Forum towarzyskie »

O czym teraz myślisz ?

O tym, że wieczorem mam poprawkę z prawa. I nie wiem czy zdam.  I o tym, że chciałabym już skończyc studia i nigdy, przenigdy już nie musieć chodzic do jakiejkolwiek szkoły.
O tym, ze dyrektor znów zły, ale też o tym, że jutro wyjeżdżam do Lublina i pojeżdże ze starymi psiapsiułami i pogadamy i wypijemy i na pewno będzie bardzo milo, bo na razie nie jest....
I myślę też o tym, że dziś mnie czeka stresujące popołudnie i że mam już wszystkiego dosć...
I że mam nadzieję, że sprawy mimo wszystko zmierzają we właściwym kierunku...
O tym, że prawdopodobnie pod koniec miesiąca będę mogła zacząć szukać konia 🙂
Zastanawiam się nad tym, czy powinnam iść do zakonu 🤔wirek:
O tym, że nie lubię facetów  🙄, i o jutrzejszej jeździe  🏇
o tym jak ja się wyrobię z kołami w przyszłym tygodniiu,  jak pod oknem juwenalia i nie da się uczyc;(
Jak są juwenalia to się o nauce nie myśli 😉
Sama mam koła zaraz po naszych juwenaliach, ale czekałam na nie cały rok i na pewno sobie nie odpuszczę 😀
Że kastracja Karusia to jedna z lepszych decyzji w moim życiu  🏇
że ponad pół roku nie miałam żadnego kontaktu z końmi poza tv/gazeta/net i o tym, że dzis wszystko mnie wkurza  😫
O tym, że muszę zgubić zbędne kg 🙄
[sup]o tym dlaczego znajomy popełnił samobójstwo [/sup]  😕
o mojej srodowej maturze i o tym, że dzisiaj bym poszła sobie na impreze.. i sama nie wiem co robić. 👀
Ojoj Nikaa bardzo mi przykro...

Ja myślę o tym, jak bardzo cieszy mnie szczęście innych, i czy to aby na pewno normalne... 😉
O tym,ze moje zycie zaczyna powoli sie jakos klarowac.
I pierwszy raz w od niewiadomego czasu o koniach.
O tym, ze musze sie uczyc a zdecydowanie mi sie nie chce.  :/
też o tym co Klami   i do tego że musze napisać 3 prace z polskiego a weny brak!!  👀
o tym, kiedy ON w końcu zadzwoni  🍴
O tym jak mało czasu na naukę mi zostało i o tym jak bardzo się boję zaliczeń ustnych... KOSZMAR!! 😵
O tym że mnie z tatą nie można puszczać samych na jakieś giełdy (pojechaliśmy po gry i radio, a wróciliśmy ze szczeniakiem :lol🙂 i o tym że nie mogę znaleźć dwóch piosenek które mi się podobają😫
O tym, ze zmarnowalam kolejny dzien..... a kola i sesja juz blisko.
Kiedy będą te wakacje... Nie wytrzymam już! 👿
o tym że to zadanie z matmy jest głupie i go nie robię 🙄
o tym że życie jest do d.....
cierpią, odchodzą z tego świata ludzie wartościowi a draniom zawsze wszystko uchodzi płazem , nie imają się ich choroby ani nie martwią się zbytnio na co dzień bo nie obchodzi ich los innego człowieka
777 , takie życie jest niestety ehh  🙁
Myślę o tym, czy pogoda nie popsuje mi planów na weekend  🙂
o tym, że za 20minut będzie "dr House" na dwójce...
O tym że już dzisiaj rozpoczęłam najdłuższe wakacje w życiu 😀  🏇
O tym, że ja takowe rozpoczynam po 25, ale też o tym, ze mój dopiero-co-wałach wychodzi już na padok z kumplami  😅
O tym, że chciałabym, żeby mi już ściągnęli gips i że ostatnie 3 tygodnie były najdłuższymi w moim życiu i nie wiem, jak wytrzymam kolejne 3, jeśli na kontroli mi jednak nie ściągną tego cholerstwa! (wiem, że są większe tragedie w życiu niż gips na nodze, ale ja jestem lekko ześwirowana i mam okropną potrzebę zgięcia tej nogi a jeszcze większa wsiąścia na konia! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)
O tym że jutro znowu nie pojadę do stajni. Jestem zła i smutna jednocześnie.
O tym, że pokłóciłam się z rodzicami i mam ochotę wyskoczyć z okna  😤
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się