Forum towarzyskie »

O czym teraz myślisz ?

zastanawiam się czy mnie przyjmą do szkoły...
o tym, że znowu nie mam czasu na nic i o tym, że srasznie tęsknię za wszystkim, co działo się te 2 lata temu...  🤔
ze odchudzanie czas zaczac bo bebech i 4 litery tak urosly ze sie w ciuchy nie mieszcze  😁
o tym, że nie może być dobrze we wszystkich dziedzinach życia naraz 🙁
O wczorajszym wieczorze, spędzonym "jak kiedyś, dawno temu..."  😎
O tym ile mam jutro (a w sumie to dziś :hihi🙂 roboty z imprezą urodzinową Młodej  😵 bo wczoraj zamiast chatę sprzątać to się gdzieś włóczyłam  😍
że nie mam siły na facetów... po całości. To przykre  🙄
o tym, że bede miała jutro zakwasy
o tym ze istnieja na tym swiecie naprawde kochani ludzie, ktorzy bezinteresownie sa w stanie pomóc 
o szkole ;/
że nie mam siły na facetów... po całości. To przykre  🙄

ja też. Moje plany życiowe znowu się zmieniły i nie mogę dojść do tego czy tego żałuję. czy też nie
o tym ,że "sprzedam" to bardzo trudne słowo 🙁
o tym, że siostra miała wrócić 2h temu, a telefon ma wyłączony  🙄 .  Nie lubię takich sytuacji, jak nie wiem co się z kimś dzieje  😵

Edit: wróciła  😎
O tym czy znów zarwać  pół nocy  👀  🏇
O tym kiedy wreszcie uśnie moje dziecko  👀
O tym, że jutro do roboty i tym razem nie będzie fajnego krótkiego tygodnia, a do tego szef wraca z urlopu  :/
O tym, że jutro szkoła i w połowie się cieszę a w połowie nie.
jak ktoś używając komunikacji miejskiej może być gruby? jak ja sie dziś zganiałam!  😲 nogi mi szyją wychodzą, nawet herbaty sobie nie mam siły zrobić.  😵
O tym że muszę na jutro jeszcze nauczyć się kilku rzeczy i jeszcze parę zrobić a zupełnie nie mogę się skupić.
Oraz o tym że tak naprawdę powód mojego dzisiejszego braku skupienia jak najbardziej mi się podoba 😉
o tym ze musi, musi, musi sie udac... chociaz raz w zyciu
O tym, że muszę zacząć opróżniać z kartonów jeden z pokoi na sobotnią imprezę. Przy okazji zrobić przegląd ich zawartości, a tak strasznie mi się nie chce. Boję się, że jak zacznę to posiedzę tam do północy albo i dłużej, bo to kartowy głównie z książkami i zdjęciami  😵
O tym, że mam sporo do zrobienia na studia, całą górę nauki, a nie mam siły nic ruszyć, jedyne o czym marzę to łóżko...
Chyba dam sobie spokój z nauką dziś i ostro się za to wezmę od jutra.
tak sobie myślę że mój ulubiony nie-koński fotograf mógłby skończyć swoją stronę wreszcie, ileż można czekać...
o tym, ze chcialabym zeby mi sie cos w koncu udalo...
O tym,że fajnie by było zbić gorączkę,wstać z łóżka bez takich komplikacji jak zemdlenie. Zdać sesję w terminie i siąść wreszcie na konie  🥂
jakie fajne jest zycie bez zmartwien i jakim wspanialym miastem jest newmarket  🥂
O tym, żeby już był przyszły tydzień!  🏇  😡  😍
Cambridge- here I come!!!!!    😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł:
_kate

so come to Newmarket, it's quite close to Cambridge  😀iabeł: pay me a visit!!!  😀iabeł:

a ja mysle ze bylam w pubie i ide spac teraz  😎
o tym, ze ta cisza jest zla...
o moim leniu wewnętrznym.
O tym, że pierwszy raz od pięciu lat mam tylko jeden projekt w robocie i w zasadzie nie wiem co mam robić z czasem  😡 Strasznie dziwnie tak bez zapieprzu i kilkunastu spraw wiszących nade mną  👀
a ja o tym, że jestem de beściacka 🙂
O tym, że dostałam się na praktyki w klinice dla koni w Niemczech😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się