O tym jak dziwne jest to że potrafimy dzielić się z zupełnie obcymi nam ludźmi na forum naszymi problemami, pragnieniami itp itd a czasami trudno o to w racjach ze znajomymi... i co nam da dzielenie się tym ze np. chce nam sie siku? 😁
Ramires - :winko: o tym samym myślałam. I jeszcze o tym, że zabawne, jak to się w życiu wszystko momentami uklada, a potem całość jebuuuut z góry na dół po kolei...
Ramires, Oj to już ktoś dawno zauważył co jest w sumie smutne. Ale wydaję mi się, że akurat ten wątek aż tak tego nie pokazuje .... jak niektóre inne 😁
szepcik, koszyczek to rach ciach i po bolu... a do pracy przyjdzie tlum "turystow" ogladajacych, ale nie kupujacych i trzeba bedzie sie z nimi uzerac... iech..
Ramires, pijesz do mojego postu? Skoro wątek jest zatytułowany "O czy teraz myślisz" a wchodząc tu myślałam o tym jak strasznie mi się chce siku, więc chyba wszystko ok?
O tym, że sprzątanie pokoju mnie jeszcze czeka... i jak bardzo mi się nie chce :P I o tym, że mam jakiś badziewny transfer i zdjęcia, które dostałam na maila zapiszą mi się chyba po świętach :[