Forum towarzyskie »

O czym teraz myślisz ?

Ze za pol godziny ide na silownie bo sie umowilam z kumpela to raz, troche trzeba zrzucic, dwa, a tak mi sie nie chceeeee...
o tym, że nieszczęścia wcale nie chodzą parami - one zasuwają i to całym stadem :/
Gillian wyjełaś mi to z ust  🙁
O tym jak bardzo trzeba byc "szurnietym" zeby kupic bryczesy juz nie jezdzac.
Klami, to znak 🙂 jak tam Pączuś i jego nogi?
O tym, że już jutro trza iść do roboty, a tak mi się nie chce po dwóch tygodniach laby :/
O tym jak tam ma się moja koninka po dzisiejszych upałach?
O tym, że za tydzień będzie dzień próby  👀
Gillian, taaaa..... znak. Nie wiem tylko czego. Chyba jedynie tego, ze jestem uzalezniona od zakupow.... a ten odruch chyba jeszcze nie zalapal, ze alurat te rzeczy nie sa mi potrzebne.
O tym, jakim mój facet jest dobrym i opanowanym kierowcą.
Jechaliśmy samochodem w czasie burzy z gradobiciem a grad był nie wiele mniejszy od piłek golfowych.
Ludziom grad rozbijał szyby w samochodzie, wgniatał karoserię a ja byłam na granicy ataku paniki.
Temperatura nagle spadła z 30 na 9 stopni!
To wyglądało jak koniec świata. Nigdy czegoś takiego nie przeżyłam.
Udało nam się uciec z największej zadymy.
http://galeria.trojmiasto.pl/grad-44264.html?id_news=41203&pozycja=60#foto
I o tym, jaki fart, że zdążyłam pojeździć przed tą burzą, bo nie wiem co bym sama w lesie zrobiła.
a ja sobie mysle, ze nie ma zadnej hafi czu quoniarki na forum z nowym watkiem i trzeba bedzie pojsc spac, bo co tu robic...  🤔
???, nie wywołuj wilka z lasu...
myślę sobie czemu ci od muzyki w centrum handlowym uważają że chce tego słuchać. i jeszcze zagłusza mi mp3 👿

jak to możliwe że po 7 latach nauki języka ang. nadal nie mogę zrozumieć wywiadu na którym bardzo mi zależy 👿
O tym, że kończący się weekend był kompletną porażką.
I jeszcze o tym jak głupie rzeczy człowiek robi w imię tzw. miłości...
zastanawiam się co mój ogon znów wymyślił waląc nogą w rurkę do tego stopnia, że ma zdartą skórę i spuchniętą nogę 😤
O tym, że jutro już sobie pojeżdżę.  🏇  I mam nadzieje, że kulawizna minęła.
Że te wszystkie damsko męskie rzeczy są ciężkie. Że moja przyjaciółka dostała kosza od chłopaka po pół roku, ot tak.
I że ja w związku z tym mam mega szczęście
o tym, że jeszcze 15 minut temu miałem jednego ignora, a teraz już nie mam...
że znów na czas nieokreślony nie będę miała dostępu do internetu 👿
ale przynajmniej zrobiłam porządek z mp3 i wgrałam nową muzę
o tym ze kompletnie nie ogarniam  👀
o tym,że może na re-volcie kilka osób zmądrzeje  😀
albo Ty  🤣
albo także i ty  😉
O tym, że muszę się zabrać w końcu do roboty, bo terminy gonią, a czasu coraz mniej :/
O tym czy damy radę w niedzielę? 🙂
o tym ze dzisiaj sobie juz pojezdze w nowej stajni
o tym ze szukanie mieszkania mnie wykancza. te ceny za wynajem nie sa dla normalnych ludzi. i jak tu zyc?
o tym, że ??? ma w podpisie cytat z mojego ulubionego filmu i chyba najwyższy czas, żeby go jeszcze raz obejrzeć
o tym czy pogoda dopisze w niedziele i czy małpeczka się ogarnie i grzecznie będzie wchodzić do przyczepy... 🙂
Horciakowa pewnie, że damy rade ;D coś  mi się wydaje, że będzie wesoło  🏇
o tym, że ??? ma w podpisie cytat z mojego ulubionego filmu i chyba najwyższy czas, żeby go jeszcze raz obejrzeć

yes! yes! ja ogladalam razy 20 chyba  😎

a ja mysle o takim jednym ze jest z poltora tysiaca km stad...  🤔
o tym, ze wyrwalam sobie dwie ostatnie ósemki i że dzieki Najwyższemu nie mam ich więcej!

buzie mam spuchniętą i wyglądam jak chomik w czasie karmienia. Nie mogę jeść, bo nawet gotowany ziemniak jest dla mnie za twardy. Ehhhh, obsrane...
Zastanawiam sie skad mam nowego ignora skoro ostatnio sie wlasciwie w ogole nie odzywam ?? ??
o tym, że chcę do Gdańska wrócić  🤔
jeszcze tylko rok, jeszcze tylko rok, jeszcze tylko rok ....
...ze musze jechac do cambridge do pracy niedlugo, odbebnic 4 godziny w sklepie z bizuteria  🤔  :emot4:

...o tym ze mi tak plan na uczelni ulozyli, ze nie dam rady byc na wybranym module na zajeciach... :emot4:

...o tym ze chyba zmienie konskie studia na jakies biznesowe czy co  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się