Forum towarzyskie »

O czym teraz myślisz ?

solusiek gratulacje 😀
że nic mi się dzisiaj nie układa i wszyscy mnie wkurzają  😤 Idę dla rozrywki policzyć stężenia hydratów...
madmaddiedziękuję 😉
O tym że nadal nie wiem co z jutrem  👀
o tym, zeby jutro sie udalo
o tym, ze trzymajcie kciuki 😉
domiwa  bede trzymac  🙂

a ja mysle o tym ze musze jechac do Cambridge i tak mi sie nie chceeeee...  😵
o tym, że do konia pojadę nie wcześniej niż w połowie lutego, a do tego czasu całkowicie sfiksuję  🙄
potrzebuję pojechac gdzieś na świeże powietrze, ale nie mogę - nauka (do której i tak mi ciężko przysiąść  😵 )
o kilometrach zadań z chemii, z rachunków.... 😵
o centymetrach ktorych mam za duzo a wlasnie konsumuję batonik marcepanowy....
o tym, zeby w koncu zadzwonil!
po co on się do mnie odzywa? jakoś nie łapię celowości tego zabiegu.
O tym, że od dłuższego czasu nic mi się nie chce, w pracy z niecierpliwością czekam na 16, żeby iść do domu, w domu siadam przed kompem również nic mi się nie chce, nawet do konia od jakiegoś czasu nie chce mi się jechać. Najchętniej to siedziałabym w domu przed TV lub kompem i nic nie robiła  🤔wirek:
Nie wiem o co chodzi, jakieś przesilenie, ogólne zmęczenie?  👀
o tym,zeby dzisiaj wyszlo tak wszystko jakbym chciala...
O tym, dlaczego się tak bez powodu stresuję w różnych sytuacjach i potem wychodzę na  🤔wirek: O tym dlaczego nie potrafię nad sobą w takich sytuacjach zapanować???  :emot4:
ze zgubilam polskie prawko i musze teraz zdawac w Anglii... wrrr...  😤 i to jak najszybciej, bo niedlugo bede robic kat. C i papiery na koniowoz  👿
co się jeszcze może spierd...ć?
O tym, że muszę napisać pracę, a nawet 3 i kompletnie mi się nie chce, więc nie wiem kiedy się za to zabiorę. Jedna na czwartek, druga na piątek 3 na wtorek.  😵
może jeszcze jedna para butów? ale po huk mi trzy pary na 11dni?  🤔wirek:
Myślę o tym, czy taka kanapa jest wygodna 😉

[img]http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/00/93/40/1400934097[/img]
Horciakowa, bo za bardzo chcesz, żeby wszystko wyszło ok 😉
ninevet, mi na taką wygląda! Tylko wersja black&white jakoś do mnie nie przemawia.
btw. baaaardzo podoba mi się Twój podpis, stary, dobry CKOD 😉

Myślę o tym, że zaraz znów do pracy, a potem na kolejny etat, ale za to wieczór spędzę w doborowym towarzystwie umilanym filmami Aronofskiego 😉
ninevet, chyba jest 😉
O tym o czym nie powinnam  😎  🤬 I o tym, że ostatnio czuję się 35 lat młodsza  💃- a ostatni rok czułam się 30 lat starsza  😁
Gavi - może masz rację, mam tak odkąd pamiętam i nie wiem jak z tym walczyć  👀

Kopyciak - rozumiem, że czujesz się jak jeszcze nienarodzona?  😂
Horciakowa źle policzyłaś  🤬 jeśli najpierw dodać a potem odjąć to wychodzi, że czuję się pięć lat młodziej  🏇

edit: literówka
Horciakowa wyprzedziłaś mnie  🍴 ale tylko dlatego że sprawdzałam na nk wiek  😁

a tak na temat...

I think about... HIM all the time 😍
czy ktos mi da kopa motywujacego do pojscia na silownie bo nie moge sie zmobilizowac  🙄
Taki wystarczy?  😎
nie, trzeba kopen w d..pen  😉
mogę ewentualnie osobiście- w lutym
a jak nie to masz-  🤬  🤦  🤬
dziekuje baffinka  :kwiatek:
czuje sie odrobinke bardziej zmotywowana  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się