tajnaa -już w jakimś innym wątku chciałam zapytać, co to za ciacho z Twojego avatara 😀 Zdjęcia bardzo niefortunnie dobrane - najlepiej wrzucić w podobnych fazach chodu albo oba w stój. W 2007 koń prezentuje się bardziej jak szkapka ale trudno ocenić, czy to z powodu takiego ujęcia, takiej fazy stępa, czy rzeczywistej pracy. Mimo to już teraz mogę powiedzieć, że ta konina z 2009 po prostu mnie zauroczyła 😍 . I ładnie proszę o więcej fotek 😉
Przepraszam ze zapytam ale , oczywiscie z calym szacunkiem, jaki to jest trening? Kon chodzi pod siodlem codziennie, dostaje jesc naturalne ze sie zmienia, ale z treningiem moim zdaniem nie ma to nic wspolnego.
I jaka jest roznica w sposobie poruszania sie na tych zdjeciach? Jaka wogole jest roznica poza tym ze kon ma irokeza i przytyl? Jaki to jest trening pytam ponownie bo mam wrazenie ze mylicie pojecia?? To ze kon codziennie chodzi i wymaga sie od niego zeby mial glowe w dole to nic z treningiem wspolnego nie ma. Trening=sportowiec, rekreacyjna jazda z glowa w dole to inna bajka.
Nie ja powinnam pominac ten watek bo uwazam ze sluszne sa moje uwagi skoro ktos wstawia zdjecia do watku "wplyw treningu na wyglad" To powinien przynajmniej umiec odpowiedziec na pytanie gdzie jest ten trening. I to ie ja mam w tym problem ze nie potrafie tego odroznic.
Nie ma problemu najwyraźniej jednak ma powstać opcja " Wpływ rekreanckiej pracy na wygląd", szkoda że niektórzy nie rozumieją jak trudna jest praca samemu i jak cieszą efekty. Kiedy tu kiedyś wstawiłam zdjęcia dostałam mnóstwo fajnych rad jak pracować, nie neguję wypowiedzi pt "nie ma zmiany" ale nie widzę powodu dla którego nie mogę się wstawić bo uważam, że jak na samodzielne jeżdżenie dajemy z siebie 100%. Ot proste.
Zależy co ktoś przez to rozumie 😉. Niektórzy na prawdę nie mają aspiracji sportowych, bo po prostu ich to nie kręci/nie mają możliwości/i inne tym podobne. A moim zdaniem bez sensu jest ślepe rozgraniczanie, że jak jest trener to jest trening, a jak ktoś sam sobie sensownie dłubie i ma to jakiś konkretny cel, to to już treningiem nie jest...
Likier, a co to jazda sportowa? jazda rekreacyjna to nie sport? rekreanty się nie nie zmieniają? czy nie zmienia się wyglad osoby ktora jeździ dwa razy w tyogndiu rekreacyjnie? :> i pozwole sobie, siebie samą zacytować: ale w wiekszosci wstawianych zdjęć jest to po prostu wpływ pracy i opieki (+dojrzewania) na wyglad. praca, jako regularne cwiczenia, a nie trening. czemu akurat burza ci przeszkadza?
mam wrażenie ze twoje oburzenie jest duzo większe niż jazda burzy jest rekreacyjna. im większe oburzenie siejesz, tym przychylniejsza jestem burzy, bo takie absurdalne, wybiórcze reakcje, nieadekwatne do sytuacji są smieszne 😂
Hehe,macie racje 🙂 Ale ja też uważam, że jak jeździmy to jest PRACA 🙂 Pracujemy z koniskiem, uczymy się sami i jego😉 W sumie każdy trening jest treningiem, tak jednak myślę :] Przecież w domu też możemy ćwiczyć, a nie tylko na siłowni ;P heheh ^^
cieciorka, Burza mi w żaden sposób nie przeszkadza hehehe 😀 Napisałam tylko, że nie widzę ogromnej zmiany na podstawie fot, nic więcej 😉
breakawayy , trenuja sportowcy , rekreanci uprawiaja rekreacje taka jest roznica.
Definicja zaiste zasługuje na literackiego nobla! Podobną chyba kiedyś o maśle słyszałam... 👀 Poważnie pytam: czym Twoim zdaniem jest trening, a czym uprawianie rekreacji?
Maagdzia - a w 'kto/co mnie wkurza...' było coś ostatnio o PMS ... 😀 a tak poważnie - jak już się nie ma czego czepiać, to czepiamy się czegokolwiek, tak ? Burza - albo poziomami ! "Wpływ pracy rekreanckiej poziom 2,3,4 (niepotrzebne skreślić) na wygląd" bo przecież rekreacja rekreacji nierówna. 😀
i skoro już jesteśmy przy definicjach, to ja jestem ciekawa definicjii sporotwca, w wykonaniu Maagdzi.
Likier mam wrażenie, że w którą stronę wiaterek powieje tam Cię znajdziemy 🙄
a tak poza tym uważam, że Piorun bardzo sie zmienił. Może nie tyle z wyglądu co z właśnie z motoryki ruchu.
I bardzo mnie wkurza, to całe zadęcie i zapięrnięcie na jazdę sportową 🙄 jak pusty balon. A jakby dobrze podrążyć to okazałoby się, że sportowo jeździ ino Anky itp