Forum towarzyskie »

O czym teraz myślisz ?

o tym ,że obozy są coraz droższe a nie mają nic więcej do zaoferowania a nawet są gorsze...
o wszechobecnej głupocie.
o tym, ze chyba nie zdam tej matury z biologii..
o tym że jest 3 w nocy i chciałabym już od kilku godzin spać a piszę już 3 prace na francuski  🙄
O tym, że moją siłę autoperswazji trafiło coś..negatywnego. Za nic nie mogę wmówić sobie, że jestem zdrowa -,-
a ja ciągle o tym samym... ale tak bym chciała żeby się udało  😡 ale chyba nie idzie w dobrym kierunku 😕 😕
O tym, że myślałam, że jak posiedzę 2,5h z chorą osobą przy stole w jednym pokoju, to się nie zarażę...
A okazało się, że jednak da się zarazić i na efekty nie trzeba długo czekać 😡
O tym że chciałabym zacząć jeździć na innym koniu niż mój 🙁smut 🙁
Myślę o mojej mamie... 👀
Myślę o mojej mamie... 👀

a coś się stało, czy po prostu? 😉
o tym, ze swiat jest za glosny  🤔
o tym, że bardzo chciałabym juz iśc spać ale nie mogę  🤔
a jutro dzień pełen obowiązków od rana  😵
O tym, skąd o pierwszej w nocy, będąc kilka kilometrów od najbliższej stacji benzynowej, wytrzasnąć tabliczkę gorzkiej czekolady. A jeszcze lepiej dwie. I "Grześka" w polewie. I Bounty Noir.
Jak robić, żeby się nie narobić. I czy da się rozkminić totka i co losowanie trafiać 6.
Da się, wystarczy by 6 piłeczek było lżejszych a przeciez kolejnosc sie nie liczy wiec bez problemu totek jest czesto ustawiany :]
o tmy że wydrukowalam prace mgr do sprawdzenia ostatecznie, za 5 minut wychodze a okazało się że jednego załącznika nie stworzyłam, który obiecałam i nie mam streszczenia po węg i zakończenia
O tym, że może nareszcie się coś ruszy w moim życiu.
I o tym, że koncert, na który tak długo czekałam się nie odbędzie 😕
o tym,że są w życiu takie chwile dla których warto żyć ... 🙂
o tym, ze ze boje sie bardzo czy ktos zaraz nie umrze...🙁
O tym, że mam chłopaka !  🤣
o tym... czy M się odezwie  👿
Emade 😉 tez o tym mysle 🤣

O tym ze moze warto wyjechac do Niemiec?moze warto zaryzykowac choc sie boje?
o tym, że muszę bezwzględnie zapomnieć i zacząć żyć normalnie.
o tym dlaczego on nie daje znaków życia?  🙄  Nie obiera, nie odpowiada na moje próby kontaktu... a przecież nic się nie stało...  🤔wirek:
domiwa, spróbuj, ja wiem, ze warto 😉

O tym, że dziś cały dzień spędzę nad notatkami...
...i o tym, że jestem niepodległa!
o tym, ze doba powinna byc elastyczniejsza. Spanie w nocy a nie wtedy kiedy ci wygodnie jest PRZEREKLAMOWANE.
o tym, że znowu okazałam się głupią, naiwną blondynką i po raz kolejny zostałam oszukana ... a miało być tak pięknie ...
O tym, że ciągle pada! Od dwóch dni przez tą pogodę nie mogę jeżdzić ;/
o tym, jak bardzo się myliłam.
o tym, jak dobrze mimo wszystko się już nie mylić.
o tym, że jest mi dobrze tak jak jest.

i o tym, że umiejętność zbierania kubków z całego tygodnia na okolicznym stole nie odcina mnie od rodziny pedantów. Właśnie spędziłam dwie godziny na dywanie, na kolanach zbierając kłaki mojego ukochanego psa. Patrzenie na dywan przestało być horrorem  🙇 😎
o tym, że załatwiłam ważną sprawę i mam prawie całkowity luuuuuz psychiczny 💃
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się