Forum towarzyskie »

O czym teraz myślisz ?

O tym, że jak mnie zaraz nie przestanie boleć głowa to ją sobie chyba odetnę!!

właśnie myślęo tym samym
O tym, że właśnie zaczęłam licytować roczniaka na allegro (widzianego tylko na zdjęciu  🤔wirek🙂 i jeśli wygram aukcję to będę musiała po niego jechać coś koło 400 km w jedną stronę  😵
.... ale ładny jest  😍

... a ja chyba szalona  😁  :wysmiewacz22:
o tym, że zamiast robić matmę (z której prawie nic nie rozumiem...), siedzą na re-volcie 🤬
Same czarne myśli... 🙁
Kopyciak, rządzisz  😁
Daj znać o efektach licytacji.
O tym, że jestem genialna, bo właśnie wróciłam z porannego treningu  😎

..i o tym, że wszelkie lokówki, lokówko - suszarki nie mają u mnie racji bytu..żyją miesiąc, a potem kaput..., i jak ja mam się uczesać?!
Kopyciak - wymiatasz 😀 Czekamy na relację jak poszła aukcja 🙂

A ja myślę o tym kiedy nastąpi ta wspaniała noc, że prześpię ciągiem chociaż 3h  🙇 👀
Sama cały czas myślę czy srokaty pół ślązak zostanie w niedzielę wieczorem mój  🤔
I gdzie ja go kurczę wstawię?!? Mam boksy załadowane na maksa i jeszcze kolejny pensjonariusz ma przyjechać na początku listopada, szkoda, że stajnia gumowych- rozciągliwych ścian nie ma. A może na chów bezstajenny się przerzucić?  😂    🏇
Horciakowa możesz matką chrzestną zostać  😎
O tym, że wreszcie, po tygodniu został naprawiony komputer i mam dojście do świata  😜 . I o tym, że powinnam zacząć uczyć się z francuskiego  👿 .
Mia jak ja nienawidze francuskiego 🙄 Przez nauczycielke....

O tym, ze chcialabym jednak ten czas troche cofnac. 😉
mysle o zjawisku indukcji elektrycznej  🤔
bo własnie kuje to na fizyke  😵
o prawach de morgana i innych z logiki 🙄
o trzech trójach z matematyki
o moim lenistwie
o marnowaniu czasu na re-volcie
o tym, że nic nie zrobiłam na historię na jutro
Gozya, Ja też nie mam za cudownej 😁. Ale wzięłam się troszkę za siebie i jak rozumiesz to jakoś tak chętniej od razu patrzysz na dany przedmiot 😉
o tym, że ktoś mnie bardzo oszukał i niewiem co o tym myśleć ...
o tym,że jutro mam 2 sprawdziany  😵
o tym,żeby odczepiła się ode mnie pewna osoba  👿
o tym ze mój kot głośno mruczy  🤔
o tym, ze niedługo Hubertus  💘
pomyślałem sobie,że warto jednak czasem zerkać, do wydawałoby się mało merytorycznych wątków typu "końska rewia mody" czy "samokrytyka", bo tam zdjęcia wstawiane, są mniej starannie wyselekcjonowane i dzięki temu można zobaczyć jak niektórzy faktycznie prezentują się w siodłach...jest takich wątków zresztą więcej 😁
...tak zwane "półsiady" mnie szczególnie robawiają 👍
Chcialam zauwazyc, ze do watku "samokrytyka" zdjecia sa wlasnie dokladnie selekcjonowane. Przeciez chodzi w nim o "najciekawsze" obrazki.
Zreszta, nie wiem czemu czerpiesz jakas dziwna wrecz satysfakcje z naibijania sie z tego, ze ktos jezdzi slabiej.
no tak, z tym że często "ciekawy obrazek" pokazuje więcej niż jest tylko komentowane przez wstawiacza...wstawiacz śmieje się z figury która zrobił koń, a sam w tym samym czasie prezentuje sie jak pacjent na oprowadzance w ogródku jordanowskim, chociaż w innym wątku daje rady i krytykuje innych i to właśnie jest takie zabawne, a nie to że ktoś jeździ lepiej , czy gorzej 😎
ten specyficzny rodzaj internetowej schizofrenii obserwowany wśród tych bardzo "mądrych" i zasadniczych" mnie bardzo bawi...poprawia mi humor w sposób wręcz doskonały
no bo wytykanie bledów jak sie samemu zle jezdzi ... zal  🤬
nie nie Mirti2, mi nie chodzi o to kto krytykuje i jak sam jeździ...bawi mnie ta szczególna nieostrożność wywołana próżnością:wstawiamy zdjecie konia w danym czapraczku, a przy okazji pokazujemy że prowadzimy konia w galopie jakbyśmy nieśli gościom tacę z popołudniową herbatą...wstawiamy zdjecie derki, a przy okazji okazuje się ,że czarna wodza znajduje sie na wszystkich zdjęciach naszego konia, bez względu na porę roku, dnia i stopień zaawansowania w treningi :hihi...to zwycięstwo grzechu próżności , nad cnotą ostrożności mnie tak bawi, nic więcej 😎
No i co, ze powiem tak nieladnie z tym "no" na poczatku?? Co z tego, ze nie bardzo wie jak siedziec w galopie / prowadzic konia / z jakichs powodw uzywa np. czarnej (czy co tam masz na mysli), to juz nie moze pokazac czapraczka? Co w tym zlego? Przeciez chwali sie owym czapraczkiem a nie tym jaki z niego / niej jezdziec.  ??

Chyba, ze rzeczywiscie pilnie te watki studiujesz i wysledziles chwalacych sie swoimi umiejetnosciami a niechcacy sie zdradzajacych owym "czapraczkiem".
o tym, że jutro nie idę do szkoły 💃
o tym, że może pojadę do Warszawy 💃
o tym, że mam dużo nauki na dzisiaj, żeby mieć wolny weekend 🙄
O tym, że we wtorek na gg napisałam do kogoś, co słychać, bo opis ma z gatunku "jest źle i do dupy" i do dziś nie dostałam odpowiedzi, i czy teraz tą osobe olać, czy w jakiś inny sposób spróbować się skontaktować...
O tym, że jutro zobaczę rajdówki  🏇
O tym, że bardzo chciałabym przestać myśleć o jednej osobie, ale nie mogę.
O tym, że co wieczór i co rano, gdy się budzę, jest to samo i jest z tym cholernie źle.
I o tym, że obawiam się, że to będzie tak trwać i trwać  🙁

szepcik, czasem wiadomości na gg po prostu nie dochodzą, może spróbuj jeszcze raz się na gg odezwać
Moona sęk w tym, że nie chce się tej osobie ani trochę narzucać 😉 ale po zastanowieniu wyszło mi, że ta osoba po prostu nie ma teraz dostępu do swojego komputera, bo opis jest wciąż taki sam i to z małym błędem, wciąż nie poprawionym, więc poczekam jeszcze do poniedziałku 😉
o tym ze w koncu mam jutro pierwszy od dawien dawna, naprawde WOLNY dzien! 😀
Że mam fantastyczny avatar  😎
O tym, że roczniak którego licytowałam przeszedł mi koło nosa  👿 Pani właścicielka wycofała aukcję z allegro, bo już go sprzedała  🤬 , gdyż ktoś jej więcej zaoferował - o tym mnie raczyła poinformować mailem,  ale przecież mogła wcześniej zapytać czy nie dam jeszcze więcej niż ten kto go kupił  🙄 a pewnie bym dała bo konik fajny był 
A ja staram sie myslec, ale w czaszce cos sie tlucze tak, ze nie jestem w stanie ...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się