Dzionka gratuluję pięknego konia! Wszędzie mięśnie, ciasteczko! Amazonka tak samo! obie z brzydkich kaczątek zrobiłyście naprawdę fajne konie!
Orzeszkowa nie unoś się tak, zdjęcia z dużo za dużym jeźdźcem psują efekt, może zrób zdjęcie samego kuca, tak jak na pierwszym zdjęciu? Choc nie wiem, czy ten kucyk z pierwszego zdjęcia i z ostatniego to ten sam, bo na pierwszym wygląda jak szetland, a na ostatnich dwóch jak duży koń z przebudowanym zadem.
jej, Amazonka, Dzionka, 👍 👍 👍 Orzeszkowa, czy to aby na pewno ten sam koń? Pinesska ma racje, przecież na pierwszych to gniady szetland, bez żadnej odmiany na pysku, a pod koniec skarogniady koń z łysinką, raczej nieco większy, niż ten z początkowych zdjęć...
Pinesska, Breakawayy oczywiście, że to dwa różne konie, nawet są podpisane, co słusznie zauważyła Ollala 😉 Zdjęcia faktycznie marne, ale na tę chwilę tylko takimi dysponuję. Postaram się w najbliższy czasie o lepsze, bo przemiana obydwu koni jest widoczna gołym okiem, szczególnie dla osób, które znały je wcześniej 😀 Dzionka, Amazonka 👍
hate me! jak to po co? Dla kokieterii! 😉 Zuziasta oczywiście, że widać zmianę, nawet całkiem sporą 🙂 Szczególnie w ustawieniu konia i w jakości kłusa 🙂
hate me!, nie jestem obiektywna. Ja mogę widzieć zmianę ogromną (bo wiem jak koń się zmienił), a ktoś inny może powiedzieć że koń jest w innej fazie i nie ma różnicy. 😉
witam 🙂 chciałabym pokazać przemiane , nie moja ,ale mojej trenerki z ktora od dawna pracuje i po wieki wieków będe ,którą przeszła ze swoim koniem. Zdjecie pierwsze chwile przed jego kupnem ,drugie po roku pracy .Koń ma teraz skończone 4,5roku.
Czytam sobie ten wątek chyba najchętniej: to naprawdę niezwykłe, jak można z nie-konia zrobić fajne konisko. Ciągle się od nowa o tym przekonuję. Dla wszystkich duży 👍
Może mnie tutaj kochani zlinczujecie, ale co mi tam;D
Może zmian gołym okiem nie widać(no dobrze, Ja troszke widze), może nie wyglada tak jak wyglądać powinno. Jednak wiem ze odwaliłyśmy kawal dobrej roboty.W bardzo, bardzo szybkim tempie. Na początku strach by na kobyle wsiąść, teraz?Nawet uda sie troszkę dupkę podstawić, da sie stępować, i nawet czasem stoi. I mieli wędzidło! Jednak to nie jest nowość;P , przynajmniej to kontrolujemy😉
Pierwsze zdjęcie z okolic czerwca, drugie lipiec/sierpień wrzesień - dwa ostatnie.