięśniony.
Brzask szyjki ładnie nabrała 😁 😁 😁 😁
Brzask szyjki ładnie nabrała 😁 😁 😁 😁

To jest ON 😉
moze ktos u nas cos zauwazy...

tu "stan wyjsciowy". kon 4-letni, dreptajacy pod siodlem od pol roku . wiosna 2006

rok 2007 - 5-letni kon.

jakies 3 miesiace pozniej (chyba szczytowa forma jak do tej pory)

nastepnie kontuzja, tutaj zaczynalismy pracowac. ale nie bylo mowy o treningu. lato 2008

wiosna 2009

latem 2009 kon mial wakacyjna przerwe, wiec od wrzesnia zaczelismy odbudowe miesni

a tak wyglada w tej chwili, czyli lato 2010

obecnie staram sie go utrzymac w regularnym treningu.

wiem ze jeszcze mnostwo pracy przed nami, ale chyba jest jakis postep...
z tego roku mogłaś dać jakieś z kłusa i poprzedniego roku też z kłusa ; )
chyba mam się z czego cieszyć 🙂

ponad pół roku temu

ostatnie

Anaa spuchło Ci konisko 😁
incognito, przedwczoraj usłyszałam od osoby, którą bardzo cenię, że konia jest dwa razy więcej niż gdy go ostatnio widziała 🙂 I że nigdy (tfu tfu) nie wyglądał tak dobrze jak teraz 🙂
No widzisz,więc dobrze zauważyłam zmianę 😎 oczywiscie gratuluje :kwiatek: chociaż pewnie spuchł tak od pogryzień bąków i komarów 😀iabeł:
incognito, i od bicia batem :F raz przy razie, równiutko 😉
Spróbuje na moim i zdam relacje z efektów,bo zadek mógłby mu jeszcze trochę spuchnąc 😁
Anna piękny koń i piękna zmiana

u nas też troszkę się zmieniło

zima 2010

lipiec 2010

widzę poprawę ; ) zadek i szyjka  😍

ciałka troszkę nabrała ; ) było dać zdjęcia z jazdy ?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się